Heti horoszkóp február 8-14.

G0rY-11s-2.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Könnyed és nagyvonalú. Ez csak látszat, csak egy felvett szerep, mely egyáltalán nem áll jól Önnek. Vetkőzze le magáról, legyen újra a régi! Nehezen tűri, ha Önre kényszerítenek olyan dolgokat, melyekhez egyáltalán nem füllik a foga. Néha azért bevállalhatna  egy-két ilyen munkát is, higgye el, nem fog belehalni. A békesség mindennél többet ér. A héten viszonylag csend honol. Munka szinte alig akad.

 

 bika.jpg Bika ápr. 21-máj.20.

 Mondjon igent egy kedves felkérésre, mert bár verejtékben nem lesz hiány, soha többé nem kell krajcároskodnia. Közben pedig szabaduljon meg a szemellenzőtől, és vegye észre, hogy csapda készül Önnek, három irigye is eszeveszetten ?dolgozik? rajta. Dőljön hátra nyugodtan (amikor ráér), s figyelje őket mintha moziban lenne. Színes vígjáték lesz! Úgy is gyűlöli a szürkeséget, a maradiságot, a konvenciókat, a lélekölő robotot. A héten kényeztesse kicsit magát.

 

ikrek.jpg Ikrek máj.21-jún.21.

 Kíváncsisága révén különös kalandba keveredhet. Használja ki , hogy a döntéshozók közül többen is szabadságon vannak, és vegye át a kezdeményezést. Képes megőrizni hidegvérét egy villámcsapásként érkező hír hallatán. Nem veszíti el a fejét, bár a helyzet egyre súlyosabbá válik. Az önuralma briliáns, és ennek köszönhetően hamarabb megoldja a konfliktushelyzetet  mint bárki más a környezetében. Elismerésre számíthat munkahelyén.

 

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.23.

 Legyen békében önmagával, s ha ez megvalósul, áramlani fog a környezete felé is. Tehát kevesebb konfliktust él meg a külvilágtól, mert ugye tudja, hogy mindez visszatükröződés?! Anyagi helyzete kedvezően alakulhat, de most ne hallgasson másokra, a bensőjében születő érzések, gondolatok legyenek meghatározóak. Munkájában is harmonikus változást tapasztalhat. Ezen a héten úgy fogja érezni, hogy ismét a megbecsülés övezi, méghozzá megérdemelten. Jól végzi munkáját, és minden sikerül.

  

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

 A szerelemben érzései nagyon mélyek, mégsem szívesen beszél róluk, még a kedvesének sem. Hívatásában mintha a lelkesedése alább hagyott volna, pedig éppen most kellene teljes gőzre kapcsolnia, hogy lekörözhesse vetélytársait. Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerül, és az életének minden területén éreztetni fogja kedvező hatását. Különösen kapcsolata lesz nyugodt és kellemes. Semmilyen sokk nem éri a héten.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Bizonyos területen eljuthat a ranglétra csúcsára, de ezt a területet jól és körültekintően kell megválasztania. Ne becsülje túl Önmagát. Mivel önérzete igen fejlett, és előbb vagy utóbb meglehetősen keményen reagál a szabályok bármilyen megszegésére. Ebben igaza is van, csak vigyázzon a szavak hangsúlyára. Azért nem a legnagyobb tervek megvalósításának a hete következik, de legyen türelmes, ez is el fog érkezni. Szomorúságot okoz egy barátság megszakítása. Az a leghelyesebb, ha semmit nem vesz túl komolyan, és határozottan jól jár, hogyha a munkába temetkezve készíti el a jövő nagyszerű lehetőségeit. A család és az otthon jelenti most a nyugalmat.

 

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 Nem tudja megoldani magánéleti problémáját, és ezt a gondját beviszi munkahelyére is. Ez helytelen, nem kell ezzel terhelni munkatársait. Ezzel csak Ön ellen hangolja őket. Szerelmi problémái adódhatnak, kerülje el a viharos viszonyokat. Ezen a héten kapja össze magát, és inkább a munkára összpontosítson. Mostanában nem Ön fogja megütni a lottó főnyereményt. Próbáljon meg vállalkozni, úgy tűnik, amit most tesz vállalkozásában, az csak sikert hozhat. Azért ne bízza el magát!

 skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 Kellemetlen szóváltásba keveredhet. Gyorsan eljuthat az általánosságoktól a sértegetésig. Már csak nehezen tudja felidézni, hogy mi volt a helyzet gyökere, de szüksége lesz rá. A ?békejobbot nyújtó? telefon megelőzi. Megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy szent a béke, és nagyobb kedvvel fordul minden más munkája felé. Ha világosan meg tudja fogalmazni saját felelősségét, akkor nem okozhat gondot az igen és nem szavak helyes alkalmazása. Meglátja, mostantól döntéseit könnyebben hozhatja meg, melyre Önnek is nagy szüksége van.

  

nyilas.jpg Nyilas nov. 23 ? dec. 21.

 Ne elégedetlenkedjen sorsával, mert azt félig Ön alakította a dolgok jelenlegi állása szerint, félig pedig karmikus történések sorozatát kell végigcsinálnia, mely a helyes irányba tereli életét. A figyelem és a megerősítés mellett szeretetre is vágyik. A partnere iránti elkötelezettség lehetővé teszi az Ön számára, hogy megtegye, amit eddig nem mert: felfedje kedvese előtt valódi érzelmeit és gyengeségeit. Mostani nehéz helyzete ellenére keresse a vidámságot, egy kis jókedv többet ér minden gyógyszernél!

 

 Bak dec. 22 ? jan. 20.

 Ez az időszak alkalmas arra, hogy pénzügyei és jogi problémáit is rendezze. Vegye kézbe a dolgai irányítását, legalább egy komolyabb ?rendrakás? erejéig. Ha most komolyan néz a dolgai elé, akkor meg fogja találni a lehetőséget az anyagi gondjai megoldódására, igaz, hogy most nyer, de veszít is. Az élet már csak ilyen egy kicsit ad, egy kicsit elvesz, de a végén elfogadható sorsot biztosít. Nézze derűs szemüveggel a világot és megtalálja az öröm forrását is. Már igazán rá fér Önre.

 vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

 Energikus alkat, folyton nyüzsög, nem képes nyugton maradni. Minden alkalmat felhasznál a mozgásra. Kicsit lassíthatna, mert ez a környezete nem mindig veszi jó néven. Az Ön szerelmi életét a Plútó határozza meg, és így nincs benne semmi mesterkélt. Mint ahogy az életben, a kaland és felfedezés hajtja a szerelemben is, fejest ugrik a lehetőségekbe. Folyton az újdonság varázsát keresi. De ha egyszer megtalálja valódi társát, akkor nem hagyja el többé a világ minden kincséért sem. Nyugodt hete lesz, csak valóban ne nyüzsögjön annyit.

   

 Halak febr. 20 ? márc. 20.  

Az egyedülállók most egyre inkább családra, állandó társra vágynak. Hívatásukban viszont itt az ideje, hogy felülbírálja eddigi elképzeléseit és stratégiát váltson, különben vakvágányra futhat. Pénzügyi vonatkozású  célkitűzéseiben leginkább akkor juthat előrébb, ha tőkeerős partnerekkel áll össze és hajlandónak mutatkozik az együttműködésre. Különösen ingatlanügyletekben érhet így el sikereket. Ehhez persze nyílt kártyákkal kell játszania, bepillantást engedve még a féltve őrzött titkaiba is. Fontos, hogy a szándék írásba legyen foglalva.  Közben szerettei érzelmi igényeinek kielégítését se hanyagolja el, ha nyugalmat akar a hátországban.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen