Heti horoszkóp február 15-21.

 

 

 

  

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

 Most különösebb nehézségek nélkül minden téren konstruktív változásokat hajthat végre, beleértve munkáját, hivatását, és minden közeli, személyes kapcsolatát is. Képzelőereje most fokozottabban működik, és mindig, amíg nem vesz el saját álomvilágában, ez egy nagyon értékes időszak lehet. Munkája amilyen állhatatos, olyan alkotó is, ami hó hírét keltheti vagy más módon jutalmazza erőfeszítéseit. Mostanában képtelen egy helyben maradni, nagyon aktív. Ön tehát akárhol van, biztos lehet benne, hogy történik valami, hiszen mint a mágnes, vonzza az eseményeket.

 

bika.jpg Bika ápr. 21 ? máj. 20.

Semmi esetre se engedje, hogy döntését megvétózzák. Munkahelyi közössége még mindig a kompromisszumot keresi, holott Ön már rég döntést hozott. Határozottan tartson ki véleménye mellett, és egy idő után nem fognak próbálkozni tovább. Szereti a hosszú bókokat, de nem csak azt. Hagyja magát, hogy a biztos fellépésű nők levegyék a lábáról. Mivel szüksége van a csodálatra, mint fuldoklónak a levegőre, szívesen veszi magát körül szépséggel, de ez elég tág fogalom a számára. Elég csendes hétre számíthat. Csináljon a hét végén szabadidős programot.

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Ilyen szerelemről ábrándozott? Nem csalják meg, nem hagyják el, de nem is választják. Vegye észre, hogy kisebbségben van és az Ön kívánságai ilyen módszerekkel soha nem teljesülhetnek. Ne beszéljen folyton arról, hogy mit is szeretne és meglátja, hogy rövid időn belül partnerének hozakodik elő a dologgal. Nyugodtan elmerülhet a mindennapok kellemes melegségében anélkül, hogy félteni kellene magát. Szerencsés a megtalált békességért.

 

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

Szerelmes, romantikus hangulatát csak fokozza egy kellemes társasági este, ahol valaki nagyon el tudja varázsolni. Munkahelyén megpróbál kibújni a felelősség alól, ezzel azonban csak későbbre tolódnak az események, amikor már rosszabbul állnak a bolygók. Hatalmas meggyőzőkészséggel rendelkezik. Némi kockázatvállalással megvalósíthatja álmait. Később elmondhatja, hogy mindent megtett, amire képes. Örülhet és büszke lehet eredményeire. Válassza a biztos megoldást. Ne mossa egybe a munkát és a magánéletet, mert az utóbbi sínyli majd meg az egészet. Csak a saját érdekét nézze.

 

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23. aug. 23.

Nyújtózzon egy nagyot, aztán ki az ágyból! Rengeteg mindent kell elintéznie. Egészen elfelejtette, hogy holnapra vendégeket hívott, és még nem készült fel a fogadásukra. Még semmi gond, hiszen itt az egész nap. Estéjét azért ne töltse a négy fal között. A hét valamelyik napján olyan baráti meghívást kap, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Vigye el kedvesét is, mert itt az ideje, hogy bemutassa. A hét vége felé váratlanul nehézségei támadhatnak. Meggondolatlan cselekedetei következményeként újabb haragosokat szerezhet. Üzleti ügyek intézésére sem igazán jó ez a hét.

 

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Varázslatos (titkos) szerelem van kibontakozóban. Ez a kapcsolat tartós lesz, de még sokáig nem vállalhatja a nyilvánosság előtt. Hívatásában ne számítson eddigi segítségére és a barátaitól se várjon támogatást a következő hetekben, és nem érheti csalódás. Mostanában kiegyensúlyozott és megbízható társ, aki nyugodt hátországot teremt szerettei számára. Kicsit féltékenykedik, és akkor teszi szóvá csak a dolgot, mikor már minden feledésbe kezd merülni. Nyugalom, nincs rossz hete.

 

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Keményen dolgozik és ez türelmetlenné, szeszélyessé teszi. A kritikát nem tűri. Tegyen meg mindent, hogy nyugalmat teremtsen. Menjen el kedvesével egy vidám színházi előadásra, vagy bár hova, ahol hangulatát javítani tudja. Pénzügyi terveit illetően viszont szerencsés hete lehet. Új helyzet áll elő.  A világ állandóan változik, ezt Önnek is észre kell vennie! Nem bújhat örökké egy maszk mögé, mert akkor lemarad egy sor jó dologról.  Próbálja meg elfogadni azt, hogy nem minden az, aminek látszik! Nézzen a dolgok mögé és meglátja az értékét!

 

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Pénzügyi helyzete változékony lesz ezen a héten. Takarékoskodjon! Ne vásároljon felesleges dolgokat. Ne adjon kölcsön olyan személynek, akiről tudja, hogy nehezen fogja visszaszerezni pénzét. A hét sajnos nem kedvez kapcsolatának sem. Elkerülhetetlen a konfrontáció, a veszekedés. Nem kizárt, hogy a későbbiekben tisztázzák ezt a komolyabb nézeteltérést ,de fel kell készülnie a szakításra is. Ha nem tehet mást, álljon félre, és hagyja érvényesülni az akarnokokat. Előbb-utóbb be fogják látni, hogy megoldásaik elemezgetése elvezeti őket ugyanoda, amit már Ön elsőre és régóta javasolt.

 

nyilas.jpg Nyilas nov. 23 ? dec. 21.

Nyugtalan lesz, bár ez nem zavaró. Odáig megy a dolog, hogy valamilyen módon megbotránkoztatja vagy felbosszantja a többieket. A héten azért új barátokra is szert tehet, vagy valamelyik régi ismerőse újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez, vagy lehetőségekhez juthat egy barát révén. Vigyázzon, anyagi jellegű vitái lehetnek! Higgadtságát nehezen tudja megőrizni és ezzel árthat  magának a legtöbbet. Ez a hét sem a fontos döntések és a nagy üzletek hete, hanem a kötelességvállalásé és a reális célkitűzéseké.

 

bak.jpg Bak dec. 22 ? jan. 20.

Nincsenek ínyére a körülmények, és bosszantja, hogy nem tehet ez ellen semmit. Azzal viszont, hogy ellenkezik, csak még rosszabbá teszi a helyzetét. Valahol elveszik egy levele, és ez nagyon felbosszantja. A telefonüzeneteket sem kapja meg úgy, ahogyan kellene. Igyekezzen elterelni a figyelmét a közvetlen környezetében uralkodó körülményekről, és foglalja el magát, például azzal, hogy átalakítja egy ruháját. Sajátos ötleteivel egyedivé és érdekessé teheti azt, amivel nagy sikert fog aratni ismerősei körében. A szexre is érvényes, ami sok más természetes funkcióra: elő is segítheti és meg is akadályozhatja az érzelmek feldolgozását.

 

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Gondolja át alaposan, mit vár el hozzátartozójától. Keresse meg a kényes választóvonalat, az egészséges javulási szándék és az erőszakos megváltoztatási akarat között. A kulcs ehhez az önvizsgálat. Ha képes lesz elfogadni a többieket olyannak, amilyenek, saját magát is hajlandóbb lesz elfogadni. Szerezzen meglepetést önmagának és kedvesének! Meglátja, fantasztikus sikert arat! Az Ön állapotában szükség van a megértésre és az empátiára. Sokkal érzékenyebbnek érzi magát, de ezt tudatosan képes javítani. Jobban fogja érezni magát, mint az elmúlt hetekben.

 

halak.jpg Halak febr. 20 ? márc. 20.

A barátság és a szerelem  merőben más dolgok. Általában ami a legkellemesebb meglepetéseket és egyben a legnagyobb csalódásokat is okozhatja. Kockáztatni mindig érdemes, de csak akkor veszítheti el a fejét, ha már biztos, hogy ezt megengedheti magának. Most igazán minden a személyes horoszkópján múlik, az dönti el, hogy jót, vagy rosszat remélhet-e. Alkalmat találhat arra, hogy lakását, otthonát szépíthesse, ez azonban igen komoly kiadásokkal járhat. Ne sajnálja a pénzt, mert az eredmény mindenért bőven kárpótolja majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen