2010. évi horoszkóp a

Mérleg csillagjegyről

merleg.jpg

Természetedből adódóan általában kitűnően teremtesz harmóniát a zűrzavar helyén, idén azonban diplomáciai érzéked komoly kihívásoknak néz elébe. Mindenekelőtt a Szaturnusznak, a nagy tanítómesternek köszönhetően, aki 2009. október 29-én lépett a jegyedbe. Látogatása 2012. október 5-ig tart. Egy ideje azonban igyekszel, hogy régi ügyeidet lezárd, megold, és végre az előtted álló új lehetőségekre koncentrálhass, azonban a Szaturnusz 1-es házadban tett látogatása alapjaiban rengeti meg életedet. Ha jó úton haladsz, és alaposan dolgoztál, a Szaturnusz elhozza a kiérdemelt jutalmat, ugyanakkor ez az ítélkező Szaturnusz rámutat arra a területre is, ahol esetleg hibáztál, vagy amire több figyelmet kellene fordítanod. Fontos lenne a jelenlegi nehézséget üzenetként kezelned e szigorú planétától.  Ne vesztegesd az idődet önsajnálatra. A fáradtságot vagy depressziót előzd meg azzal, hogy előre kidolgozol egy tervet a nehézségek kezelésére. Arra azonban ne számíts, hogy a Szaturnusz egyszerű „megfelelt/nem felelt meg” minősítéseket jegyezd fel kis könyvecskéjébe. Az eredmény abban mérhető, hogy bizonyos területeken sikerélmények, máshol esetleg csalódások várhatnak.

Ne csidálkozz, ha képtelen leszel olyan gyors tempóban haladni, ahogy szeretnél, hisz a Szaturnusz lelassít és feltart, míg jól nem csinálod a dolgokat. Amikor április 7-én retrográd pályáján visszatolat az elemző Szűz jegyébe és horoszkópod lezárást uraló l2-es házába – ahol az előző 2 évet töltötte – arra fog kérni, hogy varrd el a szálakat, és könnyíts a terheiden. Ez nem a lustálkodás ideje: sokkal könnyebb lesz   karmikus adósságokat rendezni most, mint amikor a Szaturnusz július 21-én visszatér a jegyedbe.

A mindent átalakító Plútó horoszkópod a gyökereidet uraló IV-es házadban tartózkodik.  Régi múlt béli dolgok felmelegítésével emeli az időszak intenzitását. Meggyőződéseddé válhat, hogy csak idő – vagy pénzhiány miatt vagy képtelen meglovagolni a változások hullámát.  A Szaturnusz kvadrátja a könyörületlen Plútóval (mely 2009. november 15-én kezdődött) emlékeztet arra, hogy nem lehet mindent egyszerre csinálni. Ez a nyomasztó aspektus január 31-én és augusztus 21-én legaktívabb, és arra sarkal, hogy hagyj fel a lényegtelen tevékenységekkel, és zárd le az egészségtelen kapcsolatokat. Ugyanakkor a szertelen Uránusz folytatja kötélhúzását a Szaturnusszal, és különösen április 26. és július 26. környékén arra kényszerít, hogy törj ki és egy radikális lépéssel rázd le a rád nehezedő feszültséget.

Szerencsére izgalmak is vannak a láthatáron: Az Uránusz ráirányítja figyelmedet új kapcsolatok lehetőségére, különösen akkor, amikor a lelkes Kosba és partnerkapcsolataid VII-es házába látogat május 27. és augusztus l3. között. E planéta az év hátralévő részét napi életed, rutinod szétzilálásával tölti, de ez nem újdonság – hozzászoktál, hiszen 2003. óta tartózkodik horoszkópod ezen házában.  A lehetőségek bolygója a Jupiter csatlakozik az Uránuszhoz június 8-án és szeptember 18-án, és kirobbantanak nyugalmadból – egyenesen a jövődbe. Harmadik, végső találkozásukra csak 2011. január11-én kerül sor, de az év során pontos képed alakul arról, hogy miféle változásokon mesterkednek.

 

idezetek_209.jpg

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen