2010. évi horoszkóp a

Szűz csillagjegyről.

szuz.jpg

 

A jegyedben ritka együttállásban sorakoznak fel a bolygók: a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a Plútó az értékeket uralják, és arra kényszerítenek, hogy felülvizsgáld pénzügyeidet, önkifejezési módodat és magánéletedet. A Szaturnusz az év nagy részét a bevételeid 2-es házában tölti, és figyelmeidet bevételi forrásaidra vonja. Az állandó bevétel kényelmes helyzetet teremt, de amikor június 6-án  a magabiztos Jupiter belép a villámgyors Kos-ba és a megosztott források 8-as házába, kísértésbe eshetsz a több kereset lehetőségétől, vagy hogy feláldozd a biztonságot egy jobb eredmény reményében. Bár általában idegenkedsz a kockázattól, – mint a legtöbb Szűz,- idén ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy lépj.

Változások várhatók az önkifejezésed formáiban is. A kreativitásod 5-ös házában cammogó akkurátus Plútó január 31-i és augusztus 21-i Szaturnuszai alkotott következő kvadrátja nehéz döntések elé állíthat. Megkérdezik, hogyan gazdálkodsz az időddel és a pénzeddel, de emlékeztetnek arra is, hogy vagy keményebben küzdesz mások figyelméért, vagy eltűnsz az ismeretlenségben.  A január 15-i napfogyatkozás újabb jel arra, hogy fektess több energiát abba, hogy megmutasd magad és ötleteidet másoknak. Segíthet legyőzni félénkségedet, vagy bizonytalanságodat, ha olyan tanfolyamokra mész, ahol erősítheted a nyilvánosság előtti beszédkészségedet, vagy a kreatív művészeti ágakban való megnyilvánulásodat. Az ébresztő Uránusz támogatja a napfogyatkozást, mely váratlan érdeklődést ébreszthet benned egy teljesen új terület iránt. Hirtelen sokkal többet kezdesz foglalkozni a saját életeddel, és ezáltal érdekesebbé válsz mások számára is. Január 26-án az 5-ös házadban lévő holdfogyatkozás közel áll a Plútóhoz és kvadrátban a Jupiterrel, a Szaturnusszal és az Uránusszal. Ez a romantika területén a gyerekekkel vagy a szórakozással kapcsolatban krízishez, vagy változásokhoz vezethet. Ebben a változásokkal teli évben jobb, ha együttműködsz, mintha ellenállnál az új dolgoknak. 

2010-ben uralkodó bolygód a Merkúr négyszer is retrográdba fordul, és a dolgok újragondolására késztet. Január 15-én a szerelmet jelképező 5-ös házadban fordul retrográdba, ahol komplikációkat okozhat, szerelmi ügyekben, vagy arra késztet, hogy többet gyakorolj egy nagyobb prezentáció előtt. Április 18. és május 11. között az utazást és tanulást jelképező 9-es házadban retrográd, itt csúszást okozhat az utazásokkal  kapcsolatban. A Merkúr augusztus 20. és szeptember 12. között a személyiségedet jelképező 1-es házban retrográd, ezért változásokra számíthatsz a viselkedésedben és megjelenésedben. A hírnök december 10. és 30. közötti retrográd időszaka a függetlenség 9-es házában kezdődik, és a megosztást uraló 8-as házadban ér véget. Lehet, hogy át kell fogalmaznod néhány dolgot annak érdekében, hogy kapcsolataidat egészséges formában őrizhesd meg. 

 

idezetek_223.jpg

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen