2010. évi horoszkóp az

Oroszlán  csillagjegyről.

oroszlan.jpg

2010-ben váratlan fordulatok változtatják állandóan  az irányt, és sorsod  rejtélyes változásaira is emlékeztetnek, Oroszlán. A kiszámíthatatlan Uránusz hosszú látogatása  végére ér az érzelmes Halakban és   a tartalékok 8-as házában ahová 2003-ban lépett be. Másoktól, így üzleti partnertől, a párodtól, vagy egy baráttól való anyagi függősségek más útra vittek, mint azt eredetileg terveztek. Mivel a 8-as ház az intimitást is uralja, jó és rossz időszakok váltakozását tapasztalhattad akkor is, amikor a hozzád legközelebb állók  helyzetét próbáltad rendbe hozni.  Ez az átmenet éve.  Készen állsz, vagy sem, be kell járnod az előtted álló utat.  A sokkoló Uránusz berobban a lobbanékony kosba, és a nagy ötletek 9-es házába május 27-én, de augusztus 13-án retrográdba fordul, visszalép a 8-as házadba, és újabb 6 hónapot, mintegy utolsó esélyt ad, hogy rendbe tedd pénzügyi életedet.

A robbanékony Uránusz nem egyedül garázdálkodik. Január 17-én a túlzó Jupiter is belép a 8-as házadba, kihangsúlyozva a felszín alatt húzódó dolgok fontosságát, majd június 6-án belép a szintén tüzes Kosba, ahol június 8-án csatlakozik az Uránuszhoz. Ez egy 3 alkalomból álló sorozat első eseménye, mely arra hivatott, hogy felnyissa szemedet. A fényszög újra megismétlődik szeptember l8-án és 2011. január 4-én. Míg az első együttállás nagyon inspiráló és a jövőkép 9-es házába esik, a második kettő az intimitás 8-as házában jön létre, azt jelezve, hogy az előtted álló kalandot legmélyebb szenvedélyed tüzeli.

Közben a tanítómester Szaturnusz szembekerül a terjeszkedő Jupiter-Uránusz együttállással, s megóv attól, hogy átess a ló másik oldalára. Amíg a puritán Szaturnusz áthalad az elegáns Mérlegen és a kommunikáció 3-as házán, okosan kell beosztanod az idődet és átalakítanod mindennapi életedet. Április 7-én a Szaturnusz visszalép a megkeresett pénz 2-es házába, még egy lehetőséget adva, hogy megerősítsd Önmagadat és pénzügyi helyzetedet, mielőtt július 21-én végleg távozik erről a területről. A Szaturnusz ismétlődő szembenállása a Jupiterrel és az Uránusszal az eddigi határokon való áttörés szükségességét jelzi.  Mivel a hangsúly az anyagiakra és a kommunikációra tevődik, az eddigi anyagi bizonytalanság vagy éppen veszteségek most stabilitásba és nyereségességbe fordulnak, és tükrözik megnövekedett értékedet.

A Plútó 2008-ban lépett az önfejlesztés  6-os házába, hogy megkezdje egészséged és napi szokásaid megreformálását. Konkrét változásokat kell hoznod az életedbe, amikor a Szaturnusz az adatgazdag 3-as házból sarokba szorítja a Plútót és olyan információkkal lát el, melyek cáfolják korábbi ismereteidet. Lehet, hogy változtatsz életstílusodon, mert rájössz, hogy a jelenlegi nem elég hatékony. Ez a tranzit 2009. november l5-én kezdődött és január 31-én, majd augusztus 21-én megismétlődik, azt sugallva, hogy a régi elcsépelt kifogások már amúgy sem szolgálják érdekeidet. 

 

idezetek_259.jpg

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen