2010. évi horoszkóp a

Skorpió csillagjegyről.

skorpio.jpg

Ha úgy érzed, változások vannak készülőben idén, az azért lehet, mert így is van. Bár még nem állsz készen nagy lépések megtételére, mikor eljön a megfelelő pillanat. A Plútó, jegyed modern kori uralkodó bolygója 2008. január 25-én belépett horoszkópod információt uraló 3-as házadba, ahol 16 éven át tartózkodik majd, mélyíti érzékelésedet és erővel vértezi fel szavaidat, idén különösen fontos szerep jut a Plútónak, köszönhetően azoknak az erős fényszögeknek, melyeket a hosszú távú tervek két felelősével, a Jupiterrel és a Szaturnusszal alkot. Kettőjük közül a komolyabbikkal, a Szaturnusszal 2009. november 15-én alkotott feszült kvadrátot, mely január 31-én és augusztus 21-én megismétlődik. Ez a magas nyomású kapcsolat kiirtja az irreális fantáziákat, megalapozatlan reményeket, és téves információkat, hogy a fontos részletekre és információkra figyelj. Július 25-én, augusztus 3-án és 2011. február 22-én az optimista Jupiter kvadrátba kerül a Plútóval, és arra biztat,   hogy tágítsd látókörödet, ne félj attól, hogy elveszíted a dolgok feletti ellenőrzésedet, és határozottabban kommunikálj. Őrizd meg objektivitásodat és kiegyensúlyozott nézeteidet, de tekinteted szegezd a horizontra, hogy életed lehetőségeit mielőbb megpillanthasd.

Idén nem lehet eléggé hangsúlyozni a tudás hatalmát. Az eklipszisek – akár csak a Plútó – arra hivatottak, hogy kirámoltassanak elavult dolgokat, és helyet teremtsenek az újaknak. A január 15-i napfogyatkozás és a június 26-i holdfogyatkozás emlékeztetnek, hogy csökken pillanatnyi felfogóképességed, és érdeklődési köreid korlátozottak – jövőbeli sikereid kulcsa további tanulás és tréning, csak általuk tűnhetsz ki igazán. A hozzád közelállók szűklátókörűsége megakadályoz abban, hogy megtapasztald a szélesebb igazságot, úgyhogy kezeld kiemelt figyelemmel, kikkel barátkozol. A 2009. december 31-i holdfogyatkozás a nagy ötletek 9-es házában és a július 11-i napfogyatkozás horoszkópod ugyanezen területén megerősítik, hogy személyiséged fejlődéséhez  és szakmai előrelépésedhez szükséges látóköröd kiszélesítése.

Január 17-én a látó Jupiter elhagyja a családod és otthonod IV-es házát, ahol az elmúlt év nagy részét töltötte. Azt a tapasztalatot, amit a múltadba való visszatekintés révén nyertél, most felhasználhatod arra, hogy kreativitásodat  a külvilág előtt is megcsillantsd. A Jupiter az önkifejezés 5-ös házában tartózkodik június 6-ig, majd ismét visszatér egy hosszabb látogatásra szeptember 9. és 2011. január 22. között. A remény planétája megnöveli önbizalmadat, és buzdít, hogy mutasd meg, mit tudsz, illetőleg vedd fel érzelmeidet.  A szerencsés Jupiter otthonléte idején a fantáziadús Halakban minden bizonnyal inspirál, és kifényesíti intuícióidat. Spontaneitásod megnő, ha megtanultad a leckédet. Az éles ész, és az intellektuális felkészültség, melyet elméd megnyitása és új képességek kifejlesztése eredményez, olyan tartós alapot képeznek, hogy nyugodtabban vállalsz kreatív kockázatot. 

 

idezetek_202.jpg

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen