2010. évi horoszkóp az

Ikrek csillagjegyről.

ikrek.jpg

Az idei év nem a szokásos lesz, Ikrek. Az árnyékban táncolsz és nem zavar meg a fölösleges ionformáció áradata vagy a hangzavar. Január 31-én és augusztus 21-én a Szaturnusz, a nagy tanítómester, a romantika 5-ös házában kvadrátot alkot a sötét Plútóval. Ez a folyamat 2009. november l5-én kezdődött, s arra késztet, hogy tudatalattid rejtett bugyrában kutass. Most, hogy a szenvedélyes Plútó nyomása alá kerül a megosztás 8-as házában, a gyors beszéd és a szellemes visszavágások nem olyan fontosak többé. Talán jobban eltöprengsz a saját érzéseiden, és éppen ezért mélyebbre akarsz ásni mint valaha. Reményvesztettnek érezheted magad, miközben keresed a módját, hogyan tudnád újra lángra lobbantani korábban kialudt kreativitásodat. Szerencsére, miközben felfedezed legfőbb motivációs erőidet, sikerül újra növelni lelkesedésedet, és új irányt szabni életednek.

Az ambiciózus Bak napfogyatkozás január 15-én a megújulás 8-as házába esik, megerősítve utazásod mélységét az ismeretlenbe. Június 26-án a Bak holdfogyatkozás a Plútóval együtt áll, és emlékeztet arra, hogy az átalakulás folyamata a szemnek láthatatlan. A racionális Merkúr jelenléte azt jelzi, hogy a kommunikációnak fontos szerepe lesz átváltozásodban. Vagy úgy, hogy aktívan elkötelezed magad egy terápia mellett, vagy úgy, hogy névtelenül megírod  tapasztalataidat egy blogban, vagy akár úgy, hogy megosztod legszemélyesebb gondolataidat egy  közeli baráttal. Nem számít, milyen akadályokba ütközöl, ha felülkerekedsz rajtuk, az magabiztosságod ad és lehetővé teszi, hogy céltudatos életet élj, ahelyett, hogy összevissza hánykódnál a változás hullámain. Ebben az évben kozmikus szövetség segíti majd belső fejlődésedet, a karmikus északi holdcsomópont a misztikus 8-as házadban található. Mivel az északi holdcsomópont azt a lelki utat mutatja, mely előtted áll, lenyűgöző pszichológiai és lelki regenerálódásban lehet részed.

Határozottan változnak legfontosabb céljaid, amikor a forradalmár Uránusz és a  jótékony Jupiter május 27-én és június 6-án belépnek a hosszútávú célok 11-es házába, illetőleg június 8-án bekövetkezik a háromból első Jupiter – Uránusz együttállás. Ezek lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden eddiginél jobban kitárd tudatodat, és úgy képzeld el az előtted álló jövőt, hogy semmilyen kényszerítő erő nem fog vissza. Lehet, hogy ez meglepő, de jelenlegi karriered korlátai mögé pillanthatsz, és valóra válthatod álmaidat, bármennyire is elérhetetlennek tűntek a múltban. De a sikert nem adják ingyen. Nem vághatod le a kanyarokat, keményen kell dolgoznod. Augusztus l3-án az Uránusz visszakúszik a karriered X-es házába, majd szeptember 9-én követi a Jupiter, és visszaránt a jelenbe. A második Jupiter – Uránusz együttállás szeptember 18-án elismerést, talán még váratlan előléptetést is hozhat. Az év egy dinamikus holdfogyatkozással ér véget a csillagjegyedben december 21-én, mely kvadrátban áll a Jupiterrel és az Uránusszal, miközben a két bolygó tovább halad harmadik, és egyben utolsó együttállása felé 2011. január 4-én. Az összpontosítás sikert hoz, de az eredmény nagy meglepetést okozhat.

 

idezetek_239.gif

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen