2010. évi horoszkóp a

Bika csillagjegyről.

bika.jpg

 Természetednél fogva annál inkább ragaszkodsz a régihez, minél inkább kényszerítenek a körülmények a változtatásra, ám ha nem hallgatsz ezekre a sürgető belső hangokra 2010-ben, a végén sokkal drasztikusabb változtatásokkal kell számolnod. Az ezekkel járó kellemetlenségeket viszont új megoldásokkal nagy lehetőségekké alakíthatod. A nyugtalanító problémák, melyek azzal fenyegetnek, hogy áttörik biztonságos és kényelmes selyemgubódat, figyelmeztető jelek, hogy ideje módosítanod az irányt. A világ gyorsan halad előre, növeld hát Te is a tempót, add át magad feltétel nélkül az elkövetkező kalandokra. Április 26-án a szokásaidat uraló 6-os és a spiritualitásodért felelős 12-es házadban bekövetkezik a tradicionális Szaturnusz és a lázadó Uránusz öt egymást követő feszült szembenállásából az utolsó. A munkahelyeden növekvő nyomás miatt állásváltoztatást fontolgathatsz, de saját nyughatatlanságod s elviselhetetlenné teszi az unalmas robotot. Más munkalehetőséget kell keresned, hogy a kívánt motivációt megtaláld.

A változás nem kell, hogy fájdalmas folyamat legyen, kedves Bika. A január l5-én jövőképed 9-es házában bekövetkező napfogyatkozás keresztbe tehet terveidnek, de cserében ígér is valamit. Uralkodó bolygóddal a Vénusszal való szoros együttállása   rámutat, hogy személyes siker esetében az elért eredmények egyenes arányban vannak az elérésük közben érzett örömmel. Ez az ambiciózus Bakban bekövetkező nagy erejű esemény lezárhatja az előrejutásnak egy ösvényét, de csak azért, hogy kényelmesebb utat nyisson előtted, aminek létezéséről nem is tudtál. Az újító Uránusznak a napfogyatkozással alkotott támogató szextilje a jövő új, izgalmasabb képét vetíti eléd. A kreatív gondolkodás elengedhetetlen egy olyan évben, amikor az egy helyben topogás nem járható út többé. A mindent felforgató Plútó június 26-i együttállása a fogyatkozó holddal új folyamatokat indít be kalandvágyó 9-es házadban. Az égi esemény jelentőségét a Szaturnusszal alkotott kemény kvadrátjai, és egy zseniálisan találékony, ám instabil Jupiter – Uránusz együttállás is hangsúlyozza. Ez újabb emlékeztető, hogy a biztonságot csak úgy lehet megteremteni, ha elfogadod a jövő kínálta fényes lehetőségeket, és nem ragaszkodsz többé a múlt árnyaihoz.

A nagy változások türelmet és alapos tervezést igényelnek; Neked mind a kettő erősséged. Ennek ellenére a nagyra törő Jupiter  június 8-i és szeptember l8-i együttállása a heveskedő Uránusszal kiprovokálhatja, hogy idő előtt süsd el a startpisztolyt. Ne hagyd, hogy izgatottságod meggondolatlanságra ragadtasson. Ha ötleteid megalapozottak, lépésről lépésre haladj a megvalósításban, és ne cselekedj meggondolatlanul, hogy legyen hova megérkezned. Szeretnél munkát és lakhelyet változtatni, továbbtanulni – mindezek azonban komolyabb elköteleződést kívánnak. Szerelmi ügyeid hónapokig alacsonyan izzanak, míg fel nem készülsz egy komolyabb kapcsolatra. A szerelem planétája, a Vénusz március 31-én jegyedbe lép, április 3-án szenvedélyes reakcióra készteti a Marsot, mégse valószínű, hogy szerelmi téren bármi  lényeges is történne egészen őszig. 

 

 idezetek_533.gif

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen