Heti horoszkóp december 14 – 20. 

G0rY-11s-2.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Ha amiatt aggódik, hogy elég pénze legyen, sohasem lesz az. Az aggódás meggátolja abban, hogy megtegye azokat a lépéseket, melyekre szükség van a jólét megteremtéséhez. Nem árt, ha pénzügyeit óvatosan kezeli, és ha meggondolatlanul nem költekezik.  Talán még Ön sem tudja, hogy pontosan mit akar, csak az a lényeges, hogy maga mögött hagyja azt, amiben éppen él. Semmi nem tetszik úgy, ahogy van, mert nem akarja ismét felölteni a régi szemüveget.  Lehet, hogy nem lenne rossz döntés kicsit elfogadni a múltat.

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

A társas viszonyokon belüli kapcsolatok és konfliktusok a szokásosnál erősebb érzelmi színezetet kaphatnak.Figyelje meg, hogy ilyenkor mit tesz, mond vagy érez, mert így olyasmit is észrevehet magán, aminek általában nincs tudatában. Akkor lehet elégedett, ha a minőségre figyel, nem pedig a mennyiségre, illetve ha arra koncentrál, amit sikerült megszereznie, nem pedig arra, amit nem. Ez vonatkozik a materiális tényezőkre is. Ne bonyolódjon vitába, ne bírálja rokonait, kollégáit, illetve ne  kritizálja állandóan gyengeségeiket! Legyen képes hozzátartozóival úgy oldani meg a konfliktusokat, hogy közben nem hánytorgatja fel örökösen, ami elmúlt. 

 ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

 Gyorsan és feltartóztathatatlanul történnek az események. Véletlenül felbosszant valakit. Az első reakciójaként nevet ezen, de aztán Önt is bántani fogja a dolog. Nem olyan rossz a helyzet, hogy emiatt dühös legyen. Előbb rendeződnek a dolgok, mint azt gondolja. Ne hagyja, hogy bármi felidegesítse, akármilyen mérgesek is legyenek mások. Tudja, hogy mikor kell hibáztatnia magát, és most annak van itt az ideje, hogy kompromisszumképes legyen. Tudjon nyugodt és derűs lenni amennyire csak lehet ezen a héten, ne törődjön azzal, hogy mások ingerültek. Mutassa be hétvégén a vendégeinek főzőtudományát, és söpörje be az elismerést!

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Lazítson a héten. Napi 20-30 percet fordítson Önmagára és így megőrizheti fizikai, szellemi és lelki egészségét, segítheti a belső béke és harmónia helyreállítását. Szerelmével most nagyon közel kerülhetnek egymáshoz, jól megértik egymást. Egyébként talál magának egy új, hasznos hobbit. Ezekben a napokban határozza el, hogy elfogadja azt az állásajánlatot, amit kezdetben túl szépnek tartott. Egy munkatársa segítségre szorul,  csak Ön tud rajta segíteni. Tegye meg, még akkor is, ha valamikor haragudott rá. Később jó kapcsolat alakul ki Önök között ismét. 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

A tervei megvalósítása kisebb akadályokba ütközhet, de emiatt nem kell végleg föladnia. Az Ön impulzív természetével jár az is, hogy könnyen befolyásolható a negatív pletykák által, és emiatt nehézségei támadnak a karrierje fényesre csiszolása közben. Próbáljon meg felülemelkedni a rosszízű vádaskodásokon!  Csak egy kis önállóságot kellene mutatnia, és máris a csúcsra érne. Ha ez sikerül, akkor változásokra számíthat pénzügyi téren. Úgy látszik „lesz mit a tejbe aprítani” Karácsonykor. A hétvégét töltse pihenéssel.

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Nehezen tud ellenállni a csábításnak, amiben a hét végén része lesz. Hivatásában most végre kiderül, hogy jó dolgokra fordította -e az energiáját, vagy olyasmire pazarolta, ami másoknak hajt hasznot. A tervei megvalósítása kisebb akadályokba ütközhet, de emiatt nem kell végleg föladni! Az Ön impulzív természetével jár az is, hogy könnyen befolyásolható, és hamar haragra gerjed. A haragja viszont pillanatok alatt „lelohad” és már meg is bánja, hogy begurult. Csendes hét lesz a mostani, nem közelednek viharfelhők. Készülődjön csöndben, áhítattal a Karácsonyra. 

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Jobban akarja érteni a szellemi szinteket, és el is mélyedhet ilyen irányú témákban. Spirituális érzékenysége fokozottabb, a finomságokat könnyebben felismeri környezetében. Remek alkalom, hogy félrevonuljon tanulni, elmélkedni vagy meditálni. Ne lehetetlenítse el teljesen saját helyzetét, adjon még egy esélyt magának. Ezt leginkább úgy teheti meg, hogy nem nyirbálja meg még jobban önbecsölését, bízik magában és képességeiben, és a kudarcot esélyként fogja fel. Sok új ötlete támad munkája hatékonyabbá tételére. Törekedjen egyetértésre, harmóniára, hagyja a pesszimizmust. 

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Nem jellemző Önre, hogy csak a közvetlen környezetét figyeli meg. Még Önmaga számára is tud meglepetést okozni! Ne lepődjön meg, hogy mindenki kérdéseket tesz fel és homályosan célozgatnak a változás vélt okaira. Senkit nem tehet felelőssé a kialakult helyzetért, hiszen elkezdett valamit és egyre nehezebben megy a befejezés. Döntés előtt vegye jobban fontolóra az ajánlatokat. Mostanában gyorsan igent mond mindenre. Teljesen el van varázsolva, mintha nem is ezen a bolygón élne. 

 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Próbáljon időt szakítani családjára. A szeretet visszasugárzik  arra, aki adja és megnyugvást találhatnak egymásban. Az is lehet persze, hogy a munkahelyével elégedetlen és ezen akar változtatni. Mindig bízhat a megérzéseiben, bár néha túl óvatosan bánik velük. Egyszerűen csak ne gondoljon arra, hogy a dolgok rossz irányba fordulhatnak.  Kerülje a hirtelen döntéseket, mert amit elképzel, azt óvatosan kell megvalósítani. Zilált pénzügyei még ebben az évben rendbe jöhetnek. 

Bak dec.22-jan.20.

Életfeladatához hozzátartozik, hogy a másik embert is figyelemre méltassa, de ezt beépíteni igen nehéz. Könnyen kritizál másokat, de ha Önt minősítik – és nem  elismerően – azt nem bírja elviselni. A bírálatok, még ha építőek is, haragot váltanak ki Önből. Nem lehet tudni, hogy mikor robban.  Érdemes most pénzt fektetni olyan műtárgyakba vagy ékszerekbe, amelyeknek értéke egyre növekszik. Kedvesének adjon időt, hogy átgondolhassa az Önök között kialakult helyzetet. Előfordulhat, hogy rájön, ég a vágytól, hogy életét megossza önnel. 

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Álmodozással kívánja mostanában tölteni a napokat,  szabadon engedve szárnyaló fantáziáját. Egészsége napról napra egyre jobb. A rendszeres mozgás látható eredményeket hoz. A társával ketten együtt megsokszorozzák az erejüket. Most szüksége van társának lelki támogatásra, amit Öntől meg is kap. Meglátja mindketten sokkal szebbnek látják a jövőt, mint korábban. A hét az otthonos légkör megteremtésének jegyében telik. Anyagi javai megcsappantak ugyan, de okos beosztással átvészeli. Nem a pénz boldogít, de azért nagy érzés ha van. Egy kis türelem, és később lesz.  

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

 Nyugtalan lesz a héten, bár ez nem zavaró. Okosan megoldja a felmerült félreértéseket. A dolgok simán folynak a medrükben, csak ne veszítse el a  türelmét. Új barátokra tehet szert, vagy valamelyik régi ismerőse újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez jut egy barát révén. Anyagi jellegű vitái lehetnek, de ne aggódjon még a héten megoldódik, csak maradjon nyugodt és legyen óvatos. Ez a hét nem a fontos döntések és lehetőségek hete lesz, hanem a kötelességvállalásé és a reális célkitűzéseké.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen