Heti horoszkóp december 21 – 27.

G0rY-11s-2.gif

 

 

 kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Most nagyon fogja élvezni a társasági életet, és népszerűsége is megnövekszik az emberek között. Rendkívül elfoglalt lehet, de remekül fogja magát érezni. Most könnyű megtalálni Önnel a megfelelő hangot, és szinte mágnesként vonzza az embereket. Kedve támad a szellemi mulatságokra és játékosságra. Várhatólag ez most a személyes gyarapodás időszaka lesz. Mozgalmassá válik az élete ezekben a napokban, ráadásul a szerencse is Ön mellé áll. Most jön az időszak, amikor a legnagyobb mélypontról is könnyedén a csúcsra törhet, és ebben a véletlen szerencsének is része lesz. Anyagilag is jól jár.

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Uralkodó bolygója (Vénusz) sugároz pozitív fényeket az Ön horoszkópházára. E konstellációhatására szakmai vágyak kristályosodnak Önben, s olyan nagy az önbizalma, hogy képes belevágni a bizonytalanba is, csakhogy megmutassa tehetségét. Ez a konstelláció azonban a vérmességét is növeli, erotikus túlfűtöttséget hoz. Az Uránusz az ég tetején azt jelzi, hogy egy Vízöntő jelű ember nagy  lehetőséget kínál anyagi boldogulásához, a Plútó viszont figyelmeztet, hogy ne öltözzön szürkébe, mert az a „tolvajok” színe. 

 

 ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Avassa be terveibe kollégáit is, hogy nagyobb kedvet kapjanak a közös munkához.  Közös erővel sokkal többre viszik, még ha akadnak is nézeteltérések és konfliktusok a soktényezős játékban. Mostanában csupa elégedetlenség, türelmetlenség tombol Önben. Magányra lenne szüksége, legszívesebben mindenkit lerázna magáról. Ha továbbra is így viselkedik, sikerül mindenkit elüldözni maga mellől. Igazán ezt akarja?   Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha érzelmeit sem engedi felülkerekedni. Hallgasson inkább a józan észre! 

 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Ha  minden jól megy, napokon belül egy komolyabb összeg ütheti a markát. Elég rossz a hangulata, de ez hamar elmúlik. Minden olyan dolog, ami vesződéssel jár, hamar elriasztja, és hajlamos megfutamodni. Könnyű a gyengébb ellenállás felé menni, de próbálta már a nehezebbiket? Sokkal nagyobb a sikerélménye, és sokkal több tapasztalatot nyerhet a másik irányban. Most még az ünnepeket sem várja. Miért van ennyire „nekikeseredve”? Lesz az Ön hangulata sokkal jobb is. Vidáman fogja búcsúztatni az Ó évet. 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Uralkodó bolygója (Nap) most úgy áll, hogy sikert sikerre halmozhat, ha odafigyel a lépéseire. Nagyon fontos, hogy a barátság és a szeretet vezérelje  minden tettében, az ellenállás nem a kívánatos eredményt hozza.  Gondoljon arra, hogy mindenki jót akar, de lehet, rossz módszerekkel. Egy jókedvű, bohém emberrel azonban legyen óvatos, a Neptunusz szerint ez az ember át akarja rázni. Könnyen felismeri arról, hogy dorbézol, nagyzol, úgy csinál, mintha milliomos lenne, pedig csak ötszáz forint van a zsebében.  Ne hagyja, hogy kihasználja!

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

A legfontosabb, hogy tisztában legyen értékeivel. Tökéletesítse azon tulajdonságait, amire büszke és ami annyi sikerélményt adott már eddig is. Gyengéit vegye számba és törekedjen azok kiküszöbölésére. Az Ön tehetsége gyakran irigységet válthat ki környezetéből, ezt a tényt vegye természetesnek és ne hagyja, hogy kedvét szegjék. Törekedjen a hatalomtól távol kerülni, mert így alkalmazhatja azt a mondást: Mit ér a harag hatalom nélkül? A haragmentes hétköznapok hosszabb és tartalmasabb életet biztosítanak. Ezt érdemli Ön. Keressen megoldást arra, miként szervezhetné még sikeresebben az életét. Ne adja fel!

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

 Kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek szerelmi életében. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az inkább tisztán csak testi vonzalomra épül, így nem valószínű, hogy tartósnak bizonyul. Régen nem volt a lakásában igen alaposan kitakarítva. Itt a nagyszerű alkalom. Ha sikerül a családtagok közül segítőtársakat toborozni, egykettőre végeznek, s hamar ragyogni fog az egész lakás. Az apróbb munkákat nem lenne érdemes más időpontra  halasztani, hiszen ez a hét már úgyis elveszett.

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

 Ha elfelejtett egy közös programot, vagy „Isten ne adja”,a kedvese névnapját, alighanem jogos a haragja. Próbálja szerelmes szóval csitítani. A hét bőven szolgál izgalmakkal, változatossággal.  Kibontakoztathatja eredetiségét, és sikere lesz. Bármi, ami újdonság, bármi ami meghökkentő, most sikert hoz Önnek. Vigyázzon, mert nagyon magasra tette a mércét a munkát illetően. Túlságosan sok mindent vállalt magára. Gyors döntésekre lesz szüksége a héten. Maradjon higgadt, de valóban legyen gyors, nem lesz idő a hosszas gondolkodásra.

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

 Úgy sodorja magát bajba, hogy túl sok mindennel foglalkozik, nem mond nemet. Ha mindig igent mond, a probléma az, hogy túlhajszolt, feszült és fáradt lesz. Ne hagyja, hogy cinikus vagy agresszív munkatársai elkedvetlenítsék! A szerelemben a héten rendkívül rámenős, és mindent elkövet, hogy akire kivetette a hálóját, azt meg is szerezze. A gyors siker hamarosan nagy csalódást okozhat. Hivatásában, illetve munkahelyén gondok lehetnek. Gyorsabban beszél, mint gondolkodik, így aztán megeshet, hogy saját meggondolatlan szavai miatt kerül hátrányos helyzetbe.

Bak dec.22-jan.20.

Szinte minden kezdeményezését lefújhatják a héten, és ez teljesen letaglózza. Semmi kedve a további munkához, és egyáltalán nem akar kreatív lenni. Érzései megalapozottak, pesszimizmusát azonban tegye félre a jövőben, és merítsen erőt egy újabb megmérettetésre. Lesz még része nem Önnek kedvező dolgokban. Próbáljon higgadt maradni, mert ez az időszak is elmúlik, és kisüt a nap. Akkor már csak rossz álomként gondol vissza erre a hétre. Tehát türelem!

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

 A házasságában mostanában akadoznak a fogaskerekek. Ha mindketten közösen olajozgassák, akkor mielőbb megjavul és elfelejtik ezt a nehéz hetet. Ha mindketten makacsok lesznek, akkor fel merül a kétség, hogy tudják-e rendezni ezt a se veled, se nélküled helyzetet a hét végére? Ismerik a mondást! Okos enged….. A munkahelyén viszont remekül megállja a helyét, talán még a főnöki dicséreten felül egy kis plusz pénz is üti a markát. Mivel ezekben a napokban az Mars uralja a tetteit, bizony nemcsak energiával lesz tele, de feszültséggel és haraggal is. Próbálja meg visszafogni kötekedő kedvét, mielőtt jóvátehetetlen hibát vét.

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Sok pozitív képességgel rendelkezik, melyek segítségével ellensúlyozni tudja a valós  világ hiányosságait. Fontos, hogy bízzon és kitartson  megérzése mellett, így megóvhatja magát a csalódásoktól, mivel alapvetően hiszékeny és emiatt könnyen félrevezethető. Általában a szociális munka terén tud igazán a helyén lenni, és ezért sokan szeretik és tisztelik. Természete önfeláldozó, de ne vigye túlzásba, mert akiben nagyon megbízik, az támadja most hátba. Jó állása van a bolygójának, ezért most elégedett hetet zárhat. 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen