Heti horoszkóp december 7 – 13.

 

G0rY-11s-2.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

Lehet, hogy előbb nem hisz a fülének, de egy meggyőző beszélgetés után nem lesznek kérdései. Csak jó munkamegosztással lehet túljutni a mostani akadályokon. Ne vállaljon mindent magára, mert ez nem rejt sok lehetőséget. Befektetéseit illetően  ne várjon biztos tippekre, mert ez nem más, hiú ábránd. A sikeres befektetés mostanában a lehető legjobb választáson múlik, valamint azon, hogy el tudja fogadni az eredmény kiszámíthatatlanságát. Néhány csípős megjegyzés vitát, sértődést vagy zavart eredményez. A hatodik érzékét fejleszteni kell. Nem tudja mikor húzza ki egy pénzügyi csávából, mikör jön a segítségére nehéz helyzetekben. Fogadjon el annyi meghívást, amennyit csak tud, főleg olyan partikra, szólókat, ahol jóformán senkit sem ismer – a legjobb alkalom arra, hogy izgatóan sok új arccal találkozzon. 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Mindig tudta, hogy helyre tudja hozni azokat a dolgokat, amik elromlottak Ön körül,  az életében, most azonban bajban van, mert teljesen ellenőrizhetetlen folyamatok indultak be. Ne hadakozzon ellenük, hanem fogadja méltósággal a sorsát. Mostanában helytelenül táplálkozik és ez aranyeres panaszokat okozhat. Mozogjon többet, ezzel is csökkentheti a problémát. Határozott igénye van a harmóniára, csak akkor érzi jól magát, ha az Önt körülvevő világgal összhangban élhet. A családon kívül a szomszédaival is igyekszik jó viszonyt fenntartani. 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Mozgalmassá válik az élete ezekben a napokban. Most jön az az időszak amikor mélypontra kerül lelkileg, de ne aggódjon, mert a legmélyebb helyzetből is talpra tud állni, ha reálisan gondolja végig a dolgait. Az ikrek kettős jegye miatt ez nem könnyű, de családtagjai és barátai okos tanácsai segítik a gondok megoldásában. Sőt, ha okosan rendezi a dolgait, a csúcsra törhet, és ebben a véletlen szerencsének is része lesz. Anyagilag is jól jár. A hirtelen nyert energiát fektesse bele a munkába, mert olyan feladat kerül Ön elé, amelyre nincs felkészülve.  Nem a kihívás nagy, hanem a nem létező erőforrás, amit most nem  is tud biztosítani. Mostanában nem érzi elég jól magát munkahelyén, de ne féljen attól sem, ha munkahelyet kell változtatnia.

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Jó erőben kell lennie mind fizikailag, mind szellemileg. Nagy feladatok várnak Önre, melyekhez minden energiájára szüksége lesz. Ezerrel a munkára koncentrál, családja már teljesen kikészül ettől. Otthon nem beszélget senkivel, egyfolytában agyal. Beletemetkezik a munkába, olyannyira, hogy mindent, ami fontos volt azelőtt, most teljesen elhanyagol. Szereti a környezete figyelmét magára vonni és eljátszani, hogy „nekem mindig igazam van”. Szíve mélyén tudja, hogy ez nem így van, de most jó ebben a tudatban „lubickolnia”. Elképzelhető, hogy nem is annyira tehetős, mint azt kifelé mutatja.  

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Tűzhányóként robbanhat egy nem várt pénzügyi bomba, ezért jobb lesz a színfalak mögé húzódnia. A harmónia és a megértés ezen a héten csupán csak hiú ábránd marad. Ráadásul még a híres diplomáciai érzéke is cserben hagyja. Akár vizsgákra készül, akár új munkahelyet keresve leendő főnökeivel kell tárgyalni, nem kell aggódnia: a bolygók segítő sugárzását élvezheti. Tény, hogy tapasztalhatóak érzelmi feszültségek a közvetlen környezetében. A családi béke törékenynek látszik, s Ön sem túl türelmes mostanában. Próbálja meg a felmerülő problémákat tapintattal kezelni, s akkor nem lesz semmi baj! 

 szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

A barátság és a szerelem  merőben más dolog. Általában ami a legkellemesebb meglepetéseket és egyben a legnagyobb csalódásokat is okozhatja. Kockáztatni mindig érdemes, de csak akkor veszítheti el a fejét, ha már biztos, hogy ezt megengedheti magának. Most igazán minden a személyes horoszkópján múlik, az dönti el, hogy jót vagy rosszat remélhet-e. Alkalmat találhat arra, hogy lakását, otthonát szépíthesse, ez azonban igen komoly kiadásokkal járhat. Ne sajnálja a pénzt, mert az eredmény mindenért bőven kárpótolja majd. 

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Sok ember ragaszkodik hozzá, hogy gyereke elit iskolába járjon, illetve külföldön tanuljon, amihez sok pénzre van szükség. Pénzügyei, spekulációi sikeresnek ígérkeznek, ráadásul olyan információk birtokába jut, amelyek az üzleti életben segítik. Nyugodtan, kimérten intézi ügyeit. Meghallgatja és ad társai véleményére. Valami rendkívüli esemény történik életében, amiben már volt része. Ez mindenképpen felvillanyozza. Ez a hét kedvező lesz a párkapcsolatok szempontjából. Szerelmével kisebb viták adódhatnak, d ez hamar elsimul és elmélyíti kapcsolatukat. 

 skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Kellemes kalandokban nem lesz hiány az elkövetkezendő hetekben. Kiélheti kedvenc szórakozásait, de azért legyen tekintettel szerettei érzékenységére is. Baráti társasága annyira kisajátíthatja magának, hogy partnere kénytelen lesz féltékenységi jelenettel nyomatékosítani előjogait. Alkotókészsége, találékonysága rendkívüli eredményeket hozhat. Az a bizonyos zseniális gondolat talán épp most fog bevillanni az agyába és ezzel hosszútávra biztosíthatja verhetetlenségét. Ön sem éppen a nyugodt természetéről híres! Pedig sokat javíthatna a kapcsolatain, ha először gondolkodik, és csak utána cselekedne. Elképzelhető egy szép utazás lehetősége. 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Tele van energiával és magabiztossággal. Jó időszak ez arra, hogy előtérbe tolja magát, valamint összedolgozzon másokkal. Bármit tehet, csak ne ücsörögjön tétlenül: értékes fejlődési lehetőséget szalasztana el vele. Most sok mindent képes lesz véghezvinni, fizikailag, szellemileg egyaránt…. de inkább fizikailag. Hajtja a rejtett, titokzatos dolgok megismerésének vágya. Figyelmét a legtitokzatosabb  valóság- a lélek felé fordítja. Ahogy fokozatosan feltárulnak Ön előtt lelke pozitívumai és negatívumai, hatni akarása önnevelést, önfejlesztést eredményez. Újból és újból megméri, keresi, kutatja önmagát. S aki keres, az talál is.

Bak dec.22-jan.20.

Most, hogy túl van egy csomó megmérettetésen, felszabadultabb, és és erősebbnek érzi magát, mint valaha. Nem hiába volt a sok munka, sikerült bebizonyítania, elsősorban Önmagának, hogy képes legyőznie démonait, és hogy többre hivatott. Egy nyugtalan perióduson mehet most keresztül, amikor is nagyobb személyes szabadságra törekszik.  Nagylelkű és adakozó embertársai irányába, de ha ezt ki akarják kényszeríteni Önből, mereven ellenáll. Ha mások bármilyen módon megpróbálják korlátozni, vagy megkurtítani személyes szabadságát, lázadni fog. Vitákra, összetűzésekre  kerülhet sor.

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Az az ember, aki nem fogadja el az előléptetést, mert fél kipróbálni Önmagát, valójában szabotálja saját fejlődését. Nem mindig kivihető,de amikor dühös, próbálja elkerülni az összeütközéseket. Kalandvágya ismét fellángol. Legyen óvatos, ne ugorjon bele olyan kalandba, amelynek nem látja a végét és amelyből nem tud majd kijönni. Öltözködjön lazábban, nyitottabban. Meglátja ez is előnyére válik. A szervezete sokkal erősebb lesz, jobban ellen tud majd állni a későbbi influenzának. A hét eleje egy kicsit feszülten indul. Kerülje el a fölösleges vitákat.  Iga, kicsit nehezebben mennek a dolgok, mint ahogy azt Ön elvárná. Sikerül a legfontosabb ügyeit elintéznie a héten. Kis türelemmel magánéletében is bekövetkeznek a pozitív változások. 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Ez a hét rengeteg kellemes eseményt tartogat, nemcsak a partneréhez fűződő kapcsolatát sikerül megerősítenie, de barátai körében is nő a népszerűsége. Hivatásában a másokkal közös tervei jól alakulnak, de ha közös munkát végez valakivel, akkor egy kellemetlen pletyka kereszttüzébe kerülhet. Felfogóképessége jó, amit egyszer megtanult, nehezen felejti el. Kettős természetének megfelelően sokoldalú és sorsában is megmutatkozik ez. Nyugodt, barátságos modorával, szeretetreméltó egyéniségével tiszteletet és tekintélyt tud szerezni. Művészi téren képes arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkosson. Szereti a szépet, s igényel egy bizonyos mennyiségű kényelmet is. A hét végére kisebb félreértései rendeződnek. 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen