Heti horoszkóp november 30 –

december 6.

G0rY-11s-2.gif

 

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Legyenek értelmes céljai, vágyai! Ne hanyagolja el az apró dolgokat sem, inkább kérjen tanácsot vagy segítséget, ha kell. Gondolkodjon tiszta fejjel az otthoni dolgokról! Munkahelyén rossz néven veszi, ha felülbírálják a munkáját, a főnöke elleni nyílt támadás helyett általában a lázadás kifinomultabb útjait választja, mivel a nyers valóság közlését nehézkesnek és durvának találja. Ezt tartsa észben, mert az egyszerű ötletek is fondorlatosnak tűnhetnek a vezetés szemében. Olyan munkahelyre van szüksége, amely némi autonómiát biztosít. Viszonylag csendes hétre számíthat.

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

 Elemében érezheti magát, elméje szinte ontja a jobbnál jobb ötleteket. Talán valamilyen rokoni mellékágról kecsegtető örökség szelét megérezheti szuperérzékeny lelki antennáival. Teliholdkor szívszerelmével gyönyörű perceket élhet át. Ezen a héten több helyről is kaphat ajánlatot. Az lenne a leghelyesebb, ha őszintén kifejezné, mit is érez valójában. Akkor tudja minden feladatát megfelelőképpen ellátni, ha a napjait gondosan, előre megtervezi. Sőt meg is oldhat egy nehéz helyzetet, ha gyakorlatiasan közelíti meg a dolgot. Rokoni szálait mostanában egyre szorosabbra fűzi. Szép hétre számíthat. 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

 Elkapta a vándorlási láz. Szeretne kicsit többet barátok közt lenni. Tegye meg. Tanulhat is ezekből a találkozásokból, azáltal, hogy új típusú emberekkel ismerkedik meg, talán más szemmel nézi a világot. Az sem lehetetlen, hogy közelebbről akarja tudni, mit is mondanak a csillagok. Ha így lenne, olvasson asztrológiai olvasmányokat. A hét kicsit zűrösen alakulhat több félreértés miatt is. Akár  a családban, akár a baráti körében. Higgadjon le, és döntsön okosan, „a harag rossz tanácsadó”! 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Most előrébb léphet szakmájában vagy hivatásában, és elismerésben részesülhet. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgai, amíg nem próbálja olyasmivel megetetni a többieket, ami nem is igaz. Most a teljes őszinteség jelent belépőjegyet a sikerhez. Maradjon hű önmagához, mindenféle parádézás, vagy pózolás nélkül. Bárminek a hamissága hosszú távon csak megbosszulná magát. Kritikus szemmel tekintsen magára, és  nézze meg, hogy azon az úton jár-e, amerre valóban menni akar.? !! Ha okosan gondolkodik csöndes, nyugodt hétre számíthat.

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Ez az időszak alkalmas arra, hogy pénzügyi és jogi problémáit is rendezze. Vegye kézbe a dolgai irányítását, legalább egy komolyabb rendrakás erejéig. Na,  most kedvére  kalandozhat lelki- és pénzvilágának fehér foltjain, mert ha ügyes, akkor a barna kéreg alatt meg fogja találni a saját, rézveretű kincsesládáját. Miért nem kell útra ha itt az ideje? Minden tette, minden mozdulata és mosolya azt sugallja, hogy boldog, elégedett. Kedvese jelenlétében pedig kivirul, és sugározza a pozitív energiákat. Ne csodálkozzon, ha emiatt sokan a vonzáskörzetébe kerülnek, talán néhányan túl közel is. 

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

A dolgok most valószínűleg  nem alakulnak annyira kedvezően szakmai téren. Ez azért van így, mert sokkal inkább az otthoni ügyek köthetik le, és nem a munkára összpontosít. Talán szívesebben marad otthonában, hadd vívják mások a szélmalomharcot.  Gyengéd és barátságos hangulatban van, és ismerősei körében, családi környezetében érzi jól magát. Talán kedve támad környezete csinosítására, de gondoljon a gyakorlati szempontokra is, és ne lőjön túl a célon.  Ezt a hetet az izgalmak és a kiszámíthatatlan események jellemzik, és erős vágyat érez arra, hogy szélesítse tudata határait. 

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

 Dicséretekkel halmozzák el és megjutalmazzák, de Ön úgy érzi, semmi nem indokolja ezt,s zavarja, hogy érdemtelenül a középpontba kerül. Hiszen Ön csak végezte a dolgát, és legtöbb esetben a szerencsén múlt, hogy akarva-akaratlanul, ösztönösen mindig a jó útra tért. Ha ez a visszafogottság jellemzi Önt, a szerelmi sikerei után is, számíthat rá, hogy partnere elégedett lesz Önnel, s kellőképpen megjutalmazza hűségéért. Azt gondolhatja, hogy egy vita során igen visszafogottan viselkedett, miközben mások úgy érzik, mintha forgószél kapta volna fel őket.  Ráadásul egyenes, kendőzetlen önkifejezési stílusa is sértőnek, sőt fenyegetőnek tűnhet a többiek számára. 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

 Alaposan meg kell küzdeni az igazáért, csaknem beleizzad, egyáltalán nem könnyű a helyzete. Munkatársai sok ostobaságot összehordanak, de nem is csoda, annyit fecsegnek. Mohó, elemi életerő munkál Önben, s ez túlsegíti a nehezén, utána már egyszerűbb. A többiek sorra adják be a derekukat. Meggyőzi őket! Nem ereszt le, nem is képes rá, s ez a roppant erő otthon sem hagyja el. Ebben az időszakban leginkább a hétköznapok apró fontos eseményei motiválják. Sok  mindent megérthet most az egészség kérdésével kapcsolatban, amelyek a testtel és a lélekkel foglalkozik.

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Szokatlanul viselkedik, úgy érzi, hogy jogos valaki ellen a haragja, és ellenségesen bánik az illetővel, aki nem ártott Önnek semmit. Ezt lehet, hogy a házastársa befolyására teszi, és a kedvese ötleteit és vágyait viszi véghez ahelyett, hogy a saját meggyőződéséből cselekedne. Ez nem vezet semmi jóhoz. Ne legyen senkinek a küldönce, még a házastársáé sem, különösen az övé ne! Törekedjen harmóniára a szomszédokkal, de ne erőltesse túlságosan  a barátságot.

 

Bak dec.22-jan.20.

Az Ön számára az erőfitoktatás nem szempont. Általában nem tartozik a törékeny emberek közé, mégis szelíd, jóságos, testi erejével nem él vissza. Türelme sok fölösleges feszültségtől védi meg. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi. Mivel alapjaiban naiv, a vicceket lassabban érti meg. A félreérthető ironikus megjegyzésekhez pedig egyáltalán nem alany. Gyakran hosszabb időbe telik, mire ráébred, hogy megsértették. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Sőt kifejezetten ragaszkodik emlékeihez, annyira, hogy képtelen túltenni magát egy-egy eseményen, ha az erősen hatott rá érzelmileg.

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Bár azt hiszi, ismeri családtagjait, meg fog lepődni, hogy mennyi mindenből kimaradt, ami a személyiségfejlődésük során  megváltoztatta őket. A dolgos hétköznapokat most szürkének érzi, a családi fészket meg börtönnek. Mindez azért van, mert a magánéletében nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, és szeretne kitörni a jelenlegi helyzetből. A családi vita többnyire az Ön kötözködéséből fakad. Hangulatváltozásait még egy angyali türelmű partner is nehezen viselné.  Kapja össze magát, sétáljon sokat, igyekezzen idegszálait” kisimítani”! 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Úgy érzi, hogy összetorlódtak a munkái? Nem olyan rossz a helyzet, mert van elég ideje ahhoz, hogy elvégezze. Ha újabb megbízással fordulnak Önhöz, akkor nyugodtan mondja meg, hogy most nem tudja elvállalni. Érzelmei erősek, ennek ellenére inkább az eszére hallgat, mint a szívére. Mégis közelebb kellene engednie magához azt, aki őszintén szereti. Ha sérelem éri, azt nem felejti és nehezen bocsát meg. Időt szakít arra, hogy átgondolja az életét. Úgy  ítéli meg, hogy akkor használ saját magának a legtöbbet, ha mások javára dolgozik,  s kissé megfeledkezik egyéni kívánságairól. Keressen új barátokat, új szokásokat.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen