Heti horoszkóp november 2 – 8.

G0rY-11s-2.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

Ön most teljesen irányíthatatlanná vált, és tulajdonképpen ez a helyes.  Az Ön esetében mindenképpen szükség volt már erre a megkérdőjelezhető lépésre. Valaki ajándékkal próbál udvarolni Önnek. A munkahelyén valakit be kell tanítania, mert teljesen kezdő. Szakértelme azonban vitathatatlan, és ez most meglehetősen jól jön. Legyen vele türelmes. Keresheti a héten egy régi barát, abból a célból, hogy felelevenítsék a történteket.  Ha összejön egy társulás, anyagilag is megtalálja számítását.  Ha lelkében rend és harmónia van, a párkapcsolata is kedvezően alakul. 

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

A világ minden pontjáról jövő emberekkel igyekszik ismeretségeket kötni. Elege lehet a felszínes kapcsolatokból, és talán le is cserélheti egyes barátait. A héten találkozhat valakivel, aki alapvetően megváltoztathatja egész életét. Ön jó végrehajtó, pontos, gyors, kitartó és józan.  Végtelenül ügyel a részletekre, szolgálati viszonyában és kollégáival tisztességes. Ön a megtestesült felelősségtudat.  Viszont könnyen begurul és akkor érzékennyé, sérülékennyé válik a héten. Ne tegye, árt az idegeinek. Viszonylag nyugodt hétre számíthat. 

 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Nem szokott hozzá, hogy a fontolva haladás útját válassza. Most mégis kivárhatná, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak. Az első lépéseket a héten megteheti abba az irányba, hogy rendezze az otthoni és munkahelyi problémáit. Könnyen találja meg a megfelelő hangot a környezetével. Ismét kezd visszatalálni önmagához anélkül, hogy a külvilág rájönne az okára. Úgy érzi, hogy egy barátja átverte? Ne engedje, hogy a büszkeség álarca mögé rejtőzve ne járjon a dolgok végére. Olyan megoldást tartogat a helyzet, mellyel elégedett lesz. Bízzon benne, mert nem érdemli meg a barátságuk, hogy kételkedjen.

 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Nagyszerű alkalom nyílik nézetei kifejtésére. Legyen önkontrollja és hallgassa meg partnereit is. Sikervágya jelentésen felerősödik, de nem is marad el az eredmény.  Olyan dolgokat vállaljon csak, amiket stressz nélkül, nyugalomban el tud végezni.  Lelkiállapota érzékenyebb a megszokottnál. Kérjen segítséget szakembertől, mert úgy látszik egyedül nem tud megbirkózni vele. Legyen nyitottabb a világra, és akkor nem fogja olyan magányosnak érezni magát, mint mostanában. Lesz ettől jobb hete is, amikor jól működő egyensúlyt teremt a belső és külső világgal. 

 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Varázslatos (titkos)  szerelem van bontakozóban. Ez a kapcsolat tartós lesz, de még sokáig nem vállalhatja a nyilvánosság előtt. Ne számítson eddigi pártfogói segítségére és a barátaitól sem várjon támogatást a következő hetekben, akkor nem éri csalódás. A segítségért se várjon hálát. Valami rossz érzés kerítette hatalmába! Szinte kiugrana a bőréből. Érdekes mód valami jókedvű tettvágy tombol Önben. Célozza meg a természetet, és olvasson sokat, de valami humorosat.  Csendes, de szép hétre számíthat.

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

 Ha házon kívül próbál boldogsághoz jutni, legyen óvatos!  Nem biztos, hogy mindig engednie kell a kísértésnek. Lehet, hogy nagy a csábítás, de gondoljon arra, mekkora fájdalmat okoz elhamarkodottságával hűséges párjának. Felvetődik a kérdés, hogy hivatást változtasson. Mindent pontosan mérlegeljen, mielőtt kimondja a végső szót. Vigyázzon értékeire! Esetleg becsapják, vagy meglophatják. Tehát lassan az agarakkal. Ezen a héten inkább munka után sétáljon sokat, vagy keresse fel a konditermet. Lesz ettől sokkal jobb hete is az évben.

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Sokat mozgolódik emberek között, életritmusa felgyorsul.  Népszerűsége megnő. A szerelemben a héten úgy érzi nincs szerencséje. Talán változtatni szeretne? Gondolja alaposan át a döntését. A munkahelyén egy új ismerőse révén kedvező lehetőséghez juthat, érdemes volna kihasználni.  Egy jó barátja vagy rokona válságos helyzetbe kerülhet, amin a legjobb szándéka mellett sem tud segíteni. Ez kissé lerombolja nyugalmát.  Vigyázzon veszély fenyegeti , hogy fölösleges adósságba keveredik. Ne tegye! Később nagyon megbánja a most rosszul befektetett,  kölcsön pénzt.  Egyáltalán miért türelmetlen, hova rohan? Lesz ettől sokkal jobb időszaka is.

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Tele van erővel és életörömmel. Gondot csupán csak az okozhat, ha nincs kedve a taktikázáshoz. Hallgassa meg mások tanácsait is, és hasznosítsa munkája során. A gyorsaság, az ötletesség és a megérzések uralják napjait. Jó kedvvel és ambícióval dolgozik.  Nem szabad azonnal engednie, hogy választás elé állítsák rokonai, illetve, hogy függőségi viszonyba kerüljön. Ha nincs oka, ne vezekeljen. Régi sebeit nyalogatja még mindég és régen elkövetett hibákért érzi most is bűnösnek magát.  Jelen cselekedeteiből kiindulva építse a jövőjét, és többé ne hagyja, hogy befolyásolják tetteiben. 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Már korábban el kellett volna mennie egy kontrollvizsgálatra, de nem nagyon akar elindulni.  Emberelje meg magát, és essen túl rajta. Jusson eszébe, hogy kiszolgáltatott helyzete csak Önnek egyedi, az orvos már találkozott néhány száz hasonló beteggel. Ideje lenne felhívni magára a figyelmet! A jó bornak is kell reklám manapság. Szedje elő rejtegetett humorát!  Ne legyen türelmetlen, várja meg, amíg Ön kerül a felettese kegyeltjei közé, és akkor álljon elő ötletével.  Ha szükséges, vegye igénybe barátai tanácsát. 

Bak dec.22-jan.20.

Mondjon igent egy kedves felkérésre. Közben pedig szabaduljon meg a szemellenzőtől, és vegye észre, hogy csapda készül Önnek. Három irigye is eszeveszetten „dolgozik” rajta.  Ezen a héten a csillagok nem igazán Önnek kedveznek az intrikák terén. Maradjon nyugodt, keresse az igazi barátai társaságát. Véleményét most ne mondja el! Tartogassa a megfelelő időpontra. Akkor nagyobb lesz a hatása. A héten „lejtőzzön”. Sétáljon, olvasgasson, igyekezzen kellemesen tölteni a napjait, és valóban ne foglalkozzon az irigyeivel. Ők adják fel előbb a dolgot, mivel látják, hogy Önt nem zavarja a mesterkedésük. 

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Az Ön feladata lesz a családtagjai egészségének a felügyelete. Figyeljen oda, hogy öltözzenek az időjárásnak megfelelően, táplálkozzanak vitamindús ételekkel. Így elkerülhetik a betegségeket. Mostanában úgy tűnik,  elég „kemény. Ellentmondást nem tűrő oldalával is találkozhatnak, akinél nincs helye vitának.  Válsághelyzetben igen hatékonyan mozgósítja erőit,  és sikerrel tesz eleget munkahelyi hatáskörének. Vigyázzon, hogy ezt ne tegye  gúnyos és félelmetes módon. Sajnos néha ilyen eset is előfordulhat Önnél, amit egyébként ritkán tesz meg. Most is fogja vissza magát. Értse meg, hogy terve kivitelezéséhez nem biztos, hogy így vezet az út. Türelemmel többre jut!

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Igaz ami igaz, néhány emberrel könnyen meggyűlhet a baja. Ennek ellenére nem nagyon panaszkodhat, mert a kevés jót ígérő bolygóállások inkább támogatják, mint veszélyeztetik. Előfordulhat, hogy nemegyszer széllel szemben kell vitorláznia, de ha kitart eredeti céljai mellett, joggal érzi majd magát sikeresnek A rokonokkal és családtagokkal óvatosan ajánlatos bánnia. Ha utazik,  minden óvintézkedést meg kell tennie ahhoz, hogy elkerülhessen néhány apró bosszúságot. Pillanatnyilag a legtöbbet a  szerencsének köszönheti. 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen