Heti horoszkóp október 26 –

november 1.

 

G0rY-11s-2.gif

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

Sokan csodálják a magabiztosságát és irigylik a szervezőkészségét. Önnek a maradi felfogású emberekhez is van türelme. A szerelemben viszont a héten tanácstalan lehet, pedig egyszerre több hódolója is akadhat.  Lehet, hogy a korábbi terveiből nem lesz semmi, a víkend mégsem fog rosszul sikerülni. Élete párjával végül fegyverszünetet kötnek, mi több: a frontvonalak kiterjesztése helyett mindketten a békekötés mellett voksolnak. És önök be is tartják a tűzszünetet – no persze nem mindenben…..

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Önnek kell átvállalnia a házastársával közös vállalkozásuk vezetését, amíg ő beteg. Sok gondot kell megoldania, ugyanakkor sok üzleti kérdésben döntenie, úgyhogy ez elvonja a figyelmét az aggodalomtól és a kétségbeeséstől. Rózsás a helyzet a pénzügyek területén, úgyhogy ez a kedvező helyzet csillapítólag  hat a hangulatára. A nagy kiadásokat is könnyedén kezeli, úgyhogy itt semmilyen problémája nincsen. Feltétlenül őrizze a látszatot ezekben az időkben is, és inkább örüljön neki, hogy a párja állapota nem rosszabb, hanem javul. 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Ha dolgozik, ügyeljen arra, nehogy munkahelyi kapcsolatainak rovására menjen.  Ez a hét kedvező lesz a párkapcsolatok szempontjából.  Szerelmével  kisebb viták adódhatnak, de ez hamar elsimul és elmélyítheti kapcsolatukat. A hét végén meglepő híreket kaphat melyek rendkívüli hatással lehetnek az életére, karrierjére. Egészségügyi gondjai lehetnek. Legyen óvatos, mert az egészség első helyen áll, mindennél fontosabb! 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Házimunkával, otthoni tevés-vevéssel telnek napjai. Amellett, hogy ezek a tevékenységek rendkívül hasznosak, mert megszűnik a bűntudata, kikapcsolják és pihentetik agyát, megtisztítják az elmúlt hét gondjaitól. Vigyázzon, mert a héten kíváncsisága miatt különös kalandba keveredhet. Hivatásában használja ki, hogy a döntéshozók közül többen szabadságon vannak, és vegye át a kezdeményezést. Ne tegyen olyan dolgokat, amiket később megbánhat.  Minden ember egyenlő értékű, ezért  a fölényeskedéssel csak ellenségeket szerezhet magának. 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Az Ön számára minden akadály egyértelmű kihívás, tehát gondolkodás nélkül belevág. És csak győzhet. El sem tudja képzelni, hogy le is győzhető. Nem hátrál meg semmi elől. Mindennek elébe megy. Képtelen várni. Nincs türelme, fejjel megy a falnak. Nem mérlegel, nem elemez, gondolkodás nélkül belevág, mert nem akar semmiből kimaradni. Egy barátja segítségre szorul, siessen hát kihúzni őt a feneketlen lelki mélységekből.  A szokásos lehengerlő életenergiájára  most nagy szüksége lesz, mert nehéz kihívásokkal kell szembenéznie a munkahelyén. Az elvárásoktól ne ijedjen meg, minden rendben lesz.

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Bátran kezdeményezzen. Vágja a fejszét nagy fába, különben soha nem jut egyről a kettőre. Hiszen a pénz nem cél, hanem eszköz, s arra való. hogy kényelmesebbé tegye általa az életét. Kemény munkával elérheti azt a sikert, amire vágyik. Egy jóakarója segíthet ebben, ha  ne utasítsa el ezt a lehetőséget. Ne higgye, hogy mások is úgy bírják a komoly erőpróbát, mint Ön. Tehát a héten a korábban eltervezett dolgait nyélbe ütheti. Nem lesz rossz hete.  A hét végén még hosszabb  pihenést is beütemezhet. Remekül fogja érezni magát.

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

A héten a szerelemben jól alakulnak a dolgai. Ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem érdemes  hallgatni az irigykedőkre, akik a szerintük nem ideális korkülönbségre hivatkozva igyekeztek megakadályozni azt, ami most olyan jó. A többiek pedig kit érdekelnek?  A héten pár konditermi edzést beiktathatna. Mostanában igyekszik elkerülni. Nem kéne.!!  Szereti kisérteni a szerencséjét, most kis összegben megteheti. Lehet, hogy nyer.  Próbálja meg.

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

A hét végén kényeztesse magát. Vegye lazára a dolgokat, így is sok mindent elvégezhet. Szépítse otthonát, teremtsen kellemes hangulatot. Szerelem terén engedje szabadjára fantáziáját. Ön jól kihasználja a kommunikáció új lehetőségeit.  Sokat forog társaságban és könnyen eléri, hogy mindenki Önre figyeljen. Ami a szerelmet illeti, egy idősebb partnertől megkaphatja, aminek  nagy szükségét érzi: hűséget és bizalmat.  Szép, csendes hete lesz.

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Most egy kicsit szétszórt és olykor bizonytalan. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha érzelmeit sem engedi felülkerekedni. Hallgasson inkább a józan eszére! Ha egyedülálló, a hét végén új szerelem alakulhat ki.  Legyen óvatos, ismerje meg partnerét,ne hagyja, hogy becsapja Önt.  Szerzésvágya mindennél erősebb mostanában. Ha nem söpri félre mások igényeit, s tartózkodik a bosszú gondolatától, akkor a sors megjutalmazza.  A rokoni, vagy lakásviszonyokban  történő átalakulás, és egy különleges szerelem beteljesülésétől az élet nyertesének érezheti magát. 

 

Bak dec.22-jan.20.

Ismerősökkel sem üzleti, sem hosszabb útra indulni nem tanácsos, mert az esetleges anyagi káron, kellemetlenségen túl veszélybe  kerülnek az elképzelései. Egyedül jobban boldogul, akkor is, ha sok energiáját emészti fel az adminisztrációs munka vagy a szervezés, utánajárás. Anyagi helyzetében a következő hét ígér némi javulást. Értékelni fogják közvetlen viselkedését, határozottságát. Közeledik az anyagi és az erkölcsi siker. Várja ki türelmesen. 

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Az üzleti ügyeknek kell szentelnie magát. Úgy tűnik, sokkal nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint gondolta.  Üzletfele valamilyen okból nem hajlandó együttműködni önnel. A pénzügyi kudarc valóban jó indikátora lehet annak, mekkora erőfeszítésre lesz hajlandó, és készen áll-e megfizetni az anyagi siker árát. A szerelem és párkapcsolatok területén kedvező bolygóállásokra számíthat. Családja és szerettei előtérbe kerülnek ebben a hónapban. Sokat foglalkozik, törődik velük. 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Olyan baráti meghívást kap, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Vigye  el  párját is, mert itt az ideje, hogy bemutassa Őt. Úgy sodorja magát bajba, hogy túl sok mindennel foglalkozik, nem mond nemet.  Ha mindig igent mond, a probléma az, hogy túlhajszolt, feszült és fáradt lesz. Ne hagyja, hogy cinikus vagy agresszív munkatársai elkedvetlenítsék! A hétvégét azért ne töltse a négy fal között. Eléggé csendes hétre számíthat. 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen