Heti horoszkóp október 19 – 25.

 

G0rY-11s-2.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

 Segítően állnak a csillagai. Amibe belefog, szinte minden sikerül. A munkahelyén kissé fagyos a hangulat, de ezt Ön könnyen viseli, hisz tudja, hogy az állása nincs veszélyben. Várja a héten egy szerelem, de nem biztos, hogy a régit fel kellene cserélni ezért a nem véglegesért. A Merkúr bőbeszédűséggel vádolja. Ne tegye, óvja féltve őrzött titkait. Ha kibeszéli, mások elveszik öntől az ötletet. Nem szeretné ugye? Vigyázzon az étkezéssel. Folyton rohan és nem tölt elég időt az étkezésre.  Pénteken a belső kényszer, hogy másokért kell élnie, nemcsak a munkában, hanem erotikus tevékenységében is alaptétel lehet. 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Könnyen szót ért kollégáival és barátaival. Ez egyben azt is jelenti, hogy kicsit kevesebb munkája lesz. Nagymértékben múlik ez a hozzáállásán, mert egyébként hajlamos többet vállalni, mint kellene. Ne mondjon le egy kapcsolatról, hogy az úgyis csalódásra ítéltetett, hanem tekintse kihívásnak és emelkedjék fel hozzá. Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy mások is úgy ítéljenek meg dolgokat, ahogy Ön. Lelke így kitárul és ítélőképessége is kiszélesedik. Semmit nem szabad a véletlenre bízni a hét végén. Az volna a leghelyesebb, ha otthonában, családja körében töltené a két napot. 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Viharokkal tele, nyugtalan most az élete, képtelen magának pihenést szervezni. Energiában nincs hiánya, de okosan kell beosztania az idejét és a pénzét, mert mindkettő kicsúszhat a kezéből. A héten elkönyvelhet egy kudarcot, de megrázza magát, mint egy spanyol táncosnő, és más oldalról lát a feladathoz. Nagy tettekre hivatott, de hogy véghez vigye a terveit, méltó társra-üzlettársra van szüksége. Sajnos ezen a ponton állhat meg szekere, Ön ugyanis bizalmatlan az emberekkel, még a rokonaival is. Most éppen joggal, mert a Neptunusz jele, hogy „őrizkedj jóindulatú barátaidtól”. 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Egyszerűen nem akarja, hogy bárki is megmondja Önnek, mit tegyen. A héten nem állnak olyan rosszul a bolygói. Jobban is bízhatna a tanácsot adókban. Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben. Mindenesetre, ha valamit nem tud felvállalni, azt nyíltan, előre közli. Ez gyakran oda vezet, hogy minden igyekezete ellenére magányos, emberkerülőnek tűnik. Ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti. Ezért környezete megbecsüléssel övezi. A felszínességet nem ismeri semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan. 

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Több érzelmet akar belevinni a mindennapokba? Okosan teszi, nem lehet mindig kordában tartani az érzéseket. Kövesse időnként a szívét, ne csak az eszét! Nagyon vásárolhatnékja van, ezért ezt meg is teszi. A munkahelyén kissé válságosra fordulhatnak a dolgok, de egy munkatársa segít megoldani a helyzetet.Lehet, hogy mostanában pontatlan, de hát ez van.  Viszonylag mindezek ellenére könnyű hétre számíthat. Semmi nem tudja igazán kihozni a sodrából. A hét végét töltse családtagjaival, vagy barátaival.

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Sejtései beigazolódnak. Munkatársai valóban forralnak valamit Ön ellen. Az ügy meglehetősen zavaros, áttekinthetetlen. Legokosabb azonnal fellépni és  tisztázni a félreértéseket.  Ne magának próbálja  bizonygatni igazát, mert azzal semmit nem ér el. Szálljon harcba érte, ha kell, de csak akkor, ha tényleg nem érzi hibásnak magát.  Nem tehet semmit az ellen, ami most Önnel történik, csak el kell fogadnia a történések hordalékát, és azzal kell gazdálkodni, amit kínálnak. A pozitív hozzáállás sokat lendíthet a dolgokon, és a figyelmeztető jeleket is könnyebben észreveszi. 

 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

A családtagok, rokonok, keresztgyerekek meglátogatása szerepeljen a heti programjában. A nagy jövés-menés közben az anyagi kérdésekről sem fog megfeledkezni, sőt remek ötletek révén újszerű megoldásokkal javíthat pozícióján. A hét közepén próbálja ki szerencséjét. Nem nagy ugyan az esély, de a kicsi esély is esély. Most a rokonok segítségével valami beruházásra is sort keríthet. Kintlevőségeit azonban nehezen tudja majd behajtani adósaitól. 

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Nyújtózzon egy nagyot, aztán ki az ágyból! Rengeteg mindent kell elintéznie. Egészen elfelejtette, hogy vendégeket hívott és még nem készült fel a fogadásukra. Még semmi gond, hisz a vendégek, csak hét végére vérhatók. Olyan baráti meghívást kap, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Vigye el kedvesét is, mert itt az ideje, hogy bemutassa. Váratlanul nehézségei támadhatnak. Meggondolatlan cselekedetei következményeként újabb haragosokat szerezhet. Üzleti ügyek intézésére sem igazán jó ez a hét. 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Sok mindennel elmaradt az utóbbi időben, ezért szüksége lenne, hogy beszerezze azokat.  Komoly dolgokra lelhet, járjon nyitott szemmel. Ha úgy érzi, hogy mindent megvett, akkor üljön be valahová ebédelni. Kényeztesse magát, hiszen megteheti. Gondolja végig az estéit, és meglátja, hogy a hete tökéletesen fog alakulni. Családi segítségre csak átmenetileg számíthat.  Ha családos, gyermekét ne engedje hosszú időre távol magától. Ha kiskorúak, ne engedje őket állatok közelébe, véletlen szerencsétlenség elkerülése miatt! 

 

Bak dec.22-jan.20.

Munkahelyén változások várhatók, de némi rugalmassággal plusz jövedelemre tehet szert. A csillagok azt jelzik, lehetősége lesz arra is, hogy elnyerjen egy jól fizető  másodállást. Nem szereti ha sürgetik. Alapelve: lassan járj, tovább érsz. A kapkodás irritálja. A lassúság a biztonságérzetéből fakad. Semmihez sem kezd alapos körültekintés nélkül. Gyűlöli a felületes, fél munkát. Amit elkezd, azt be is fejezi. Elég csendes ez a hét. A hét végét használja ki szellemi és fizikai pihenésre. Sétáljon a szabadban. 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Tegye lehetővé kedvese számára, hogy bebizonyíthassa, határozott és erős, főleg ha közös jövőjük érdekében kell cselekednie. Ne akarja mindenáron saját akaratát érvényesíteni, mert ez elbizonytalaníthatja, úgy fogja érezni, Ön nem bízik benne. Ezúttal az érzelmek miatt csődöt mondhat, ha a szíve vezeti az üzleti életben. Az Ön híres realitása lassan megsemmisül, és teljesen az érzelmek uralkodnak el életében. Ne feledje, hogy a szerelem és a kölcsönös vonzalom nem elég egy teljes életkép megfestésére! Szüksége van a logikus észjárásra, ha pozícióban akar maradni. 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Ez nem a visszavágások hete! Önuralomra lesz szüksége, még egy kicsit szorítsa össze a fogát, és ne feledje, hogy csak az érett gyümölcsöt lehet leszakítani. A Vénusz adja az erőt, hogy idomuljon mindenféle „nem tetszik” helyzethez, de mondja azt is, hogy lesz a héten valamilyen kényes pénzügye. Vegye igénybe a kedvezményeket, nyeljen nagyokat, és egy-kettő túl lesz a nehezén! A hét első felében vigyázzon, mert megbetegedhet.  A Merkúr azt jelzi, hogy ésszerű megoldást talál egy családi ügy elrendezéséhez. A Neptunusz szerint pedig kitűnő érzékkel vonja magára mások figyelmét. 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen