2009. évi horoszkóp

a Kos csillagjegyről.


Kos március .21.- április.20.

 

Az átlagosnál pezsgőbb társasági élet mellett több munkahelyi felelőséggel és otthonodat érintő, elkerülhetetlen változással is számolnod kell az idén. A barátokat, reményeket és vágyakat uraló tizenegyes házadban tartózkodó Jupiter hatására a munkahelyi kötelezettségek helyett a távoli jövő foglalkoztat. Barátaid és munkatársaid bámulattal hallgatják az erről szőtt sziporkázó elképzeléseidet, és realitástartalmuktól függetlenül azok megvalósítására  buzdítanak. A Jupiter mellett Chrion, a Sebzett Gyógyító, valamint Neptunusz, az Álmodozó is a jövőorientált tizenegyes házad hosszú távú vendégszeretetét élvezi. Jupiter jelenlétének köszönhetően a múltban csupán délibábként felvillanó vízióid most nagyobb jelentőséget kapnak. Sőt amikor Jupiter május 23-án, július 22-én és december 7-én fényszögkapcsolatba kerül a Chironnal, egyenesen kerülni fogod a kínos helyzeteket, s talán fájdalmas érzéseidet is megpróbálod elnyomni. A május 27-én, július 10-én és december 21-én bekövetkező Jupiter-Neptunusz találkozó idején a tisztánlátással akadhatnak problémáid , ekkor ugyanis csillapíthatatlan késztetést érezhetsz arra, hogy álmokat kergess. Noha a megjelölt időpontokban lesz a legerősebb ez a tendencia, valójában az egész előtted álló évben álmaid valóságtartalmát próbáld megfejteni.

A gyarapodást hozó Jupiter és a korlátokat állító Szaturnusz között fennálló harmonikus kapcsolat 2007-2008-ban lehetővé tette, hogy szilárd alapokat teremts további fejlődésedhez. A március 1-jén, szeptember 13-án és 2010 január 11-én pontos fényszöget alkotó, kreatív jellegéről ismert Jupiter-Szaturnusz-fényszög hatására feszegetni kezded saját korlátaidat, hogy megtaláld a további növekedéshez és fejlődéshez vezető utat és eszközöket. Mivel azonban a Jupiter egy kifejezetten irritáló kvinkunxot is alkot majd a Szaturnusszal – egészen pontosan március 22-én,  augusztus 19-én, valamint 2010 február 4-én -, elengedhetetlen, hogy mind a Jupiter ösztönző, mind  a Szaturnusz kijózanító hatását tudatosan szem előtt tartsd. Ez idő tájt ugyanis hajlamos lehetsz a részleges vakságra, amivel hosszú időre visszaveted saját fejlődésedet.

Amikor tavaly a Plútó belépett a Bak jegyébe, új életet lehelve a státuszt és a  nyilvános eredményeket jelképező tízes házadba, egy 2023-ig tartó lassú változási folyamat kezdő lépéseit tetted meg. A dolgos Szaturnusz lassan araszol a nagy hatalmú Plútó kvadrátja felé, mely november 15-én következik be, és fennáll 2010 túlnyomó részében is. Ebben az időszakban kénytelen leszel a hosszú távú terveidre koncentrálni. Itt az ideje, hogy búcsút mondj mindazokban az idő- és pénzpazarló foglalatosságoknak, amelyek ütköznek életcéljaiddal. Ha nem a közösség javára használod a befolyásodat, hanem önző módon visszaélsz vele, készülj fel a plútói megtorlásra.

 

idezetek_282.jpg 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen