2009. évi horoszkóp a

Bika  csillagjegyről.

 Bika április 21 – május 20.

Az álmaid beteljesülése és a mindennapi feladataid közötti éles ellentét miatt egész évben remény és lemondás között őrlődsz. A karrieredet jelképező tízes házadban tartózkodó optimista Jupiter új szakmai távlatokat nyit, és nagyobb felelősség és elismerés ígéretét hordozza. A szakmai csúcsok meghódításához előítélet-mentes hozzáállás szükségeltetik, mivel komfortzónából kiszakadva új és formabontó munkamódszerekkel kerülsz kapcsolatba. A Jupiter és a spirituális Neptunusz együttállása – május 27-én, július 10-én és december 21-én megtanít, hogy munkádon keresztül alkotó módon fejezd ki legmagasztosabb eszményeidet. Ám a remény léggömbje most elérhetetlen magasságokban száll. Épp ezért ne elérendő célként tekints e vízióra, hanem csak mint motivációs tényezőre. Félre kell tenned a Bikákra oly jellemző, kézzelfogható eredményeket követelő szilárd ambícióidat, hogy felismerhesd: a nagyra törő vágyak már önmagukban is jelentőséggel bírnak. 

A fejlett társadalomtudattal rendelkező Vízöntő-napfogyatkozás január 2-án a tízes házadat aktiválja, s az esemény fényét a Jupiter konjunkciója, valamint uralkodó bolygód a Vénusz és a találékony Uránusz együttállása tovább emeli. Nem kizárt, hogy vadonatúj karrierösvényre bukkansz!  Ám február 9-én Az Oroszlán-holdfogyatkozás és a ködfoltos Neptunusz szembenállása könnyen tévútra vihet, s olyan álmokba ringatod magad, melyek sosem válhatnak valóra. Képzelődj, álmodozz és reménykedj – de gyűjtsd  és elemezd az információkat, mielőtt radikális  változtatásra szánnád el magad. A Vénusz március 6-án a titokzatoskodó tizenkettes házadban fordul retrográdba, esélyt adva, hogy felülvizsgálj fontos párkapcsolati kérdéseket, mielőtt még a szerelembolygó április 17-én ismét előrelódulna. A másik, a tízes házadat érintő holdfogyatkozás augusztus 5-én az Ikrekben járó Mars baráti támogatásában részesül, így miközben lehetőséged nyílik új területek feltérképezésére, elért eredményeidről  sem kell lemondanod. 

A Szaturnusz – az összehúzódás és a korlátok planétája – október 29-éig a foglalkoztatottságot jelképező hatos házadban jár majd, ahol törekvéseidet fegyelemmel párosítja -vagy épp ellenkezőleg, eltemeti azokat a csip-csup napi teendők alá. Elengedhetetlen, hogy hatékonyabban végezd a munkádat és a napi ügyeidet, mert azzal időt és energiát spórolsz meg fontosabb érdekeltségeid számára. Ha túlzónak tűnő elvárásaidat szorgos tanulással és odaadással párosítod, talán elkapod az egyre magasabbra szálló léggömböt. Ám a dolgos Szaturnusz és a meglepetéseket tartogató, független Uránusz között tavaly novemberben elkezdődött szembenállás sorozat február 5-én és szeptember 15-én ismét kiéleződik. A feszültség a gyakorlatias Szűzben  tartózkodó szigorú Szaturnusz és a Halakban járó lázadozó Uránusz közt most felkelti benned a szabadság utáni vágyat, és legszívesebben hátat fordítanál addigi céljaidnak. Ezek a fényszögek figyelmeztetnek arra, hogy néha ki kell  szabadulnod a teljesítménykényszer nyomása alól. Ha pihenő nélkül folytatod az erőltetett menetelést, előbb-utóbb összeomlasz, kilépsz az állásodból, feladod a céljaidat, vagy hatalmi viszályba keveredhetsz, mely egy csapásra meghiúsítja terveidet.

 

 idezetek_278.jpg

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen