Heti horoszkóp

2009. január 26 – február 1.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Régen volt hasonló helyzetben. Ugye milyen könnyű elfelejteni, hogy hogyan ébred egy szerelem? Most mindezt újra megtapasztalhatja! Élvezze ki minden percét ennek a kellemes időszaknak, mert nagyon jó hatással lehet Önre. Ez idő tájt semmi sem esik az ölébe. Ön nehéz helyzetekkel fog szembesülni és néhány akadályt kell majd legyőznie. A nap különböző óráiban és az élet sokféle helyzetében figyelje meg saját lelkiállapotát. Próbálja meg kívülről szemlélni saját magatartását és élethelyzeteit a lehető legtárgyilagosabban, mintha egy idegent figyelne.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20. 

 

Eszével felfog, megért mindent, osztályozza a dolgokat! Erről az oldalról nincs is baj.A kellemetlen, hogy noha az ember racionális lény, pillanatnyi hangulatát, általános életérzését mégsem szellemi kondíciója, hanem lelkiállapota határozza meg. Erről most bárki meggyőződhet, ha Önre tekint. Mindig átgondoltan cselekszik, azonban olyan helyzet elé állítsák, amikor nem lesz ideje mérlegelni. Ne féljen spontán dönteni és cselekedni, mert ilyen helyzetekben a beleérző képessége nem fogja elhagyni, ösztönösen a jó döntés felé mozdul el. A hűtlenség lélekben kezdődik, a fizikai része már csak a betetőzés. Ne vádolja magát azért, mert gyengéd érzéseket táplál egy másik ember iránt, aki viszont nem a párja. Ilyen múló lángolások természetesek az ember életében. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Ez a hét nem kedvez semmilyen erőfeszítésnek, vagy változtatásnak. Jobban teszi, ha inkább megpihen egy kicsit és kinyújtóztatja tagjait. Ez érvényes a magánéletében is, ahol lehet, hogy rosszul teszi, ha bedől egy csábításnak. Semmi jó nem várható a heti csillagállástól, mely viszályt és pereskedést hozhat. Kössön kompromisszumokat,  amíg megteheti. Ha lehet, ne utazzon. Az sem  célszerű, ha politikai vitát provokál. Ne avatkozzon mások veszekedésébe, mert Ön húzza a rövidebbet. A héten be kell tartani a sebességkorlátozást, hogy érzékelhesse a veszélyhelyzeteket.

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Ne bonyolódjon vitába, ne bírálja rokonait, kollégáit, illetve ne kritizálja állandóan a gyengeségeiket! Legyen képes hozzátartozóival úgy oldani meg a konfliktusokat, hogy közben nem hánytorgatja fel örökösen, ami elmúlt. Pénzügyei előtérbe kerülnek ezen a héten. Ha hajlamos a kompromisszumra, akkor nagyon előnyös üzleteket köthet. Mivel saját tapasztalata alapján tanul, sokszor csalódik szerelmi ügyekben, mielőtt rájönne, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy azt szeretné. Csak akkor lesz képes megnyugtatóan és hűségesen szeretni másokat, ha megtanulja hogyan legyen rugalmas és kompromisszumra kész. 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

 Ne legyen szkeptikus és elutasító mindennel és mindenkivel, mert az emberek hamar ráunnak arra, hogy megpróbálják jobb kedvre deríteni. Szerencséjére sok segítője akad, aki eddig kitartó volt, egy idő után azonban, látva önmaga ellen irányuló negativizmusát, cserben hagyják. Most végre jó a kedve, és ez a kellemes hangulat kihat párkapcsolatára. Szinte újra beleszeret párjába. Bár az ötlete jó, a vállalkozáshoz kevés a jó elképzelése. Ha a környezete nem támogatja, belebukik.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Varázslatos (titkos) szerelem van bontakozóban. Ez a kapcsolat tartós lesz, de még sokáig nem vállalhatja a nyilvánosság előtt. Hivatásában ne számítson  eddigi pártfogói segítségére, így nem érheti csalódás. Partnerkapcsolatában is a függetlenséget szereti. Ez problémát  okozhat házasságban. Segíteni tudja partnere vállalkozását. Sok jó tanácsot és ötletet tud adni neki. Ezen a héten szerelemben Önnek áll a zászló.

 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Ez lenne a tökéletes összhang. Éppen jókor nyitotta ki a szemét ebben a kapcsolatban. Az utóbbi időben csak az Ön lelkesedése  és odaadása tartotta össze Önöket. Igyekezzen párját rávenni, hogy változtasson a helyzeten, mert különben nem jósolható nagy jövő a kapcsolatuknak. Nem csak az Ön vállán van ez a kapcsolat, ezt tudassa vele! Ön bizonyosságot keres, és nem szereti a konfliktust. Harmóniát, békét és boldogságot keres, és reméli  emberi kapcsolatai javulását.

 

 

 Skorpió okt. 24 – nov. 22. 

  Alábecsüli képességeit, és megkér valakit, hogy végezzen el egy feladatot Ön helyett, amit pedig Ön sokkal jobban meg tudna csinálni. Az egyetlen módja, hogy ezt elkerülje, ha fejest ugrik a dologba bátran, és megcsinálja.  Meglepődik, hogy milyen jól sikerül végül. Bizonyos értelemben több művészi tehetség szorult Önbe, mint  valaha gondolta volna. Ez egy mozgalmas hét, amikor mindennap elfárad, úgyhogy jó, ha lefekszik amilyen korán csak tud. A következő napokban befolyásos támogatót tudhat maga mögött. Környezetével elhitetheti a lehetetlent, 2-3 nap múlva  találkozhat valakivel, akinek meghatározó  szerepe lesz életének további alakulásában. 

 

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

 

Néhány holmiját teljesen elkeverte, ezért sok ideje rámegy, hogy végre megtalálja. Valóban fontos íratok bukkannak elő. Készítse elő az útlevelét is, mert a közeljövőben szüksége lesz rá. Egy elfelejtett üzenet miatt nem megy el egy buliba, ahová már elfogadta a meghívást. Telefonáljon, hogy ne vegyék túl komolyan a dolgot. Igazán nagyvonalúan bánik Önnel a sors. Nem érzi azt, hogy megérdemelte, az elismerést, de mégis jól esik. Nem értékelte akkora teljesítménynek a megtett lépéseket. Csendes hétre számíthat. 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Ön olyan munkaterületen érzi jól magát, ahol szépérzéke, művészi hajlamai kielégítést nyerhetnek. Ha a kereskedelemben, vagy az iparban dolgozik, ha  a tárgyak, amelyeket készít, vagy árul, szépek, ízlésesek legyenek. A művészet sokféle ága kielégíti hajlamait. Ezen a héten tapintatosnak és diplomatikusnak kell lennie. Meglepetések várhatnak Önre. A jog és igazságszolgáltatás területén most kevés sikert érhet el. Ha kell fellebbezzen! A sikerek később várhatóak. 

 

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 Szellemileg friss, a különféle helyzetekkel megbirkózik, sikeres megoldásokat talál ki. A szerelemben most túl rózsásnak látja a helyzetet, de talán kicsit téved. Legyen óvatosabb! A hivatásában az ötleteit egyedül próbálja megvalósítani, de ez az időszak most nem kedvez önnek. Az eddigi munkájának, most úgy látszik, más fölözi le a hasznát. Önnek mindennél fontosabb a győzelem,  az elsőség vágya,  ezért olyan helyzetekbe is belemegy, melyet inkább el kellene kerülnie.  A házasságok, szövetségek fordulóponthoz érkeznek, a hét végén tiszta vizet önthet a pohárba. Anyagilag  kiadások várhatók.

 

 Halak febr. 20 – márc. 20.

 Ebben az időszakban  krónikus problémái újra előtérbe kerülnek. Most nem fog megoldást találni, de szabadabban gondolhatja át az Ön előtt álló dolgokat és lehetőségeket. Párkapcsolatában feszültség keletkezhet, egyik nap heveskedik, másnap szeretné helyrehozni amit elrontott. Ezt a Vénusz  és a Uránusz  okozza. Lehet, hogy közeli hozzátartozói számára  nem  meglepő módon fejezi ki magát. Vigyázzon, mert cselekedetei gyors megtorlást hozhatnak. Tiszteletben kell tartania a szabályokat, habár úgy érezheti, hogy a múlt hibái miatt magányos.  Átgondolt viselkedését mindenki értékelni fogja. Ez a hét az ön számára elég ellentmondásos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen