Heti horoszkóp 2009. jan. 19-25.

 Kos márc. 21 – ápr. 20.

Nyújtózzon egy nagyot, aztán ki az ágyból! Rengeteg mindent kell elintéznie. Vendégek érkeznek és még nem készült fel a fogadásukra. Semmi gond, még a hét végéig mindent elintézhet. Amikor nem költekezhet, akkor elnyomottnak, üresnek, lehangoltnak érzi magát. Talán a partnere, vagy a barátai tudnak segíteni, hogy rájöjjön, hogyan bánjon a pénzzel. Nem számolt azzal, hogy felettesei emlékezni fognak egy jól elvégzett munkájára, és erre alapozva újabb, nehezebb feladattal látják el, ami természetesen anyagiakban is éreztetni fogja hatását. Álljon elébe, itt a nagy lehetőség!

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

 Sikerült felegyenesednie, ki tudta magát húzni! Már nevetni is tud saját ballépésein. Oda se figyeljen, mit mondanak Önről, nevettessen meg másokat is! Ha magát, mint gondoskodót látja, akkor természetszerűleg  igen nagy szüksége van olyanokra, akikkel törődhet. Anélkül, hogy tudatosulna Önben, foggal – körömmel ragaszkodik azokhoz, akik véleménye szerint „hová is lennének Ön nélkül”. Így aztán persze a tehetetlenek szempontja érvényesül automatikusan. Igyekszik most minden valós kötöttségtől, vagy vélt béklyótól megszabadulni. Menjen téli szabadságra! Úgy érzi minden fojtogatja. Nyugalom, a hét végére minden jól alakul. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21. 

 

Valószínűleg ingerültnek és türelmetlennek érzi magát, hajlamos az elhamarkodottságra és lobbanékonyságra is. Csak a saját feje után akar menni. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbálja megőrizni hidegvérét, és fékezze magát, törekedjen kompromisszumra, vagy egyszerűen várja ki a tranzit végét. Szerencsére nem tart sokáig. De ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményre is képes.Hó híreket hall. Végre az Öné, amire annyira vágyott, és amiért annyit küzdött. Most látja, hogy érdemes volt áldozatokat hoznia. Egy izgalmas személlyel találkozik, s jól elbeszélgetnek. Az érzékenységből adódó konfliktusait újra kell gondolnia.

 

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Környezetváltozásra van szüksége. Egy utazás pont megfelelő, és kellemes izgalomba hozza már a készülődés is. Örömmel vásárol néhány új ruhát, és most többet is megengedhet magának. Találkozik valakivel, aki hamar fontossá válik a szerelmi életében. Ebből az élete legszebb kapcsolata alakulhat ki, és tavasszal, vagy nyáron eljegyezhetik egymást. Nagy dolgok várnak Önre, és ezek közül az első helyen egy speciális munka áll, ami megteremti a lehetőséget, hogy előtérbe kerüljön, megmutassa a nemrég szerzett új tudását és tapasztalatait. Megérzései annyira jók, hogy segítenek Önnek abban, hogy magánéletével kapcsolatban helyes döntéseket hozzon. Bensőséges hangulatot teremt maga körül.

 

Oroszlán júl. 23. aug. 23. 

 

Félreértések okozhatnak nehézségeket kapcsolataiban, igyekezzen tehát pontosan és szabatosan kifejezni magát, és egyelőre ne vegye túl komolyan hangulatait. Szokatlanul érzékennyé és szeszélyessé válhat. Nagyon érzékenyen reagál mások érzésvilágára, és talán a kelleténél jobban a befolyásuk alá kerülhet. Kerülje tehát el a negatív személyeket, és törekedjen elűzni saját negatív gondolatait is. Kiváló a mostani időszak a lassú, de biztos előrehaladásnak. Ön az, akire ilyenkor is lehet számítani, de sajnos ezt a munkatársai is tudják. Az ötletei sokat érnek, ne adja ingyen a tehetségét!

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Rengeteg minden megváltozott Ön körül, nehezen tudja követni a dolgok menetét. Zárkózottá vált, ami nem tesz jót a környezetére gyakorolt hatásával. Többet szeretne kihozni a szerelmi életéből. Meglepi, mennyire megbízható barát az az ember, akit felületes ismeretségnek vélt. Jobb életet akar a maga számára, de ehhez többet kell dolgoznia. Partnerével anyagi dolgokról ne kezdjen vitát a hét elején, mert abból tartós mosolyszünet kerekedhet. A közös vállalkozás sikerét is kedvezőtlenül befolyásolják a bolygók.

 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozik, hogy megvitasson velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keresi a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplál, ugyanis könnyen ki tudja fejezni érzelmeit, és ezzel derűsebbé teheti napjait. Sikervágya jelentősen felerősödik, és a siker nem is marad el. Mindenesetre erőfeszítései nem vesznek kárba. Megtanulja, hogy milyen fontos az, hogy pozitívan állítsa be mindazokat a dolgokat, amelyeket el akar érni az életben. Jobb belátást nyerhet, ha kitűzi jövőbeli céljait, és esetleg mindezt megosztja partnerével is. 

 

 Skorpió okt. 24 -nov.22.

 

Akármelyik ismerőse megmondhatja, hogy Önnel nem unalmas az élet. Egyszerűen nem létezik olyan helyzet, amit Ön ne lenne képes előidézni. A legmélyebb letargiától a legszárnyalóbb boldogságig elég nagy a skála… Azt már Önnek kell kitalálnia, hogy párjának melyik szituációk   okoznak örömet! Az Ön képzelete a fellegekig szárnyal, ha éppen jó formában van, ráadásul szeret is vezető szerepet játszani. Tehát: rengeteg múlik Önön… Igyekezzen, mert tud adni, tud örömet okozni, hát miért nem használja ki? Szerelem: Két dudás nehezen fér egy csárdában. Jobban jár, ha ezúttal enged. 

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

Különösebb egészségi problémákkal nem küszködik a hónap folyamán. Öltözködjön az időjárásnak megfelelően. Táplálkozzon egészségesen. Mozogjon minél többet. Használja ki lendületét és találékonyságát. Legyen gyors és pontos. Ne kapkodjon. Ne akarjon minden elvárásnak megfelelni. Ez problémákat okozhat Önnek. Több vendéget fogad ezen a héten. Egyikük egy nagy nagyon szép ajándékkal érkezik, de akkor is igazi örömmel fogadná, ha ajándék nélkül érkezne. Most a vendégek beavatásával egy sor ragyogó ötletet kaphat. 

 

Bak dec. 22-jan.20.

 

Nem olyan dolgokkal foglalkozott eddig, amik lekötnék figyelmét, ezért a fásultság és reményvesztettség. Próbáljon olyan dolgokkal foglalkozni, egyelőre hobbi szinten, amik érdeklik, és lassan kikristályosodik Önben, hogy mivel is szeretne igazán foglalkozni. A kiegyensúlyozottság majd csak azután jön. Úgy érzi magát, mint egy kisgyerek; szeretetre, gondoskodásra vágyik, s nem is hiába. A szerelem boldog pillanatokat tartogat. Az ilyen napok bebizonyítják, hogy nem szabad örökké a munkába temetkeznie. Ha másoktól várja állandóan a megoldást, könnyen csalódhat. Ők nem tudnak az Ön fejével gondolkodni, így előfordulhat, hogy a saját malmukra hajtják a vizet. 

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Annak ellenére, hogy szüksége van emberekre, meglehetősen tárgyilagos, tényszerű és megőrzi a hidegvérét; megvan a képessége, hogy a bonyolult tárgyalásokat is személytelen modorban kezelje. Szereti ezt a képességét a békítéseknél kamatoztatni, különösen, ha nagy tétje van. Kellemes utazásra számíthat, amely egyben „tanulmányút” is lehet, olyan értelemben, hogy az impulzusok, amik itt érik, megváltoztathatják gondolkodásmódját néhány dologban. S ez magával vonja a megnyilvánulások változását is. Néhány ember számára furcsa lesz, de nem ez a lényeg! Azt mondják hétévente nagy változások történnek az ember életében, még az ízlése is megváltozhat! Számoljon csak utána, hol is tart most? 

 

.Halak febr.20-márc.20.

 

Még mindig elégedetlenkedik sorsával, pedig az csak figyelmeztetni szeretné, és utat mutatni hétköznapjai kuszasága közepette. A héten újabb feladatok elé állíthatja a sors és felettesei, ami nem véletlenek következménye. Vállalja el bátran, mert felkészültsége elég erőt ad a végrehajtásukhoz. A barátjával is könnyű szakítani, mivel nem tartozik a mélyen kötődő, erősen ragaszkodó emberek közé. Nyílt terepen jár, gyors, és a maga útját járja. Ha kíséri, jó, ha nem, hát úgy is jó! Sohasem ragaszkodik ahhoz a partnerhez, akihez már nincs több mondanivalója. Általában Ön az, aki otthagy, mire észbe kapna! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen