Heti horoszkóp 2009. január 12-18.

 

Kos márc. 21-ápr.20.

Ha nem kap választ kérdéseire munkahelyén, akkor jelentse be távozását. Nem kell tudniuk arról, hogy Önnek már van lehetősége egy másik megoldásra, kényszerítse őket meghátrálásra kitartásával és tántoríthatatlanságával. Még egy megromlott házasságban élve is magától értetődőnek tartja, hogy a hétvégeken vagy a szabadságán feleségével és gyermekeivel legyen. Nem tudja felvállalni a külön utakkal járó konfliktusokat. Egy barátnővel eltöltött érzelemgazdag víkendért nem villámháborúzik, és nem bújik meg a kizárólag az unt feleség számára kitalált mesék mögé.

 

 Bika ápr. 21-máj. 20.

 

Szórja szét a holmiját a lakásban és vásároljon azonnal hiábavaló dolgokat! Ettől garantáltan rosszul fogja érezni magát, de magától valószínűleg nem megy el. A legjobb, ha elébe penderül párjának  és elmondja neki, hogy áll a  helyzet. Szakítson vele őszintén és egyszerűen. Ha nem így tesz, lehet, hogy a kedves, szívélyes és hűséges Bak az utolsó vasából is kiforgatja, mivel sejti, hogy ínségesebb idők köszöntenek. Ha szemére veti, hogy lassú, hogy túl megfontolt, akkor még meg is győzheti igazáról. Ha magától távozik, akkor döntése végleges, és megmásíthatatlan. És ne csodálkozzon, ha magával viszi a házat!

 

Ikrek máj. 21. – jún. 21.

 

Nem találja az egyensúlyt a külvilág és belső vágyai között, most nem érdemes nagy dolgokba kezdenie. Nehéz feladatokat kell megoldania. Aligha képes úgy beosztania idejét, hogy a munkában is helytálljon és a szeretteivel is megfelelően törődjön. Ha sikerül legyőzni az indulatait, könnyen felülemelkedhet a megoldhatatlannak látszó problémákon. Jobb kerülni a vitákat, mint a kétes értékű győzelmeket aratni. Ha gyermekei válaszút előtt állnak, az erélyes irányítás  helyett, csak szép szavakkal, jó tanácsokkal segíthet nekik. Házastársa egy tévedése nehéz helyzetet teremthet. A segítség sürgős, a szemrehányásokkal viszont ráér.

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Eddig munkájában mindenáron ragaszkodott az önállósághoz, de most nagyon úgy tűnik, hogy ezt az elvét fel kell adnia. Ne féljen a csapatmunkától, biztosan meg fogja állni a helyét!  A hatalmi harcokból jobban teszi, ha kimarad. Csinálja továbbra is lelkiismeretesen a dolgait, ne keresse fölöslegesen az ellentéteket.  Még szerencse, hogy nem túl szentimentális. Kedvese olyan javaslattal  áll elő,  amelytől sokan elolvadnának. Ön másképp  érzi és most van ereje is mondani neki. Lehet, hogy itt az alkalom a szakításra? Vállalnia kéne e konfliktust, mert nem minden oldódhat meg Önön kívül. Ne vigye túlzásba a kompromisszumra törekvést. Nem biztos, hogy mindenki megérdemli,  hogy jót tegyen vele, ezek a megegyezések nem elsősorban önnek kedveznének.

 

 Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Érzi, hogy nincs minden a legnagyobb rendben, s változtatnia kellene. Ez nemcsak egészségi állapotán javíthatna, hanem a házasélete is megváltozna. Az üres, unalmas hétköznapokon változtatni kell. Sajnos  ez nem olyan könny ű, mint első pillanatra látszik. Legyen módfelett figyelmes. Ami tudást most elsajátít, a későbbiekben nagyon hasznos lehet és kamatoztatni tudja. Törődjön többet egészségével. Úgy látszik a szerencse most nem akar Önre mosolyogni. Ezt nagyon igaztalannak érzi, s mivel véleményét nem rejti véka alá, többet veszíthet, mint amennyit akaratosságával, szókimondásával most nyerhet. Az igazság bajnokának érzi magát, s tulajdonképen ez megbékíti lelkét. Ha Önnek hangos szó kell, ám legyen. Nem képes megfontoltan taktikázni. 

 

Szűz aug. 24- szept. 23. 

 

Mivel annak lehetősége, hogy időnként dühbe gurul, gyakran mások elutasításába és rosszallásába ütközik, nem csoda, ha oly nagy nehézséget okoz saját haragjának kezelése. Valószínű, hogy azért fél a haragjától, mert az mások rosszallását vonhatja maga után. Ezen a héten egy régi célja megvalósul. Itt az ideje, hogy szélesítse látókörét, nyitottabb legyen az új módszerekkel, szemben. Élje ki kreativitását munkájában! A hétvége kedvez a partnerkapcsolatoknak. Talán egy  új szerelem is feltűnik a láthatáron. 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Szerelem: Kicsit feszültebb a hangulat a hét elején. , öntől függ, sikerül-e feloldani partnerében a gátlásokat. Hivatás: A munkahelyi viták akkor is érzékenyen érintik, ha történetesen nem a személyével kapcsolatban robbannak ki. Ön alapvetően megbízható, józan ész és türelem jellemzi. Meghatározó életében az érzelmi és anyagi biztonság, ezért egy biztonságos, kényelmes otthon egy párkapcsolat igazán jó önnek. A változásokat messziről méregeti, szereti a megszokott dolgokat.

 

 Skorpió okt. 24 – nov. 22. 

 

Ön titokban mindig arra vágyott, hogy uralkodhasson, ám ez idáig nem sikerült. Most úgy tűnik, végre elérheti a célját, ám ezért szívósan meg kell küzdenie. Van egy megírandó levele, ami nagy gondot jelent. Úgy érzi, hogy határozott választ kell adnia valakinek, aki már a saját útját járja, csak bajt okozhat. Nem éri meg továbbra is ragaszkodni olyan valakihez, aki nem hallgat Önre. Rosszul értelmez bizonyos dolgokat, helytelen következtetéseket von le, és nem jól ítél meg egy helyzetet. Ez együttesen kedvezőtlen hatással van a jövőjére.

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Megérzései annyira jók, hogy segítenek Önnek abban, hogy magánéletével helyes döntéseket hozzon. Bensőséges hangulatot teremt maga  körül. A hideg kissé megviseli szervezetét. Ha nem hagyja figyelmen kívül az apró betűs részleteke, akkor sikeres üzletkötésekre, üzleti tárgyalásokra számíthat. Célszerű lenne aláírás előtt szakemberrel átnézetni a szerződést. Most képes lehet összefüggéseiben látni az egész képet, de ne akarja másokra kényszeríteni vízióit. Vigyázzon, hogy a részletekbe ne csússzon hiba, és ne vegyen nagyobb szeletet a tortából, mint amit meg is tud emészteni. Vizsgálja felül elképzeléseit, és változtasson rajtuk, ahol kell.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Előrelépési lehetőségei kicsit odébb tolódtak. Nem a munkájával, vagy a munkavégzéssel van a baj! Mielőtt túlzottan beleéli magáz egy rossz szerepbe, rázza meg magát, és induljon neki. Ön maga a testiség. Előnnyel indul a többi jegy szülötteivel szemben, ez tagadhatatlan. Ha testiségről van szó, Önt semmi nem lepi meg, vagy tántorítja el. Annyira szereti a különös dolgokat és a kihívást, hogy a legmeghökkentőbb kalandokba is belevág. Nem csoda hát, hogy nagyon kedvelik az Ön közelségét….. Csak akkor nyilvánítson véleményt, ha tisztázódtak a körülmények, egyébként ne változtasson eddigi álláspontján. Bolygójától sok energiát várhat, amit magánéletében hasznosíthat.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Ne is foglalkozzon azzal, ha valaki folyamatosan meg akarja győzni az igazáról. Ne keveredjen Vele vitába, hiszen nem értené meg az érveit, de igyekezzen más irányba terelni a beszélgetést. Tegnapi sikerei még a mai nap is éreztetik jótékony hatásukat. Többen is gratulálnak az elért eredményhez, és végre az Ön arcán is felragyoghat egy szerénytelen mosoly. Igyekezzen nagyon őszintén viselkedni, hiszen most nincs itt az ideje a színészkedésnek! Az élet fontos dolgait helyezze előtérbe. Válassza ki azokat az élethelyzeteket, amelyek ragyogást hoznak életében, és amelyekre bármennyi időt kész elfecsérelni.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Eredménytelen próbálkozás alapjaiban megváltoztatni élete párját, hozzátartozóit. Sokkal hálásabb, sikerélményt nyújtó tevékenységek is lehetnek életében, mint partnere és rokonai átalakításán eredménytelenül fáradozni. Itt az alkalom, hogy anyagi ügyeit rendbe hozza, sőt új befektetésekbe is kezdhet, csak vigyázzon, „ne lőjön túl a célon”. Lehet sokkal merészebb, mint szokott, mégis vigyázzon: ne kockáztasson túl sokat. Családi ügyei szempontjából nem ennyire szerencsés ez az időszak. Mellőzze a habozást. Elege van már abból, hogy párjának van mindig igaza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen