Heti horoszkóp 2009. jan. 1 – 4.

 

 

Kos márc. 21 – ápr. 20.

 

Megváltozhat az anyagi javakhoz való viszonya, egész értékrendje alaposan átalakul. Ebben az időszakban inkább adjon, minthogy várjon arra, hogy másoktól kapjon. Akkor lehet elégedett, ha a minőségre figyel, nem pedig a mennyiségre, illetve  ha arra koncentrál, amit sikerült megszereznie, nem pedig arra, amit nem. Ez vonatkozik a materiális tényezőkre is, hiszen jobb ha megbékél lehetőségeivel, ahelyett, hogy olyan dolgok után vágyakozna, amelyek a későbbiekben úgysem hozzák meg a várt elégedettséget. Lelkében éljen határtalan emberszeretet, mely azt jelzi, hogy az Én és a Te között nincs többé válaszfal. 

Boldog új évet Kos!

 

 ápr. 21 – máj. 20.

 

Ha teheti, tartson ki egy régi barátja mellett, aki most bajban van, és szüksége van Önre. Lehet, hogy ez a segítségnyújtás előnytelen, mert felettesei rosszallanák, de a barátság és a becsület mindennél többet ér. Pillanatnyilag nem érdemes fontos ügyekben dönteni, nem érdemes feszegetni a választ egy kényes szakmai kérdésben. Ha feltétlenül ki kell fejtenie véleményét, akkor azt tapintatosan tegye. Az a nyugalom, amely sok energiáját veszi el, nem ér semmit. Inkább menjen el futni, de adja ki magából a feszültséget. Olyan, mint egy feltúrázott motor, amely arra vágyik, hogy indulhasson, mégis nyugalomra van kárhoztatva. Egy kiadós mozgás után sokkal nyugodtabban telik a nap.

Boldog új évet Bika! 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21. 

 

Harciasságával sok bajt okoz, feleslegesen sodorja magát veszélybe. Még mindent jóvá tehet, ha visszahúzódik barlangjába és önkritikát gyakorol. Fölös energiáit inkább vezesse le otthon, ahol megértésre számíthat. Nagyon kifárasztotta a más fejével gondolkodás, de be kell látnia, hogy eredményes volt. Ez a hét nem alkalmas arra, hogy kibillentsék egyensúlyából és hogy kihozzák a sodrából. Legyen tárgyilagos és udvarias, csak így szerelheti le azokat, akik bosszantani és provokálni szeretnék. Próbáljon azért rugalmasan reagálni főnökei tetteire, mert ezúttal nem az ellenkezés a járható út.

Boldog új évet Ikrek!

 

Rák jún. 22 – júl. 22. 

 

 Jó alkalmat nyújt a hét az elmélyült alkotásra, illetve minden olyan dologra, ami nem igényel túl nagy idegi koncentrációt vagy erőkifejtést. Családja komoly pénzügyi segítséget vár Öntől. Lehetősége van a kérésnek megfelelni, de nem látja  biztosítottnak, hogy rövid időn belül minden kölcsönt visszafizetnek. Ha lehet, ne adjon kölcsön, mer Önnek is szüksége lehet az összegre! Ne hanyagolja el barátait csak azért, mert egy fontos eseményre készülődik. Próbálja úgy beosztani idejét, hogy rájuk is jusson ideje.

Boldog új évet Rák! 

 

 

  Oroszlán júl.23-aug.23. 

 

Túl sok stresszhatás éri és a kellemetlenségeket tetézi egy komoly lelki válság is. Orvosa túllépi azt a határt, amit pedig nagyon tiszteletben kellett volna tartania. Önnek nem kellene ennyire komolyan venni az élet játszmáját, a sors fintorai ugyanis kigúnyolják miatta. Legjobb lenne néhány napot pihennie. Jó lenne a régen megromlott testvéri és szomszédi kapcsolatait rendezni. Szíve mélyén tudja, hogy elrontotta a dolgokat, de túl büszke, hogy megtegye az első lépést. Kicsit visszafoghatna a parancsolgató stílusából. Nem biztos, hogy mindig Önnek van igaza! Egy biztos: a sok lelki trauma miatt kikapcsolódásra van szüksége!

Boldog új évet Oroszlán! 

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Ne legyen tekintettel másokra, pontosabban ne mindig mások szempontjai legyenek a fontosak, hanem helyezze előtérbe saját érdekeit is végre. Eddig mindent mások igényei szerint tett, most eljött az Ön ideje. Új életet kaphat, ha Ön is akarja. Az utóbbi időben egyre több értékes ötletet adott anélkül, hogy ennek tudatában lett volna. Látja, odafigyelnek Önre, még akkor is, ha Ön nem jól gondolja, hogy üzenetjellege lehet. De mi? Olvasson el néhány szakkönyvet, hogy megfejthesse az álmát. Ez kimerítő esemény, ezért estefelé nem árt egy kis szórakozás kedvesével. 

 Boldog új évet Szűz!

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Nem érdemes belebonyolódni egy családi a családi vitába. Békebíróként sem biztos, hogy sikere lesz. Elég sok ellendrukker van a környezetében. Van egy szívbéli ügye, amit nagyon szeretne tisztába tenni, aztán fölállni a pódiumra és azt mondani: „Na ugye, hogy nekem lett igazam!” Csapongó döntéseket hozhat, amelyeket tíz perc múlva már másképpen döntene el. A lelke most nagyon sebezhető, vérig lehet sérteni egy ártatlan „ejnye” szóval. Alighanem a legnagyobb hibája, hogy mindenkit meg akar nevelni. A Nap a maximumra srófolja az óvatosságát, s ön szeretné mindezt megkövetelni másoktól is, főleg a családja körében. Ám döbbenten veszi észre, hogy szófogadatlanok!

Boldog új évet Mérleg!

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Türelmetlen. Ha valami nem azonnal sikerül, akkor nem lát a dühtől. Hirtelen kirobbanásaival megrémít másokat. Próbálja meg higgadtabban kezelni a dolgokat! A forrófejű embereket sehol sem szeretik. Minden helyzetben remekül feltalálja magát, tehetséges a munkában. A sikerek mindennaposak életében, szóval idegeskedésre semmi ok. Vigyázzon, nehogy olyat tegyen, amit rögtön meg is bán. Előfordulhatnak váratlan események  vagy lelki változások, amelyek érzelmileg felkavarják. 

 Boldog új évet Skorpió!

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

 Gyakoroljon egy kis önkritikát Önmagán. Próbálja meg a pozitív jellegű tulajdonságait, gondolkodásait előnyben részesíteni, és a negatívumokat hanyagolja el. Bátran vállalnia kell az új dolgokat, de ne makacskodjon, mert a szerencsés, új lehetőségekben és dolgokban is sokat árthat magának, ha kitart korábbi elvei vagy elhatározásai mellett. Nem tett meg mindent azért, hogy családja tisztán lássa a szándékait és dolgai kivitelezésének módját, ezért aggódnak Önért, és értelmetlenül állnak a tettei előtt. Ha csak felszínesen is, de fel kell nekik vázolnia terveit, amit többször, és óvatosan gondoljon át!

Boldog új évet Nyilas!

 

 Bak dec. 22 -jan. 20.

 

A kellemes semmittevés a románc. Ön most erre összpontosít. Élvezni akarja az életet, idejét meg akarja osztani kellemes emberekkel, akiknek élvezi a társaságát. Nagyszerű szórakozási lehetőségek kínálkoznak, használja ki őket! Ha szíve még nem foglalt, keressen olyan összejöveteleket, ahol bemutatják új embereknek. Talán épp itt találja meg az igazit. Ehhez persze Önnek is kell tenni egy kis erőfeszítést. Ha van kedvese, akkor a románc nagyon kellemesen fog alakulni. Engedje felszínre törni a saját lelkében lévő játékosságot!

Boldog új évet Bak!

 

Vízöntő febr. 20 – márc. 20. 

 

A hirtelen fordulatok napja köszönt Önre. A szerelemben éppúgy megújulhat, mint a hivatásban. Élvezi a kihívásokat és a nehéz helyzeteket. Erős belső energiával rendelkezik és ez a külső aurájában is meg nyilatkozik. Egyéni stílusával most lenyűgözi hozzátartozóit. Úgy érzi, hogy mindenki átveri, és szórakozik az érzelmeivel, de ez csak egy fatális tévedés miatt történik. Kis türelmet és minden rendbe jön! A Vízöntők nagyobbik része valószínűleg  otthon tölti a szilvesztert, de remek hangulatban.

Boldog új évet Vízöntő!

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Ha általában szerencsés szokott  lenni a hazárdjátékokban, most kivághatja  a zsákot. E tranzit alatt gyorsabban megy a tanulás, mint általában. Elméje éber és fogékony, könnyen elsajátítja a fogalmakat.  Ezen a héten egy régi célja megvalósul. Itt az ideje, hogy szélesítse látókörét, nyitottabb legyen az új módszerekkel, és áttörő ötletekkel szemben. Élje ki kreativitását a munkájában! Természetes, ha a rossz idő miatt a kedve is megcsappan, de emiatt nem kéne begubóznia,akár a selyemhernyónak. Inkább adja a világ tudtára önálló, erős karakterének jellegét, és nevessen a sors szemébe! A hét vége kedvez a partnerkapcsolatoknak. Talán egy új szerelem is feltűnik a láthatáron.

Boldog új évet Halak! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen