Horoszkóp december 29-31.

Kos márc. 21 – ápr. 20. 

Ha nem akarja hallani az, „Előre megmondtam!” mondatocskát, akkor ne avassa be rokonait élete intimitásaiba. Kollégája révén ön is sütkérezhet a sikerekben, és több pénz üti a markát. Házastársának szexre van igénye, esetleg titkos szeretőjének.Ön most szuper aktív  így aztán könnyen helytállhat mindenütt. Olyan hírt hallhat a héten, hogy talán még az álla is leesik! Ne fűzzön hozzá negatív megjegyzéseket, mert ádáz ellenségeket szerezhet magának. Ne halogassa tovább a rokonlátogatást, vagy ingatlannal, családtaggal kapcsolatos hivatalos ügyek intézését!

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

 Ne pletykáljon, főleg ne a szomszédjainak! Váratlanul köszönt önre a szerelem. De az is lehet, hogy olyan személlyel  kerül közös nevezőre, akit eddig ki nem állhatott. Házastársa jól kerülhet ki a sok álmatlan éjszakákat okozó zűrös ügyből. Gyermekáldás is várható a közeljövőben. Ha szeretné, nosza rajta, ha nem óvatosan az agarakkal. A héten jól vásárolhat, ügyesen fektetheti be az év végén a pénzét. Ne engedje, hogy egy szerelmet megöljön a megszokás, az önzés vagy az ön félelmei. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Egy bölcs családtagnak köszönhetően szakmai karrierje irigylésre méltó fordulatot vesz. Még az is megtörténhet, hogy rokon hatására változtat állást, vagy ássa bele magát olyan témába, amely garantált sikert jelent. Vigyázzon, mert mostanában szerelmi kapcsolatára a bizalmatlanság jellemző, esetleg a rokonok beleszólnak családi kapcsolatába. Gyerekáldás várható, de ne aggódjon, minden rendben megy gyereke életében. Ha kedves ismerőse kellemetlen kérdést tesz fel, és az őszinteséget fájdalmasnak találja, akkor inkább odázza el a választ, de ne hazudjon.

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Konkurensével szemben győzelmet arathat, és keresztülviheti elképzelését. Gyermeke pontosan tudja, hogy ön milyen rugóra jár, ezért aztán olyan dolgokat enged meg magának  önnel szemben, amelyekről környezetének a véleménye: bicskanyitogató.  Szedje össze magát, álljon a sarkára, és végre hozzon döntést! Kerülje a héten a szerencsejátékokat, mert nagyot veszíthet. Elsősorban azokkal társuljon, akiknek magas rangú összeköttetéseik vannak. Így elkerülheti a bürokrácia hosszadalmas útvesztőit. Egy kisebb utazásra is számíthat.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23. 

 

A hét végén lazíthat, de hétfőn nagyon keményen ki kell használnia minden percét, mert egy váratlan pluszmunka adódik. Ha nézeteltérés támad családján belül, próbáljon a konfliktusra békés megoldást találni, meddő vitákra ne pazarolja energiáit, más, fontosabb dolgok várnak önre. Hiába pletykálnak a háta mögött, most ne velük törődjön. Erős hatást gyakorolhat környezetére, és fontos ismeretségekre tehet szert. Környezetét ne kritizálja, lehet, hogy sokkal nehezebb helyzetben vannak, mint ön. A héten olyan személyt ismerhet meg, akivel érzi, hogy lehet közös jövője.

 

 Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Betegség, vagy beteg családtag miatt nagyon sötéten látja a helyzetet, ezért találja olykor nyomasztónak a napokat. Ne gyötörje magát, hanem egy kiváló szaktekintéllyel beszéljen a problémáról. Házastársa ügyeit beszélje meg baráttal, és ha kell, kérjen tőle segítséget! Ingatlannal, vagy rokonnal kapcsolatos ügybe ne ne menjen bele, mert ön húzhatja a rövidebbet! Együtt kell működnie másokkal, mert csak így érhet el sikert! Jövőt alapozó dolgokat vihet véghez a héten. Házastársával ne álljon le vitázni, és kollégájára még háta mögött se mondjon rosszat, csak dicsérje, hátha a fülébe jut. Elhatározás születik önben, és végre rászánja magát a változtatásra. Ezzel új fejezetet nyithat az életében, és a kezdeti erőfeszítések után könnyebb, szabadabb és boldogabb jövő képe rajzolódik ki ön előtt, ami erőt ad. 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Ne essen túlzásba, ha a partnere szüleinek hízeleg, mert az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne! Barátnak, ismerősnek szívességet tesz a héten, ami nem kerül önnek semmibe, és később busásan megtérül. Gyermeke fejével beszélnie kell, és egy kicsit megnevelni. Most elérheti azt, amit akar. De ne viselkedjen úgy, mint a nyúl! Ne csak vágyakozzon, titokban lessen, hanem kezdeményezzen! Ne titkolja el forró szenvedélyét! Év végén a pénzért olyan dolgokat is meg kell tenni, vagy el kell viselnie, amelyek miatt nehezen jön álom a szemére. Ezen a héten végkép megtanulja, hogy a sikernek ára van, s az otthoni boldogságért is mindig tennie kell valamit. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22. 

 Még szerencse, hogy nem végzetesen hiú, így elkerülheti azt a veszélyt, hogy gőgössé váljon a saját otthonában. Ne bízza el magát túlságosan a hivatali teendőit illetően sem, mert ön szálka valaki szemében. Megint sokat gondol a pénzre, túlkölti magát. Nőknél és férfiaknál egyaránt szól a tanács! Szabadnak és lendületesnek fogja érezni magát, mert új keletű szilveszteri ismeretsége révén a jövő évben kiemelt pozícióba kerülhet a szakmájában. Anyagi gyarapodáshoz szintén kedvez az idő. Ragadja meg a szerencsemalac fülét, amelyet ezúttal egy szép egy szép vendéglátói feladat jelképez. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Vénusz titkos találkát szervez önnek, hogy boldogsága teljes legyen. A szerelem előtti barátságban az a jó, hogy nem egy ideálba, hanem egy valós személybe szeret bele. Hatalmi befolyása nőhet. Ügyesen hasznosítja kapcsolatait, de ha otthagy egy elfogadható állást a kedvére való életforma miatt, megbánhatja döntését. Előnyös feltételekkel köthet új ismeretséget szilveszterkor, de nagyon kevés Nyilasról mondható el, hogy mostanában ne a biztos kapcsolat védelmezésére törekedne. Sikeres utazási lehetőség bukkan elő a semmiből. Bizonytalan adásvételi ügyletbe ne menjen bele!

 

Bak dec. 22 – jan. 20. 

 

Bár ez a szórakozás időszaka, az ingatlan-adásvétel igen kifizetődő lehet ebben az időben. Kevés az esélye, hogy jobb partnert találjon, megelégszik az alkalmi kiruccanásokkal. Ha még egyedülálló. egyedülálló, egy őszinte beszélgetés lehetővé teszi jövendőbelije erényeinek és hibáinak feltárását. Ha munkanélküli, sikerrel vághat egy kommunikációval kapcsolatos tevékenységbe. Még mindig a lakásügylet foglalkoztatja. Újabb, zseniálisnak bizonyuló variáció merülhet fel, több legyet üthet vele  egy csapásra. Ne feledkezzen meg a személyre szabott ajándékról, ha szilveszteri muriba hívják!

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19. 

 

Hozzátartozója vagy saját nyavalyáival feltétlenül foglalkoznia kell, mert most veheti elejét a nagyobb bajnak. A héten koncentráljon a leértékelt árukra, vagy egyáltalán ne vásároljon, mert ha így folytatja, lassan bekerül az adósok börtönébe. A titkok váratlanul kitudódnak, és ön, ha nem is világosodik meg úgy, mint egy szent, legalább tisztábban lát. Váratlanul adódó utazásra akkor is mondjon igent, ha influenza kisérti. Sok minden köti össze önöket, de a kapcsolatuk már nem fejlódik, és ez boldogtalanságának, félelmeinek forrása. Ne várjon a változtatással! De ez nem lehet a szakítás! Az utolsó pillanatban eszébe juthat a mentőötlet, amely kihúzza a csávából. Talán egy új családtag érkezése, esetleg megpróbál kedvesebb és odaadóbb lenni. Így párja is türelmesebb és megértőbb lesz. 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Elképesztő hazugságot hallhat, ugyanakkor a környezetében élők viselkedése nagy tanulsággal jár. Tudni fogja, hogy kive, hogyan kell bánnia. Ne hozza megalázó helyzetbe házastársát, váratlan vendégével szemben nem engedheti meg magának, hogy az utálat kiüljön az arcára! Gyermeke szerelmére, hobbijára, pénzkereseti lehetőségére ne mondjon semmit! A hallgatás most platinát ér. Ha a szilveszteri mulatságon nem érzi jól magát, lógjon meg, egy kedves új ismeretségel, a négyszemközti buli is lehet nagyon szórakoztató! Sőt! 

 

Boldog Új Évet, minden csillagjegy

  szülötteinek! 

 

vegyes_064.jpg

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen