Halikraleves 

Hozzávalók:

75 dkg pontyikra,

1 fej hagyma,

2 szál sárgarépa,

2 szál petrezselyemgyökér,

2 pohár tejföl,

3 dl fehérbor,

bors, só, babérlevél, ecet.

Elkészítés:

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem.

Jó étvágyat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen