Heti horoszkóp december 15-21.

Kos márc. 21 – ápr.20.

Már kedden komoly döntéseket kell hoznia, amelyek a forgótőkének számító értékeit mozgásba hozzák. A párkapcsolatában sok szép meglepetést tartogat önnek a sors. A hét érdekes találkozókat ígér, de csak akkor lehet az egyikből tartósabb kapcsolat, ha nem a romantikus regények meséinek valóra válását várja, hanem elfogadja partnerét hétköznapi valóságában. Ne hallgasson a rokonok tanácsaira. Szerelemben csak ön és a párja dönti el: mi jó, mi rossz. 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

A kollégáihoz képest nehezebben  jut egyről a kettőre, de amit sikerül elérnie, az hosszú távra szól. Erre gondoljon, amikor figyeli a többiek sor karrierjét. Jól kezdi ezekben a napokban a szokatlan változásokat, amelyek lelki téren, aztán majd a munka frontján jelentkeznek. Támogatója átsegíti a hét összes akadályán. Törekvéseit vénuszi örömök koronázzák. A hét végét töltse párjával kettesben.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Egyik kollégájával nehezen tud megegyezni egy fontos kérdésben. Legyen erőszakosabb. Vidám, felszabadult hangulatban találja önt a hét eleje. Most nemcsak az ismerkedés, hanem a békülés is sokkal könnyebben megy. Kicsit összetorlódnak a teendők a hét második felében, s csak akkor végez mindennel, ha az estéit is munkával tölti. Határozott lépéseket tesz a szakmában, hogy mindenki elismerje talentumát. Gondot csupán háztartásának kiadásai jelentenek. A hét vége valami miatt feszült várakozással telik.

 

Rák jún- 22 – júl. 22.

 

Több régi dolgot el kell hagynia érzelmi életéből, hogy befogadhassa a friss áramlatokat. Váratlan anyagi és érzelmi siker köszönt önre a hét közepén, amely megsokszorozza az életkedvét. Szárnyalni fog bizonyos szellemi területeken, és ez nagyon jót tesz önbizalmának. Ne vágjon lakásfelújításba, telekeladással is várjon. Ha jogi ügyben nyerni akar, ne feledkezzen meg szakember segítségét igénybe venni. Jól tenné, ha ingatlannal kapcsolatos dolgait továbbgondolná.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Ha nem szeretné elveszíteni az állását, akkor ne kiáltson túl hangosan az igazságért. Kollégára ne irigykedjen, és a feleségének, gyermekének ne nézzen el mindent! A számonkérés és a döntés hete következik. Félelmei ismét erősebbek, de talán képes lesz meghozni egy fájdalmas döntést, és színt vall, ami elindítja a boldogság, a boldogulás útján. Munkaajánlatra mondjon igent! Értéktárgyait ne hagyja szabadon, mert meglophatják! Testvére véleményét érzelmi ügyben ne kérje! Egyáltalán mos semmire ne mondjon nemet.Úgy látszik ez a hét a NEM-ek hete.

 Szűz aug. 24 – szept. 23.

 A héten torkig lesz egy rokon allűrjeivel. Az ingatlana körüli hercehurca is az agyára megy, és így végre olyan elhatározásra  jut, amely gyökeres változást hoz életébe. Fizikailag nincs kirobbanó formában, pihennie kellene, mert nem fogja bírni az iramot. Hétvégén pihenjen, így elkerülheti az idegkimerülés lehetőségét. A tágabb értelemben rokonsági körben ugyanis új helyzet alakul ki, amihez úgy tud alkalmazkodni, ha nyugodt és elfogadó magatartást tanúsít. 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Mostanában nyugalommal szemléli az embereket, és szereti felvilágosítani őket úgy, hogy tükröt tart eléjük, amivel ritkán arat nagy sikert. Élvezi, ha beleütheti az orrát mindenbe, kipróbálhat új dolgokat, amelyről a környezete úgy vélekedik, őrültség. Ön az, aki mindig mindent jobban tud, és meg van győződve arról, hogy mindenki felett áll. De egész életében arra keresi a választ, hogy valójában kicsoda. Ez nem teszi önteltté, nagyon is empatikus. Mostanában azonban hajlamos a hétköznapi dolgok, a mindennapi jelentéktelen teendők elhanyagolására, talán az évvégi fáradság az oka. Az életben a legfontosabbnak a boldogságot, az örömöt, tartja, amelynek gyógyító erőt is tulajdonít. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 Gyermeke problémája, hogy nem őszinte, hajlamos áltatni magát is, és az idők folyamán elveszíti hitelét.Ön az anyagi mélypontról lassan felemelkedik, és végre törleszteni tudja adósságait. Próbáljon meg akaratos természetén uralkodni, és mielőtt megszólal, számoljon tízig, így elkerülheti, hogy a munkahelyén újabb ellenséget gyűjtsön. Nem érdekli, hogy többen azt gondolják, hogy ön egy diktátor reinkarnációja. Azért jó lenne, ha barátjára/barátnőjére több figyelmet fordítana, persze csak akkor, ha tovább kívánja vele folytatni a kapcsolatot. 

 

Nyilas nov. 23 dec. 21. 

 Egyszerűen elege van a hétköznapok rutinjából. Valakinek az agresszivitása megdöbbenti. Ki kell szakadnia a megszokott környezetből, muszáj elutaznia, hogy új élmények érjék, és tapasztalja: nem csak úgy lehet élni, ahogy eddig élt. A házasságára, az üzlettársi kapcsolatára a szakítópróba lesz a jellemző, főleg, hogy ismét terítékre kerül a régi téma. Könnyen kijön a sodrából, és olyasmi miatt is perlekedik, amit máskor észre sem vett. Vitatkozó kedvét a Mars tüzeli a hét közepén. Sokkal többet idegeskedik, mint amennyit a a felmerülő problémák megérdemelnének. 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Pénzügyekben mindig az első ötlete a legjobb. Karrierterveiben azonban nem árt, ha alaposan tájékozódik, és csak azután lép. A mosoly biztosabb alapja a családi békének, mint a szavak. Még dühös partnerét is le tudja szerelni, ha vitatkozás helyett annyit mond: igazad van drágám. A héten inkább saját magával szemben kellene megvédenie az érdekeit: vigyázzon, valami szenvedéllyé fajulhat, és sok bonyodalmat okozhat életében! Túl sokat vállal, ami a minőség kárára mehet. Testvérének vigasztaló szavakra van szüksége, amit ön megadhat. 

 

 

 

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

 

A szenvedélyes szerelem sugárzóvá teszi, sokan találják vonzónak. Csak arra ügyeljen, hogy közben ne ártson másoknak, és ne mondjon rosszat, vagy valótlant senkiről!  Orvosi vizsgálatot ne halasszon tovább! Kerülje az olyan ügyleteket, amelyekért pénzügyi felelősséget kell vállalnia. Például ne kezeskedjen senkiért, és még egy rajzszöget sem adjon kölcsön! Ne beszéljen otthon állandóan a munkájáról és a főnökéről, mert ez nincs jó hatással a partnerkapcsolatára! 

 

 

Halak febr. 20 – márc. 20. 

 

Ha képes fegyelmezetten viselkedni, eredményeket érhet el. Családi életét ne tárgyalja ki a környezetével! Ne írjon alá szerződést, ne adja a nevét semmihez! Barátjának szüksége van az ön támogatására, amiért hálás lesz. A héten nem kíséri áldás a dolgait, inkább bajt hoznak! Minden hájjal megkent ügyvédet, könyvelőt vagy szakértőt találhat, akinek tanácsait megfogadva kimászhat egy nehéz helyzetből.  Hobbijában bebizonyosodik, hogy az öncélú játék is hozhat pénzt, akár igen sokat is, főleg akkor, ha spontán alakulnak ki bizonyos kötődések.Jó, ha ezt nem tekinti példának, hanem csak kivételes esetnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen