Halikrasaláta

Hozzávalók:

30 dkg pontyikra,

10 dkg hagyma,

1 dl ecet,

1 g törött bors,

1 ek olaj, só, víz.

 

Elkészítés:

Az ikrából kivágom az epétől elszíneződött részt, sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd a külső ikratartó hüvelyét lehúzva, nagyobb darabokra morzsolom. Ecetes hagymasalátába keverem. Tetejére törött borsot szórok és körülcsepegtetem olajjal.  

gyumolcs_szobraszat_097.j

Jó étvágyat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen