Halikrasaláta

Hozzávalók:

30 dkg pontyikra,

10 dkg hagyma,

1 dl ecet,

1 g törött bors,

1 ek olaj, só, víz.

 

Elkészítés:

Az ikrából kivágom az epétől elszíneződött részt, sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd a külső ikratartó hüvelyét lehúzva, nagyobb darabokra morzsolom. Ecetes hagymasalátába keverem. Tetejére törött borsot szórok és körülcsepegtetem olajjal.  

gyumolcs_szobraszat_097.j

Jó étvágyat.

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
Statisztika
Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081
  • Megtekintett oldalak : 824835
  • Egyedi látogatók : 439636
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 411
  • Egyedi látogatók 24 órája : 168
PageRank ikon ingyen