Heti horoszkóp 2008. szeptember 1 – 7.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Valószínűleg az utószezoni üdülés az, ami kissé kényelmessé teheti. Döntse el, mi a fontosabb. Az evés és tétlen pihenés, vagy a frissítő mozgás. Legalább hetente egyszer álljon a mérlegre, és akkor könnyebb lesz a választás. Túlsúly  – gondok mellett sajnos májproblémával is számolni lehet egyes esetekben. Nem árt, ha tudja, hogy nem a koplalás a legjobb fogyókúra, ugyanis a koplalás megterheli az anyagcserét és a vesét, ráadásul az  így leadott kilók később kamatostul jönnek vissza. Ezért egyen, de ne faljon, és közben mozogjon, például végezze el azt a házimunkát, amit utál vagy vagy amit régóta halogat.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

A nagy trakta hete is lehet a mostani, amikor többfogásos ételt szolgálhat fel, vagy fogyaszthat. Ha ön vendéglátó, élvezheti a sikert, ha vendég, akkor lukulluszi lakomát. Ha ön mostanában rosszul alszik, akkor közvetlenül lefekvés előtt hallgasson ellazító zenét, pl. meditációs kazettát. Kerülje a gyors ritmusokat és az izgalmas akciófilmek, vagy thrillerek nézését. Ne a kedvesén vezesse le munkahelyi eredetű indulatait, mert azzal sokat veszít. Inkább válasszon egy szép sportot, művelése közben ki fog cserélődni. Kellemes Vénusz-i örömökben is része lehet a testedzés után. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Ne gondolja, hogy másnak nincs annyi baja mint önnek, csak kevesebbet beszél róla. Túl sok embernek mondja el a bánatát, és mindenki mond valamit, de nem azt, amit hallani szeretne. Hosszú idő óta először érez tettvágyat, s annyi erőt, hogy hajlandó új feladatot is vállalni. Ön kiváló gyógyító, és e képességével kell szolgálni embertársait. Mégpedig szerény díjazás ellenében, hiszen a tudást azért kapta, hogy legyőzze a végzetet, és így őrizze meg saját testi, szellemi, lelki tisztaságát. Érzelmek nélkül aligha tud kapcsolatot létesíteni, így inkább vállalja, hogy a barátai gyávának tartsák, de egy éjszakás kalandba nem bonyolódik. 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

A környezetében rengeteg változás van érlelőben, egy-két hétig maradjon hát várakozó állásponton, és csak azután lépjen. Szíve tele van boldogsággal, mert házasságában, vagy a hosszabb ideje alakuló kapcsolatában nyugalom és béke honol. Talán még az is megtörténhet, hogy valakivel üzlettársi, vagy szorosabb munkakapcsolatot kezd, és olyan sikeresek lesznek, hogy a bankszámlájuk hirtelen gyarapodásnak indul.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Önhibáján kívül kellemetlen helyzetbe kerül, mert ha véleményt mond valamiről, az lesz a baj, ha hallgat, akkor pedig az. Egészsége nem százszázalékos, ezért nehezen viseli a munkahelyi konfliktusokat. Rossz kedvében még a főnökének is beolvas, aki egyáltalán nem nézi jó szemmel a  viselkedését, és csak azt várja, hogy mikor hibázik. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy egyik ismerősét előléptesse barátainak sorába. Mi sem lenne erre alkalmasabb hely, mint otthonuk étkezője. A pénzzel viszont most tessék takarékosan bánni!

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

A szárnyaló szerelmi érzések és a szórakozások jegyében telik a hét. Több olyan esemény is történik, amelyet a véletlennek tulajdonít, s melyek miatt szerencsésnek érzi magát. Erősen spekulál, és megérzi, hogy munkahelyén a főnökség mire készül. Hogyan mozgatják az embereket, és a rövidesen bekövetkező új helyzetben ki, milyen zsíros pozíciót, megbízást kap. Gyermeke olyan hírt közöl önnel, amitől boldogságában színte lebeg. 

 

Mérleg szept. 24 okt. 23.

 

Megfelelő partner oldalán kivirul. Csak azt nem tudja eldönteni: ki a megfelelő. Most is épp két partner közt őrlődik. A régi párjában  az utóbbi időben egyre több hibát talál.De lehet,hogy csak   ezzel nyugtatja félrelépése miatt a lelkiismeretét. Ne vállaljon erején felül még jó pénzért sem! Ábrándozó hangulatban köszönt önre a hét, ám a csütörtöki Plútó-Mars szembenállás összezavarja az érzéseit, és nehezen tud kiigazodni. Ne keverjen se politikát, se érzelmeket a munkába. Tegye félre az előítéleteit, mert lehet, hogy épp az segít,akitől elfordulna.

 

Skorpió okt. 24 -nov. 22.

 

Heti feladata a mértékletesség megőrzése, ami nagyon nehéz lesz akkor, amikor olyan társaságban tölti az időt, ahol nagy Mr. alkohol kezében van a karmesteri pálca. Ráadásul bizonyos üzleteket , szövetségeket, boldogító eseményt, vagy egy régi szerelem emlékét is mintha szesz nélkül nem tudná megkötni, megünnepelni, vagy elfeledni. Külföldi utazásra most fizessen be, iskolai esemény remekül sikerül. Kötelessége csemetéjének gondtalan gyermekkort biztosítani, amelyben önnek nem volt része, mert szülei már akkor nagy terhet róttak önre. Elvárták, hogy kiváló teljesítményt nyújtson az iskolában.Mindennek az a haszna, hogy az ön gyermeke könnyebben boldogul, vezetővé, irányítóvá válik. Vagyis vezet az élet csatáiban, de nem fegyverrel, hanem a megszerzett tudássl, lendülettel.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Gyermeke segítségére van abban, akár a sajátja, akár a partneré, akár idegené, hogy ön is felnőtté váljon. Ne ragaszkodjon annyira régi, felesleges tárgyaihoz. A hétvégén vegyen erőt magán, és selejtezze ki a használaton kívüli dolgokat. Ahogy az ősi bölcsesség is tartja, a régi ruhák kidobásával az újnak teremtünk helyet. Az esze vág, mint a borotva, mindehhez remek megérzések is társulnak, a kettő együtt pedig azt eredményezheti, hogy ön tudja, hogyan kell helyezkedni, és erős szövetségest tud maga mellett. Szerelmi kapcsolata, vagy a gyermeke miatt nagyobb erőfeszítéseket kell tennie, de ez nem esik nehezére.

 

Bak dec. 22 – jan. 20

 

Több lesz ön körül a beteg, szerencsétlen ember, akikben erőt és reményt is önthet, és adakozásra szólíthat fel másokat. Türelem és jó humor árad önből, általában ez a varázsereje. Kár, hogy ezt néha elfelejti, és inkább egy mártír bőrébe  bújik bele, sőt hajlamos elkönyvelni, hogy szolgaság a sorsa. Így aztán nehéz lesz önnel forradalmat csinálni, pedig a keddi Szaturnusz-Hold szextil olyesmire cukkolja.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Ne tűrje, ha aljas módon igazságtalanul bántják! Különben is: olyan események következnek az életében, amelyek megkövetelik a higgadt magatartást, óriási titkok őrzője lesz. Nem politikai titkokról van szó, ne számítson arra, hogy valaha is rákerülhet az ügynök listára. Ne egyedüli harcos legyen, keresse az ugyanolyan gondokkal küzdők barátságát. Szerdán valakit a jó ízlés határára figyelmeztet, nem áztatták egy lavórban a lábukat, hogy az illető megengedje magának, amit megenged.

 

Febr. 20 – márc. 20.

 

A Hold egészséges vágyait táplálja, még álmaiban sem hagyja nyugodni. Tárgyilagos és határozott fellépésével sok jó pontot fog gyűjteni a főnökénél. Érzelmi területén valaki erélyes közbelépéssel szétszakít egy elvarratlan szálat, ennek ellenére kedves marad az ön szívének. Eredendően segítőkész, ahogyan ősei is azok voltak. Ám ők (feltételezhetően) olyan dolgokba is belementek – mégpedig mások támogatása és az  ” én jó vagyok hozzád” szándék miatt – amely  bűnnek számít. Naivitásuk  miatt áldozattá váltak, majd eluralkodott rajtuk a bűntudat érzés, amit ön is örökölt.       

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen