Heti Horoszkóp október 15 – 21

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Sokan csodálják a magabiztosságodat és irigylik a szervezőkészségedet. A maradi felfogású emberekhez is van türelmed. A szerelemben viszont mostanában tanácstalan lehetsz, pedig egyszerre több hódolód is akadhat. Lehet, hogy a korábbi terveidből nem  lesz semmi, de a víkend mégsem fog rosszul sikerülni. Életed párjával békésebb napok következnek, mindketten tűzszünetet kötöttök.

 

  április 21-május 20.

 

Egy fontos célkitűzésedet sikerül elérned, mert végre van önbizalmad és hiszel képességedben. A sikerhez fontos a jó megjelenés is, legyél elegáns. A szerelemben is jobb napok következnek, közös vacsora, esetleg színház, vagy csendes együttlét, de nagyon szeretitek egymás közelségét. A hét legvégén azonban nagytakarítást iktatsz be, de nem csak otthonodban, hanem a fejedben is.

 

  május 21 ? június 21.

 

Attól, hogy a környezetedben nem mindenki érzi magát jól, még nem kell neked is szomorúnak lenned. Ez csupán képmutatás, amit nem kell megtenned, de lehet, hogy nem is várják el tőled. Elég ha átérzed a mások helyzetét, átélned nem kell. Ha teheted menjetek el barátaiddal valamilyen szórakozó helyre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor külön programot is szervezhetsz. Néha ez is belefér egy jól működő kapcsolatba. Kellemes hétvégére számíthatsz.

 

   június 22 ? július 22.

 

A héten ne kezdj otthonodban nagy munkába, mert csak frusztráltságodat erősítenéd. Tudod az otthonod van érted, nem pedig te az otthonodért. Most úgy érzed, legszívesebben pihennél. Tedd azt, mert a jövőhét úgy is sokkal mozgalmasabb lesz, tele  kihívással. Párkapcsolatod azonban nem lesz teljesen kiegyensúlyozott, apró-cseprő dolgokon képesek lesztek összeveszni.Vigyázz, ne feszítsd túl a húrt! Most mindenképp te maradsz alul.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Sokat mozgolódsz emberek között, életritmusod felgyorsul. A héten mindenkitől „okosabb” akarsz lenni, de ez nem jó taktika. Mások véleményét is meg kellene hallgatni, és nem mindenben ellent mondani csupán azért, hogy úgy tűnjön, hogy neked van igazad.  A szerelemben úgy gondolod, hogy újdonsült ismerősöd az igazi, miközben nagyon gyorsan kiderül, hogy nem így van. Magányosnak érzed magad. Gondold végig,  hogyan kellene változtatni a magányod megszüntetésén.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Legyenek értelmes céljaid, vágyaid. Mostanában kicsit leeresztettél, ami rád nem jellemző. Ne hanyagold el apró dolgaidat sem, hisz rád éppen a pontosság jellemző. Ha valamit nem értesz, tedd félre hiúságodat, és kérj tanácsot. A párkapcsolatodat is vedd komolyan, mert a társad is belefáradt a nemtörődömségedbe. Ezt tőled nem szokta meg. Kapd össze magad, gondolkodj egy hosszú hétvégén, és az őszi napsütésben érezzétek  jól magatokat. Vigyázz, mert a legjobb párkapcsolatot is el lehet rontani, ha nem figyelsz a párodra. !

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Szinte minden kezdeményezésedet sutba dobhatnak mások. Ez teljesen letaglóz. Semmi kedved a további munkához, és most egyáltalán nem akarsz kreatív lenni. Érzéseid megalapozottak, de pesszimizmusodat tedd félre, és meríts erőt egy újabb megmérettetésre. Vedd elő ünnepi hangulatodat a születésnapod miatt is, meg a 4 napos ünnep miatt is, és tegyetek nagy kirándulásokat, vagy egy hosszú hétvégét is betervezhetsz, ahol ismét helyrebillen hangulatod.

 

   október 24 ? november 22.

 

Úgy tűnik, az utóbbi időben minden különösebb ok nélkül felszedtél néhány kilót, pedig az életmódodon nem változtattál. Ebben az időszakban feltétlenül egészségesebbé kell tenned étrendedet, és többet mozogni. Ellenkező esetben a súlyfelesleget nagyon nehéz lesz ledolgozni. Váratlanul vidám vendég állít be otthonodba. Ez nem jelent gondot, mert a vidámság átragad az egész családra.  Üzleti és szakmai dolgok is előtérbe kerülhetnek a héten. Okosan dönts, mert ez hosszú időre befolyásolhatja jövődet. Vigyázz, nehogy a szubjektivitás hálójába essél.!

   november 23 ? december 21.

 

Rendkívül együtt érző  vagy a héten mások irányába, és segíteni akarsz mindenkin. Ugye azért nem gondolod komolyan, hogy mindenki gondját el tudod intézni. Gondolj arra, hogy mostanában a saját problémáidat is nehezen oldod meg, tehát inkább a saját dolgaidra koncentrálj, és azt próbáld minél jobban megoldani. Párkapcsolatod kezd zátonyra futni, inkább ezen munkálkodj, hogy végre old meg a lehető legjobban. A hét nagyon aktuális új ismeretségekre, és otthonodban vendégek érkezésére.  Érezd jól magad.

 

     december 22 ? január 20.

 

Nagy hangsúlyt fektetsz anyagi ügyeidre. Felismerted, hogy nem lehet könnyen és gyorsan meggazdagodni, csak kemény munkával. Sajnos mostanában munkahelyeden  nem kínálkozik előrelépés, sem anyagilag, sem erkölcsileg. Szerelmes hangulatban telik viszont a heted. Nem tudni, hogy ez a szerelem plátói-e, vagy jelentkezik a nagy Ő, akit kitörő örömmel fogadsz szívedbe.  Vigyázz, ne ess abba a hibába, hogy a rajongás utáni vágyakozásod hízelgésnek tűnjön.

 

     január 21 ? február 20.

 

Teljes energiával veted bele magad az otthoni munkába, így nem törődsz senkivel és semmivel.  Elgondolkodhatnál azon, hogy néha a kevesebb több. A teljesítményed elsősorban nem az elvégzendő munka mennyiségével mérik, hanem sokkal inkább eredményességével, jövedelmezőségével.  Összpontosíts a lényegre, és ne foglalkozz jelentéktelen dolgokkal. Úgy tűnik, még mindig régi sebeidet nyalogatod, és régen elkövetett hibákért érzed magad bűnösnek. Hagyd a múltat, élj a jelenben és dönts okosan.

 

   február 21 ? március 20.

 

Ez a hét nem az anyagi megtakarításról szól. Úgy tűnik, képtelen vagy annyit megtakarítani, hogy fontos, hosszú távú céljaid elérd. Amikor nem költhetsz pénzt arra, amire nagyon szeretnél, vagy fontos lenne, akkor lehangoltnak érzed magad.  Ne ess depresszióba, inkább gondolkodj, miből és hogyan tudnál spórolni, hogy  később ne legyenek anyagi gondjaid. Mostanában elég sokat küzdesz az anyagiakért, de nem igazán tudod megszerezni a szükséges összeget. Ötleteid figyelemre méltóak, kreatívak, de semmi hasznod nem lesz belőle. Jobban tennéd, ha most inkább a párkapcsolatoddal foglalkoznál többet, mert félő, hogy elveszíted azt a szerelmet, amit hosszú ideje dédelgetsz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen