Heti horoszkóp október 8 – 14

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Most számtalan lehetőség kínálkozik a kommunikáció különféle formájára. Főleg olyanokkal keresed a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálsz. Sikervágyad jelentősen felerősödik, és a siker nem is marad el. Mindenesetre erőfeszítéseid nem fognak kárba veszni. Megtanulod, hogy milyen fontos az, hogy pozitívan  állítsd be mindazokat a dolgokat, amelyeket el akarsz érni az életben.

 

  április 21 ? május 20.

 

Olyan könnyedén döntesz sorsformáló kérdésekben, mintha nem is rólad lenne szó. Helyesen teszed, ha egy kicsit a sarkadra állsz. Egy régóta húzódó családi ügyet is sikerül rendezned. Itt az ideje, hogy érzelmileg megnyugodj, ezért is fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, ami a családi kapcsolatokat illeti. Munkahelyi dolgaid megnyugtató rendezésére viszont még várnod kell.

 

  május 21 ? június 21.

 

Sok pozitív képességgel rendelkezel, melyek segítségével ellensúlyozni tudod a valós világ hiányosságait, de veszélyessé is válhat, ha az álmodozást túlzásba viszed. Ezért fontos, hogy megtaláld a középutat a fantázia és a valóság között.  Fontos, hogy bízz a megérzéseidben. Azért vigyázz, mert hiszékeny és könnyen félrevezethető vagy. Az a munkahely jó most neked, ha egyáltalán megkínálnak  vele, amihez  nincs szükség vezetői képességre.

 

   június 22 ? július 22.

 

Figyelj oda barátaidra, mert egy valaki rosszat forral ellened. Valami miatt nagyon megharagudhatott. Gondolkodj el azon, kit bántottál meg, és kövesd meg őt, mielőtt még valami visszavonhatatlan történik. Barátot elveszíteni nem túl jó dolog. Annál is inkább, mivel a munkahelyeden vagy a közeli környezetedben nem mindig számíthatsz  mindenkitől jóindulatra. Akkor kelthetsz jó benyomást, ha kimutatod szeretetedet.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Igen nagy változásra számíthatsz életedben. Olyan erejű nagy változás, mint amikor valaki a Föld másik részén kezd új életet. Talán házasodsz, talán válasz, de mindenesetre erő és akaratpróba küszöbén állsz. Túl sokat dobhatsz el magadtól, de felfoghatod úgyis, mint egy tisztulási folyamatot. Mindamellett nem a szíved szerint cselekszel, hanem sodornak az események. Ne fogj olyan munkába, amelyhez szerencse kellene, tarts inkább egy kis önvizsgálatot, ki is vagy te, s hogy mire való a világon.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Komoly lehetőséged van az ismerkedésre. Egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani időszak. Természetesen, ha már van párod, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálja. Munkahelyeden mostanában feltornyosulnak a feladatok. Több munkatárs helyett is keményen dolgoznod  kell még elég hosszú időn keresztül. Az az időszak későbbre tehető, mikor ezt anyagilag is honorálni fogják főnökeid. Aki független, most kedvére flörtölgethet, akár több szálon is, de ha el van kötelezve, akkor nagyon nagy a lebukás veszélye.

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Ne titkold magad előtt, hogy vannak gondjaid. Talán a családodban, talán a munkahelyeden. Gondold át ezeket és lépj ki a titkolózás árnyékából. Fedd fel problémádat. Nem baj ha őszinteségedért vita alakul ki, de hosszú távon megéri, mert  megnyugszik a lelked, és mások is belenyugszanak abba a dologba, amit felróttál nekik.  Rengeteg,  már-már teljesíthetetlenül soknak tűnő feladat vár rád. Ha nem ijedsz meg tőlük, megfelelően fogsz teljesíteni.

 

   október 24 ? november 22.

 

Mélyebb érzelmi életet élhetsz most, mint általában. Ezt nem is  kell véka alá rejtened, mivel mostanában pároddal kissé elhidegültetek egymástól. Itt a jó alkalom a kapcsolat felfrissítésére. Gondoskodó természeted a gyerekeid felé néha túlzás. Vigyázz légy reális, nehogy soknak tartsanak. Találd meg a megfelelő egyensúlyt feléjük. Ne vetítsd ki problémáid másokra, ez továbbra is megszívlelendő tanács számodra.

 

   november 23 ? december 21.

 

A héten az üzleti ügyeknek kell szentelni magad. Úgy tűnik, sokkal nagyobb fába vágtad a fejszéd, mint gondoltad. Üzletfeled valamilyen ok miatt nem hajlandó együttműködni veled. A pénzügyi kudarc valójában jó indikátora lehet annak, mekkora erőfeszítésre leszel hajlandó, és készen állsz-e megfizetni az anyagi siker árát. A szerelem és a párkapcsolat terén nagyon jó ez a hét, ha nem bújsz el előle.

 

     december 22 ? január 20.

 

Mindig kihívásokra van szükséged, állandóan célokat állítasz fel, a jövőt fürkészed. Nyughatatlan vagy, ezért nem mindig gondolod végig a dolgokat, hanem kalandszellemtől hajtva rögtön belevágsz meggondolatlanul.  Éppen ezért sokoldalú és széles látókörű is vagy, de sok mindent csinálsz egyszerre, csak semmit sem alaposan. Kapcsolatodban nem tűröd a szabadságot sértő korlátozásokat. Optimista, derűs, becsületed  meghozza gyümölcsét,  csak legyen türelmed, míg a sors felajánlja számodra.

 

     január 21 ? február 20.

 

Ha teheted, töltsd az estédet kedveseddel, mert az utóbbi időben ezt ritkán tetted. Ne ess abba a hibába, hogy minden megy magától, mert semmi nem megy magától, mindenért meg kell harcolni. Dolgozni kell azért, hogy kapcsolatod új dimenzióban kezdjem működni. Tudod nagyon jól, hogy ördögi ügyességeddel képes vagy bárkit levenni a lábáról. Gondolkodj el rajta érdemes-e veszélyeztetni mostani helyzetedet?!

 

   február 21 ? március 20.

 

Ebben az időszakban a szokásosnál is harciasabbnak kell lenned, munkád, párkapcsolatod és a gyerekeiddel kapcsolatos viszonyodban. Most ne a szívedre hallgass, mert ha a gyerekeidről van szó, ne adj semennyi kedvezményt, épp az ő érdekükben. Később ez megtérül, még akkor is, ha most kicsit megharagszanak rád. A pénzügyeket illetően azt javasolják az égiek, hogy ha van tartalék pénzed, ne hagyd hogy álljon, inkább lovagolj meg egy gyorsan kibontakozó piaci eseményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen