Heti horoszkóp október 1 – 7.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Engedélyezz magadnak némi pihenést, de ne kényelmesedj el túlságosan -még mindig rengeteg tennivalód van, hiszen most jó irányból fúj a szél.  A közelmúlt párkapcsolati feszültségei és a munkahelyi stressz enyhülni látszanak. Négy bolygó lép új jegyedbe október 3-6. között. ami nemcsak szándékaidat erősíti meg, de érzelmeidet is fokozza, és arra bátorít, hogy előre nézz, mert előtted a szerencséd, csak meg kell látnod.

 

  április 21 – május 20.

 

Nincs semmi probléma azzal, hogy többet vársz a kapcsolatodtól, amíg te magad is hajlandó vagy áldozatokat hozni kettőtök érdekében. Most a szerelem és a párkapcsolat kerül előtérbe. Tudd, hogy mit akarsz, de ne zárkózz el az ésszerű kompromisszumok elől – ez a kulcs nyitja a szerelem ajtaját. Ha  a problémák helyett a megoldásra összpontosítasz, sikerül mások előtt is kedvezőbb színben feltüntetned magad.

 

  május 21 ? június 21.

 

Az előtted felvillanó jövőkép csökkenti benned a feszültséget, és lehetőséget nyújt arra, hogy  átgondold, hová is akarsz eljutni az életben. Tarts egy kis szünetet, ne hagyd, hogy agyonnyomjon a rád nehezedő elvárások, és az azonnali változások helyett inkább gondold át, mely lehetőségek érdemlik meg, hogy komolyan fontolóra vedd őket.  Jobb, ha most visszavonulsz a mindennapok zűrzavarától, és mások véleménye helyett inkább a saját belső hangodra hallgatsz.

 

   június 22 ? július 22.

 

Komoly kihívást jelent megérteni mások nézőpontját, de ha sikerül, te is hatékonyabban ki tudod fejezni saját érzéseidet. Ne sajnáld az időt otthonod szépítésére. Most jó esélyed van arra, hogy békében legyél barátaiddal, családtagjaiddal, sőt szebbé tudod tenni környezetedet. Ez a lelkedre  is pozitív hatással lesz és békés hetet töltesz el. A hét végére nyugodtan tervezhetsz egy kellemes baráti kirándulást.

   július 23 ? augusztus  23.

 

Ha veszed a fáradságot családi kapcsolataid megerősítésére, illetve otthoni kötelezettségeid ellátására, olyan alapot teremthetsz magadnak, melyre bátran építhetsz az év hátralévő részében.  Ez a hét egy tisztább jövőképnek adja át a helyet, csak az a kérdés, hogy élni akarsz-e vele?  Próbálj változni olyan irányban, hogy mások problémáját is érezd át, és figyelmesen hallgasd meg családtagjaidat, mer akkor békét és nyugalmat teremthetsz családodban. Ez csak rajtad „áll”.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Tárgyilagosan mérd föl, mit értél el eddig az életben: ez segíteni fog abban, hogy még több pénzre, megbecsülésre és élvezetre tegyél szert munkád során. Ha most sikerül meghoznod néhány nehéz döntést, később könnyebb lesz  az életed. ,Pénzügyi kérdésekben hallgass a megérzésedre, és tedd meg a szükséges lépéseket.  

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Nagy kő esett le a szívedről – de ünneplés helyett inkább azon törd a fejed, hogyan tudnád a leginkább kihasználni az újonnan felfedezett szabadságot.  Tűzz ki új célokat magad elé, mert az égiek mostanában veled lesznek és meg tudod valósítani terveidet. Ideje magasabb szintre lépned, hidd el, hogy sok jó és kedves dolog történik veled, csak bízz benne.

 

   október 24 ? november 22.

 

A tények csak kiindulási pontok, nem egy fontos kérdésre adott válaszok. A jövőt az alakítja, hogy hogyan bánsz a rendelkezésre álló információkkal. Ha arra vártál, hogy a felhők elvonuljanak a fejed felől, akkor ez most megtörtént. Tudsz kicsit lazítani, de ezt a hetet használd fel arra, hogy gondold át  a következő hetek fontos dolgait, amik várnak rád, mind anyagi, mind érzelmi szempontból. A jó döntés a te kezedben van, óvatosan és megfontoltan gondold át lépésről- lépésre, mit is akarsz tenni.

 

   november 23 ? december 21.

 

Hiába gondolják mások, hogy tudják, mit csinálsz, nem láthatnak bele a fejedbe. Nincs semmi kivetnivaló abban, hogy néhány tervedet megtartod magadnak. Úgy érzed, végre eljött a te időd, és saját belátásod szerint cselekszel, nem törődve mások véleményére. Itt az idő arra, hogy hozz végleges döntéseket, mert kedvező az időszak saját céljaid megvalósítására. Juttasd érvényre akaratodat és legyél kiegyensúlyozott és boldog.

 

     december 22 ? január 20.

 

Amikor érzed, hogy a vágyaid kezdenek eluralkodni rajtad, lassíts, és bizonyosodj meg felől, hogy azon az úton haladsz-e, amely a beteljesüléshez vezet. Most úgy tűnik, mintha egy láthatatlan kéz hol előre, hol hátrafelé húzna. Nem találod a helyed. Ha azonban túl gyorsan haladsz vagy túl messzire merészkedsz, nagy valószínűséggel vissza kell fordulnod, és mindent elölről kell kezdened. Ugye  nem ezt akarod? Higgadj le, gondold át dolgaidat és légy sokkal megfontoltabb.

 

 

     január 21 ? február 20.

 

Amennyiben sikerül megőrizned a rugalmasságodat és megváltoztatnod a viselkedésedet, egyensúlyba hozhatod utópisztikus álmaidat a földies szükségletekkel. Ez az időszak javarészt az ideáljaid és a stratégiáid közötti kapcsolatról szól. Úgy tűnik, egy olyan ügyhöz ragaszkodsz, ami koránt sem nevezhető praktikusnak. Ülj le és gondolkodj a legjobb megoldáson, mert ha nem,  a döntésed rossz megoldást hozz, és később nehezen tudod kijavítani.

  

   február 21 ? március 20.

 

Mondandód értékességébe vetett hited olyan hatalommal ruház fel, amelynek segítségével nehéz kérdéseket is meg tudsz vitatni, és közben nem váltasz ki ellenállást másokban. Könyörületes lelked néha megakadályoz abban, hogy hangot adj a véleményednek. Október 5-én szorult helyzetbe kerülhetsz, és a legnehezebb helyzetben is színt kell vallanod, az égiek őszinteséget követelnek tőled. Október 6-án enyhül a nyomás és akár jutalmat is kaphatsz merész önkifejezésedért. Természetesen megeshet, hogy bizonyos emberekkel nem találod meg a közös hangot. Ezzel nem kell foglalkoznod, mert az igazság a te oldaladon áll.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen