Heti horoszkóp szeptember 24 – 30.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Alaposan próbára teszik a héten a türelmedet, főleg 29-én az esedékes Kos telihold előtti napokon. Kétszer is gondold meg hogyan reagálsz akár a munkahelyeden, akár családi vagy baráti körben. Tudd, hogy nem biztos az, hogy mindig igazad van. Ne a környezetedet próbáld átalakítani, inkább figyelj oda az érzéseidre, és a saját reakciódon változtass. A hullámok már így is összecsapnak a fejed fölött. Mikor azt érzed, hogy minden ellened fordul, akkor kezdesz majd kilábalni a nehézségekből. Óvatosan és körültekintően tedd a dolgod mostanában.

  április 21-május 20.

 

Fontos kérdések, melyekkel eddig nem akartál foglalkozni, váratlanul dühödt veszekedéshez vagy – jobb esetben – könyörtelen őszinteséghez vezetnek. Itt a ragyogó alkalom a helyzet tisztázására. De óvakodj a szituáció túlreagálásától, mert változékony érzéseid megcsalhatnak, és egy viszonzatlan vonzódás miatt örökre szakíthatsz egy kollégával, szeretővel vagy baráttal. A hét végére szerencsére a bátorság és a kedvesség képes lesz ezt a feszültséget szenvedélyes vágyakozássá változtatni.

 

 

  május 21 ? június 21.

 

Hajlandó vagy kockára tenni stabilitásodat annak érdekében, hogy visszanyerd az irányítást az életed fölött. Szeptember 25-26-án feléledhetnek korábban már megoldottnak hitt nézeteltéréseid. Napról napra érik benned az elhatározás, hogy változtass rosszul működő kapcsolatodon, ami tovább fokozódik a későbbiekben. A változás a Te kezedben van, élj a lehetőségeddel. Igaz, hogy az Ikrek kettős jegy, de legyél megfontolt,  és a jobbik énedet használd problémáid megoldására.  Ha ezt teszed, a siker garantált.

 

   június 22 ? július 22.

 

A munkahelyeden óvatosan figyeld a dolgokat. Valaki, vagy valakik igyekszenek keresztbe tenni Neked. Ha képes vagy finomítani a taktikádon, olyan erőről teszel tanúbizonyságot, ami főnökeid figyelmét sem fogja elkerülni.  Útmutatást kapsz egy bölcs személytől, vagy saját megérzéseidre hallgatva találsz rá a megfelelő útra. Ha megvan benned a kellő lendület és eltökéltség, villámgyorsan átválthatsz egy sokkal izgalmasabb szakterületre.

 

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Az őszi napéjegyenlőség napján a Nap belép a diplomatikus Mérlegbe és a tanulást uraló 3-as házadba. Beszűkült világod kezd ismét kitágulni, visszatér tudásvágyad, és igyekszel megfelelni az új idők követelményének. Váratlan események történnek otthon, és felszínre törnek az elfojtott érzelmek. Könnyen elveszítheted a türelmedet, de vigyázz, nehogy meggondolatlanul cselekedj, mert nem biztos, hogy utána visszafordítható lesz az esemény. Ha békét akarsz a családban legyél megfontolt.

 

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Nehezen tudod eldönteni kihez hogyan viszonyulj. Egy biztos: nem ez a legalkalmasabb időpont fontos döntések meghozatalára, magánéleteddel vagy erőforrásoddal kapcsolatban. A hét végén viszont egy szép fényszög segítségedre lesz, és objektíven fogod értékelni a helyzetet, és olyan döntést hozol, amik elvezetnek a probléma megoldásához. Nyitottabbá válsz a munkahelyeden, amit jó néven vesznek, esetleg még előrébb is léphetsz a ranglétrán.

 

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Vidám hangulatban vagy. Egyre több időt töltesz olyan emberek társaságában akiket  kedvelsz. Hangulatod hét vége felé nyomottabb lesz, mert olyan híreket hallasz, ami nagyon nem tetszik Neked és ráadásul hamis is. Ne foglalkozz vele, mert pár napon belül kiderül az igazság. Ha van olyan határidő vagy ígéret, melyet nem tudtál betartani, őszintén ismerd el, vállald a következményeket és lépj tovább. Szombaton vagy vasárnap rövidebb kirándulást tervezel, vagy a barátaid hívnak meg, ahol remekül érzed magad.

 

   október 24 ? november 22.

 

A kemény szavak könnyen megsértenek. Az egyet nem értés azonban még nem jelent el nem fogadást, úgy hogy ne vedd a szívedre a dolgot. Elveszítheted az önbizalmadat, mikor fejedre olvassák, hogy kissé rosszul sáfárkodtál a korábban félretett pénzeddel. Emiatt a hét vége felé akár családi vita is kerekedhet.  Ha hiányzik a pénz, vagy a szeretet, ülj le, gondold át a dolgot, hogy Te nem követtél-e el hibát, és csak aztán beszélj partnereddel, családtagjaiddal erről a dologról. Tanuld meg: jobb a békesség! A hét vége egy kényes időszak, amikor a düh kirobbanhat, és tönkreteheti a jó kapcsolatokat. Legyél óvatos a véleményeddel.

   november 23 ? december 21.

 

Az égiek arra figyelmeztetnek, hogy hozd környezeted  tudomására, mit akarsz, különben megnehezíted a későbbi időszakodat. Merj őszinte lenne és határozottan kérd meg azokat az embereket akikkel problémád van, hogy hallgassanak meg, és mond el kívánalmaidat, aztán következetesen tartasd is be azokat. Azért óvatosan a kéréseiddel, csak olyat kérj, amit mindenki be tud tartani, még Te is. Az önbizalom hasznos, de ha elhiszed magadról, hogy bármire képes vagy, könnyen abba a hibába eshetsz, hogy sokat markolsz, de keveset fogsz.

 

     december 22 ? január 20.

 

Az információk túláradása néha veszélyesebb, mintha nem lennének. Úgy tűnik mostanában szem elől veszíted a fontosabb részleteket. Higgadj le, gondold át dolgaidat, vess számadást, hogy hol és miben hibáztál. A hibák kijavíthatók, de ha tévútra vezeted saját magad, onnan nehéz megtalálni a kivezető, helyes utat. Ne hanyagold barátaid, ők nem csak akkor kellenek, ha szükséged van rájuk, hanem akkor is, mikor nekik van rád szükségük. Párkapcsolatod labilis, de legyél türelmes, mert mindketten visszataláltok egymáshoz.

 

     január 21 ? február 20.

 

A héten parkolópályán van a párkapcsolatod. Ha okos vagy, akkor gyengéd hozzáállásod segít az akaratos partner „megszelídítésében”. Amennyiben szívvel, lélekkel adod elő az ötleteidet, a szokatlanabbak is vonzóbb színben tűnnek fel, eredetiségedet pedig elismeréssel jutalmazzák. A hét közepe hozhat kisebb vitát, néhány rosszul megválasztott szó, és máris „haragosdit”  játszol pároddal. Kerüld el ezt a helyzetet, nem érdemes, hogy emiatt a jónak ígérkező heted elromoljon.

 

   február 21 ? március 20.

 

Kicsit túllősz a célon és nem várt reakciót váltasz ki másokból. Ha azt érzed, hogy kényelmetlen helyzetbe hoztál másokat, változtass a hozzáállásodon. Ám amennyiben úgy látod, hogy mások feszegetik a te határaidat, járd körbe a kérdést, és gondold át, mi lenne a legjobb reakció. Egy félreértésből vitád keletkezhet, amit nem kellene elmérgesíteni, mert később lelkiismeret furdalásod lesz miatta.  Ha stresszes helyzetben is sikerül megőrizned nyugalmadat, pozitív elismerésben lesz részed. Támogatásod felbecsülhetetlen értékű lehet egy olyan személy számára, akinek szüksége van rád.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen