Heti horoszkóp szeptember 17 – 23.

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Komoly erőpróba vár rád mostanában, amikor általad nem befolyásolható körülmények akadályoznak meg vágyaid elérésében. A kiszámíthatatlan Uránusz a személyiségedet uraló I-es házadban van, és te mindent megteszel azért, hogy visszatalálj régi önmagadhoz. Látszólag minden állandó változásban van, de ne kapkodd el a döntést, ha a legjobbat akarod kihozni a helyzetből.

 

 

  április 21-május 20.

 

Ideje a sarkadra állnod, és nyíltabban kifejezni magad. A Nap ugyan a félénk Szűz jegyében halad, de sugarai szeptember 22-ig beragyogják a szerelmet és kreativitást uraló, hivalkodó 5-ös házadat. Itt az alkalom, hogy kilépj a reflektorfénybe. Ha bátrabban képviseled a saját érdekeidet, nemcsak mások tiszteletét vívod ki, de kevesebb időd marad apró-cseprő ügyek miatt aggódni. 

 

  május 21 ? június 21.

 

Még ha tisztában is vagy azzal,  hogy életed újratervezésre szorul, azt valószínűleg nem sejted, milyen horderejű változások várnak rád az elkövetkező időszakban.  Döntéseket kell hoznod otthoni és munkahelyi dolgokban.  Fontos, hogy két szinten gondolkodj. Oldd meg a jelen legfontosabb problémáit, de ne feledkezz meg cselekedeteid jövőre gyakorolt hatásáról sem.

 

   június 22 ? július 22.

 

 

Az információáramlás higgadt kezelésével mostanában egyre közelebb kerülsz a hőn áhított sikerhez. Ez az időszak tanulásra ösztönöz, és precízzé teszi megnyilatkozásaidat. A Szűz újhold  is bekukucskál a 3-as házadba, ahol csatakozik hozzá a vidám Merkúr. Ez az együttállás adja meg az utolsó lökést, hogy elmélyítsd tudásodat egy hasznos témában.  Ha  hatékonyan kézben tartod a mindennapok apró részleteit, a felszabadult időt, energiát és agyi kapacitásodat, akkor nagyobb problémák megoldására is képes vagy.

 

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Most bármi lehet körülötted. Életed egyik legjobb időszaka vagy egy idegesítő közjáték. Itt a remek alkalom, hogy felülvizsgáld berögzült szokásaidat, és megszabadulj azoktól, amelyek csak hátráltatnak az előrejutásban. Természetesen nem könnyű változtatni a kialakult napirenden, de tedd meg, mert váratlan válaszlépéseket követel tőled a sors. A váratlan megvilágosodás percei bepillantást engednek a jövőbe, de vissza kell térned a jelenbe, és most kell élned az életedet.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Most érzed magadban az erőt, és jól kidolgozott terved van céljaid elérésére. Bátrabb és kreatívabb vagy mint eddig voltál, de figyelj oda a részletek fontosságára. Olyan rendszert dolgozz ki, mely támogatja ambíciódat, és akkor előbbre jutsz célod elérésében.  A rugalmas gondolkodás lehetővé teszi, hogy alkalmazkodj, változtass a fontossági sorrenden, és olyan módszereket alkalmazz, melyek segítségével nem várt eseményeket is hatékonyan tudsz kezelni.

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Váratlan események rángatnak ide-oda ezekben a napokban, de nem véletlen ez a sok változás. A meglepetéseknek nem az a céljuk, hogy felbosszantsanak, sokkal inkább azt akarják tudatni veled, hogy ideje szavakba öntened elfojtott érzelmeidet, illetve szembenézned a megválaszolatlan kérdésekkel, ha nem akarod, hogy később kellemetlenséget okozzanak.  Koncentrálj a jelenre, de ne feledkezz meg tetteid hosszú távú következményeiről sem.

 

   október 24 ? november 22.

 

A Nap most a Szűz jegyében és a csoportokat uraló 11-es házadban tartózkodik. Azon dolgozol, hogy kollégáiddal megértsétek egymást. De minden igyekezeted ellenére, hogy csapatjátékos légy, örökké elégedetlen természeted arra hajlamosíthat, hogy alapvető változásokat hajts végre  az életedben. Igen, udvariasan kell viselkedned mások előtt, de ettől még magadnak beismerheted valódi érzéseidet.

 

   november 23 ? december 21.

 

Mostanában a karriered kerül a középpontba. Ennek elrendezéséből még fel sem ocsúdsz, mikor a magánéleted kerül terítékre. Jó lenne, ha a körülményekhez képest jól döntenél, mert ez hosszú távon meghatározhatja benső békédet. Sajnos úgy tűnik többet ígérsz, mint amennyit képes vagy betartani, vagy alábecsülöd a rád váró feladat nehézségét. A változás elkerülhetetlen, de nem kell azonnal bekövetkeznie. Találd meg a módját, hogyan újulhatnál meg időről időre.

 

     december 22 ? január 20.

 

Egyik legnagyobb eredményed a héten, hogy két lábbal a földön állva küzdesz céljaid eléréséért. Sajnos a későbbi időben azonban a föld kicsit ingoványosabbnak  tűnik mind hosszú távú törekvéseid, mind közvetlen körülményeid „alatt”, és régi szokásaid megváltoztatására kényszerítenek. Elmélkedés közben jó barátoddá szegődhet a bizonytalanság. Képzelőerőd olyan helyekre repíthet, ahová másként nem jutnál el.

 

 

     január 21 ? február 20.

 

Ezt az időszakot számodra a kapcsolatok összetettségének kérdése hatja át, hiszen a Nap az elemző Szűzben és a mély megosztás 8-as házában ragyog. Szorongatva érezheted magad mind a munkahelyi, mind a párkapcsolati viszonyokban, mert értékes szabadságodat fenyegetve megbéklyóznak a szabályok és az elvárások. Kisebb csiszolásokkal is megmentheted egy kapcsolatodat, még ha eredetileg úgy is gondoltad, hogy az kizárólag drasztikus változások révén lenne életben tartható.

 

   február 21 ? március 20.

 

Fárasztó folyamat lehet egy kapcsolat részletein merengeni, ám ebben a periódusban  ez az elemezgetés fontos részét képezheti elvégzendő feladatodnak. Miközben a szeretet és az együttműködés által is létrejöhet az egyetértés varázsa, a mély kötődéseket most inkább a szavak segítik elő. Sikeredhez nem kellenek nagyszerű társak, ám kapcsolataidat csak úgy tudod kiaknázni, ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik kemény munkával hajlandók a sikerért tenni is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen