Heti horoszkóp június 11 – 17.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Nyilvánvalóvá válik számodra, hogy az információ hatalom. Élj ezzel a lehetőséggel, mert a héten olyan tudás birtokába juthatsz, ami később mind erkölcsileg, mind anyagilag hasznodra válhat. Bár megszámlálhatatlan sok barát és családtag támogat, a végső döntést neked kell meghoznod. Óvakodj attól, hogy túlságosan kitárulkozz mások előtt. Az információidat tarts vissza és csak te gazdálkodj vele.

  április 21-május 20.

 

 A vállalkozó szellemű Jupiter olyan helyzetben van, hogy most megnövelheti az előtted nyíló gazdasági  lehetőségek számát. Új készségek elsajátításával, rugalmasabb gondolkodással és a pénzkereset eddig ismeretlen módjainak kipróbálásával elősegítheted anyagi gyarapodásodat. Ahelyett, hogy nekifeszülnél az akadályoknak, inkább kerüld ki őket. Így könnyebben eljuthatsz céljaidhoz.

  május 21 ? június 21.

 

Valaki megpróbál nyomást gyakorolni rád, érzelmileg vagy pénzügyileg zsarol, ami olyan események láncolatát indítja el, melyekre már nincs befolyásod. Szerencsére ez még csak az első csörte, és van időd felkészülni a visszavágóra. Ez az időszak lehetőséget nyújt arra, hogy visszatekints a múltba, és vizsgáld felül a régi döntéseidet, hogy mit csinálnál másképp mint eddig. Dönts belátásod szerint, ne hagyd, hogy befolyásoljanak.

 

   június 22 ? július 22.

 

A héten kézzelfogható közelségbe kerülnek álmaid. Ne csak álmodozz, csapj le a lehetőségre és használd ki javadra, illetve családod javára. Most szilárd alapokra tudod építeni dolgaidat, amiből később bőségesen kamatoztathatod anyagi dolgaidat. Ne kételkedj magadban, hanem cselekedj mielőbb. Időt szakítani az álmodozásra nem egyenlő a meneküléssel a valóság elől, sokkal inkább kiváló lehetőség a jövőre vonatkozó terveid átgondolására. 

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Lendületed kifulladni látszik, mert megkezdődik a szerelmes Vénusz retrográd időszaka. Ez a tolatás arra kényszerít, hogy tekints vissza előző kapcsolatodra és gondold át újra a dolgaidat, ami az érzelmeidet illeti.  Értékeld újra, hogy mit nyertél, esetleg mit veszítettél érzelmileg. Úgy tűnik, érdemes még egyszer esélyt adni a régi kapcsolatnak. A kitartó előrenyomulás helyett tarts inkább kis stratégiai szünetet, hogy felfrissítsd a testedet és újraéleszd a lelkesedésedet.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Az agresszív Mars állása nem hagy nyugodni, így egyre több feladat elvállalására ösztönöz, amit egyszerre tartasz idegesítőnek és fárasztónak. Alapos tervezésre van szükséged, hogy úrrá tudj lenni a stresszhelyzeten. Munkahelyi sikereid nagyban függenek attól, hogy tudsz-e egészséges otthoni környezetet teremteni. Gondold át többször is, hogy mit akarsz csinálni és biztos, hogy jó-e neked. ?

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Ezen a héten a siker kulcsa a türelem. A változás szele ugyanis egyre erősebben fúj. Vizsgáld felül céljaidat és építs fel egy stratégiát, melyet betartasz minden körülmények között. Egy ártalmatlannak tűnő beszélgetés olyan dolgokra világit rá, melyet álmodban sem hittél volna.  A párkapcsolatod a héten könnyen válhat csatatérré, de a fő problémát az okozza, hogy nem árulod el, mit is akarsz valójában.

   október 24 ? november 22.

 

A héten mindenképp győzd le költekezés ellen beoltott természetedet, és vállalj egy kis pénzügyi kockázatot. Jobb, ha most a megérzésedre hallgatsz, és nem a barátok vagy a magukat szakértőnek nevező tanácsaira.  Ez a hét olyan számodra, mint egy többválaszos teszt, melynek – rendhagyó módon – több helyes megoldása is létezik. Maradj higgadt és találd meg a legjobb megoldást.

   november 23 ? december 21.

 

Álmaid és vágyaid egyértelmű lépésre késztetnek. Egy nagy ötlet még önmagában kevés, csak akkor érsz vele valamit, ha sikerül is valóra váltanod, és bebizonyíthatod, hogy nem vagy olyan tehetetlen, mint amilyennek mások látnak.  A héten szinte mindenkitől tanulsz valami fontosat, aki belép az életedbe, de az már rajtad múlik, hogy felismered-e, pontosan mi is az.

 

     december 22 ? január 20.

 

Új lehetőségek adódhatnak munkahelyeden. Kiderül, hogy ha a terheket okosan osztod el, miként lehetsz ismét hatékony. A bolygóállások arra emlékeztetnek, hogy nem vagy egyedül sem  munkahelyi, sem a párkapcsolatodban.  Nagy segítségedre lesz, ha türelmes, kitartó leszel, és segít a jó emberismereted is.  Szükségszerű, hogy néha zsákutcába tévedj, és újra irányt kelljen keresned utad befejezéséhez. Ez a hét jól alakul számodra, ha okosan tevékenykedsz.

     január 21 ? február 20.

 

Úgy tűnik, hogy még nem vagy képes a döntően nagy változásokat meghozni az életedben. Te is érzed, hogy ezt kellene tenned, de valami ebben gátol. Talán a saját félelmed? Vegyél egy nagy levegőt, gondold át dolgaidat és lépj végre, mert itt a lehetőséged a küszöbön. Nincs azzal sem baj, hogy jól érezd magad. Arra azonban ügyelned kell, hogy ne halogasd azokat a feladatokat, amelyeket most kell elvégezned.

   február 21 ? március 20.

 

Az égiek arra hívják fel a figyelmedet, hogy a biztonságod megőrzése érdekében csak óvatosan adj hangot a véleményednek. Krízishelyzetekben kerüld az elhamarkodott reakciókat. A körülmények néha olyan gyorsan változnak, hogy némely probléma önmagától, a közbenjárásod nélkül is megoldódik. Ezen a héten próbáld megőrizni nyugalmadat, és a nagyobb  döntéseket halaszd el későbbre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen