Heti horoszkóp június 4 – június 10.

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

 

Ez a hét, vagy  az egész hónap is a drámai átalakulások hete, vagy hava.  A Hold azt jelzi, hogy alaposan felkavarodnak körülötted a dolgok, és arra kényszerülsz, hogy újra átgondold hosszú távú terveidet . Ez a hét arra jó, hogy  munkahelyi feszültségeidet lerendezd, próbálj megalkudni a helyzettel, mert mostanában nem lesz jobb a munkával kapcsolatos dolgaid. Talán még az is elképzelhető, hogy terveztél egy nyaralást, amit le kell mondanod az anyagi nehézségeid miatt.

 

  április 21-május 20.

 

Sok a dolgod ezen a héten, de lehetőséged nyílik arra, hogy rendet tegyél az életedben, hatékonyabbá válj a munkában, és tisztán lásd a saját értékeidet. Fontos döntést hozhatsz azon a területen is, hogy a rokoni szálakat erősebbre fűzd. Ha ezt módszeresen teszed, ismét egy nagy család lesztek a a testvérek, és a tágabb rokonsággal, nem beszélve a szülőkkel. Tudnod kell, hogy Te csak akkor érzed jól magad a bőrödben, ha „nagy” család és rokonság vesz körül. Ne gondolkodj tovább ezen a dolgon, lépj mielőbb.

 

  május 21 ? június 21.

 

Az őszinte Jupiter tizenkét évente egyszer eltölt egy évet a csillagjegyedben. Jó híreket hoz magával, és a lehetőségek új tárházát nyitja meg előtted. Önbizalmad szárnyalni kezd, de vigyázz, mert az optimista remények és az irreális álmok kettőssége is jellemzi a hetedet. A Jupiter lassan, de biztosan halad a zajos összecsapás felé a mitikus Neptunusszal. Ez arra késztet, hogy próbálj a földön maradni, és ne építs légvárakat. Készülj egy hosszabb, de legalább egy tíz napos üdülésre.

 

   június 22 ? július 22.

 

Lezársz néhány régóta húzódó ügyet, mivel  sok időd és energiád felszabadul, ami lehetővé teszi, hogy új feladatokra koncentrálj. A munkahelyen sajnos sokkal több stressz ér, mint a korábbi hetekben. Diktálj magadnak önmérsékletet, mert vannak mikor a dolgok maguktól megoldódnak. Ez is olyan lesz. A hét vége már sokkal nyugodtabban alakul. Szervezz kirándulós hétvégét a pároddal, esetleg családoddal.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Az évek egyik legfontosabb  hete és hónapja következik számodra. A jövő ajtaja nyitva áll előtted, és feltárja mi vár rád. Az események láncolatát a távolba látó Nyilas holdfogyatkozás indítja el június 4-én, ami jelentős hatással van a szerelmedre, és „személyi” változásokhoz vezethet.  Viták és feszültségek jelentkeznek kapcsolatodban. Gondold át a dolgot, mit is szeretnél, ne menj fejjel a falnak, mert lehet, hogy neked jobban fog fájni, mint a másik félnek.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Ideje felhagynod régi rossz szokásaiddal, és végleg lezárni a múltat. Nem kell mindig visszakacsingatnod, hogy hogyan volt régen, mert lehet, hogy csak a múlt szépíti meg azt. Nem vagy te mostanában rossz helyen, sem rossz időben, csak túl magasra tetted a mércét. Fogd vissza magad, mert a családod tagja megunják  hisztijeidet és félő, hogy magadra hagynak. Ha belátod, hogy alkalmazkodnod kell a mostani helyzethez, ami nem is olyan rossz, mint te látod, akkor a hét végére normalizálódnak kapcsolataid.  Idődet és energiádat inkább szakmai céljaid előbbre vitelére fordítsd.

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Nem volt egyszerű az idáig vezető utad, valószínűleg jutott bőven a kihívásokból – és az előtted álló úton is várnak rád nehézségek -, de őszinteséged és kemény munkád előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét, és a karmikus Szaturnusz megadja neked ami jár. Tehát tedd a dolgod és legyél nyugodt, mivel a dolgaid jó irányt vesznek, amiért nem is kell sokat tenned, hisz jönnek maguktól, mert a sorsod így rendelte.

 

   október 24 ? november 22.

 

A szószátyár embereket érthető fenntartásokkal szemléled. De ahelyett, hogy elzárkóznál ezektől a pletykásoktól, figyelj oda rájuk, mert sokat tanulhatsz tőlük ezen a héten. Olyan emberektől kapsz fontos információkat vagy ajánlatokat, akiket egyszer meggondolatlanul pehelysúlyúnak tituláltál.  Elképzelhető, hogy olyan személyes és üzleti gyarapodás ér, amiben már elég rég nem volt részed. Ezen a héten neked áll a zászló, örülj a jó dolgoknak.

 

   november 23 ? december 21.

 

Kapcsolataid kevésbé stabilak – ugyanakkor nagyon is izgalmasak.  Nagyszabású terveid vannak, melyeket szívesen megosztanál egy különleges személlyel. Mostanában nagyon óvatos vagy, ami nem biztos, hogy jó. Meríts bátorságot és lépd meg azt a dolgot, amit már oly régen szeretnél, de valami vagy valaki mindig lebeszél róla. Jó ötlet lenne főleg partnereddel átbeszélni gondolataidat és a tettek mezejére lépni. Ez csak tőled függ.

     december 22 ? január 20.

 

Miközben az élet összetett kérdéseiről filozofálgatsz és kezded elengedni a régi hitrendszeredet, egyre több időt töltesz önvizsgálattal.  Szimpatikus, gondoskodó és segítőkész környezetednek hála, ha válaszokat nem is, támogatást mindenképpen kapsz, hogy kellemesebb legyen a lelki barangolásod.  Azért lesz a héten, aki ellened fordul, de az a személy nem lesz olyan mérvadó, hogy kicsit is felbosszantsd magad miatta. Ez a hét sokkal jobb, mint amilyennek az előző héten gondoltad.

     január 21 ? február 20.

 

Ezen a héten az jelenti számodra a legnagyobb kihívást, hogy egyensúlyt teremts a könnyed kikapcsolódás és a jövőbeni terveidre való fókuszálás közt. Az azonnali megtérülésekre fekteted a hangsúlyt, miközben te is tudod, hogy ez nem így lesz. Munkád gyümölcse lassan, de biztosan befolyik, csak ne legyél türelmetlen. Néha azért te is ráébredsz, hogy több összeget is betehetnél a közös kasszába. Gondold át, hogy miért nem teszed, és ösztönözd magad a több munka végzésére. Most van ennek itt az ideje.

 

   február 21 ? március 20.

 

Nehéz pontosan megmondani, hányadán is állsz a héten. Az otthon és a család IV-es házában, illetve a karriered X-es házában mozgolódó bolygók jelentős történésekre utalnak életed ezen területein. Szakmai téren új dolgok kipróbálására sarkalnak az égiek.  Viszont konfliktus helyzet is várható munkahelyeden, esetleg családodban. Jobban teszed, ha ezt a hetet igyekszel „elengedni”, óvatos leszel, és a hét végén kipihened magad.

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen