Heti horoszkóp május 28 – június 3.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Vegyes benyomásokat szerzel a héten. Hol úgy érzed, hogy minden rendben, hol úgy, hogy semmi sincs a helyén. Ha nem tudsz dönteni egy fontos családi kérdésben, könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj. Szerencsére legfőbb mentorod megmutatja a kivezető utat ebből a csávából, úgy a hét dereka után. Győzelmet ünnepelhetsz, mert megnyertél egy nagyon fontos, régóta húzódó csatát. Tudod, hogy ?nagy kutyák? küzdöttek egymással a háttérben, és szerencsédre az a személy nyert, aki mellett Te is álltál, így általa különböző előnyöket élvezhetsz az elkövetkező időben.

 

  április 21-május 20.

 

Ha korábbi párkapcsolatodat ismét fel szeretnéd eleveníteni, kapós leszel a héten! Szeretőd nagyon igyekszik , hogy vissza tudja szerezni a Te szívedben azt a régi helyet, amelyet korábban elfoglalt. Házastársad is belehúz, ő is Téged akar. Napról napra nő az önbizalmad a hivatásodban, s ettől, vagyis javuló teljesítményedtől a pénztárcád is kövérebb lesz. Az ismerkedés terén nem szabad bezárkózni, mert akkor nem érint meg a küszöbön álló csoda. Keresd a nyilvánosságot, bár nem minden szereplés tekinthető sikeresnek.

  május 21 ? június 21.

 

Egyszerre szeretnél mindent. Boldogságot a magánéletben és sikert a munkában. A héten inkább a párodnak  engedj. A munka megvár! A munkában ezúttal egyszerre többfelé is meg kell osztanod a figyelmed, ami nagyon zavar. Ne szégyelj  segítséget kérni a főnöktől. Váratlan és fura helyzeteket tartogatnak  a bolygók a  következő pár napban, méghozzá a pénzügyeket tekintve. Ezt a fajta kiszámíthatatlanságot nemcsak most, hanem régen is nagyon nehezen viselted, s lelki szinten is megpróbáltatásnak lehetsz kitéve.

   június 22 ? július 22.

 

Csak reális határig vállalj kockázatot! Ügyes diplomáciával építs ki kapcsolatot magasabb körökkel. Ha viszont akadályokkal találkozol, ne add fel, hanem kitartóan menetelj a kitűzött cél felé. Kizárólag olyat tegyél, vagy mondj, amiért felelősséget tudsz vállalni! Ne engedd, hogy hazugságra kényszerítsenek, mert a lelkiismeret-furdalás miatt ebbe bele is betegedhetsz. Szerelmes vagy, imádod a kedvesed nevetését, szellemének csillogását, becsületességét és kitartását. Beszélj az érzéseidről, mond el neki, hogy mennyire szereted, és komolyan gondolod a közös jövőt!

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

 

Kellemetlen perceket ígérnek az égiek. A harag rossz tanácsadó, ne menj  bele a vitába, s várj néhány napot, mielőtt végleg döntést hoznál. Nem az a legjobb kollégád, aki a legtöbbször ad Neked  igazat. Legkönnyebben általa tévedsz vakvágányra. Tele leszel erővel, energiával, új élményekkel, a lelkedben nagyobb kedvet érzel a hétköznapi robothoz. A párkapcsolatba új színt vihetsz. Anyagi ügyekben is kedvező fordulatra van kilátás. Vigyázz, kerüld a hűtőszekrényt, mert minden falat duplán hizlal.

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Miért kerülöd az emberek társaságát? A beszélgetés oldaná benned  a feszültséget, amelyet az vált ki, hogy bizonytalan vagy  barátodban. Szerencsére a megoldás körvonalazódni fog a hét közepén, és azután már lubickolsz   a boldogságban. Nem fogod magányosnak érezni magadat az idei üdülésen, de a régi szép emlékek okozhatnak fájdalmat. Házastársaddal kapcsolatod egy váratlan kellemetlenség, vagy félreértés után nyugalmasabbra fordul, és békében tölthetitek a hét végét. Ha  még nem vagy  házas, a sors lehetőséget kínál rá.

 

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

 Végre jól érzed magát a bőrödben! A munkahelyi problémák is szünetelnek, és a pénzéből is jobban ki tudsz jönni, mint korábban. Ha idénymunkát végzel, nem lesz okod panaszra, mert jól kereshetsz, és közben olyan helyzetbe kerülsz, amely meglep, és amelyből tanulhatsz. Ha házas vagy,  társad nagyobb szeretettel fordul feléd. Hétfőn az égiek arra inspirálnak, hogy ruházd fel kedvesedet, törődj többet azzal, hogy mit vesz fel. Majd meglátod, hogy érdekesebb lesz az is, amikor este leveszi a ruháit.

   október 24 ? november 22.

 

A Hold benned is felkelti a vágyait, hogy valaki kényeztessen. Az égi jelek szerint hárman is szívesen vállalkoznának erre. A csillagok is azt jelzik, hogy fényes szerencséd lesz. A ?fényes? mást jelent, mint egyszerű lottónyeremény. Lehet, hogy ékszert kapsz valakitől, netán félre lépsz, mikor a fejedre esne a rézmozsár. A Plútó külön jele, hogy lesz a héten egy szépnek ígérkező éjszakád, ám botrányosan végződhet. Szeretnéd a fejedet a falba verni! Fontos neked, hogy az életében jót cselekedj. Szereted osztogatni a tanácsokat, de hamar ideges leszel, ha neked adnak tippeket.

   november 23 ? december 21.

 

Néhány terveden  módosítani kellene, ha célba akarsz érni, különösen akkor, ha ezek a tervek valaki máséval is egybeesnek. Előfordulhat, hogy érdekből barátkozol, és nem annyira saját magad, mint inkább a szerelmed vagy a gyermeked miatt, akinek ez a kapcsolat remek ugródeszka lesz a megélhetésben. Anyagi ügyekben kellő rafinériával rendelkezel, így a héten megint jól fogsz járni. Uralkodó bolygód, a Vénusz egész héten kedvező hatással van párkapcsolatodra.

     december 22 ? január 20.

 

A munkád komoly követelményeket támaszt veled  szemben. Ne adj hangot az elégedetlenségednek, mert könnyen előfordulhat, hogy alacsonyabb és rosszabbul fizetett beosztást kapsz. Tegyél meg minden magadtól telhetőt, ez a legbiztosabb és véletlenül se hivatkozz szakmai tapasztalataidra, mert vérig sértheted fiatal főnökeidet. A tudás úgysem marad titokban, hanem ők látják be azt, hogy szakmai ismeretek nélkül nem megy. Legfeljebb akkor már nem lesznek főnökök.A hét párkapcsolat szempontjából jót ígérhet.

 

     január 21 ? február 20.

 

 Ha nehéz feladat előtt állsz, ne aprózd el erődet. Koncentrálj a sikerre, ez önmagában fél győzelem. Valószínű, hogy hamarosan találkozol egy régi baráttal, akit évek óta nem láttál. Ha gyengélkedsz,  ne rohanj rögtön orvoshoz, próbáld ki az otthoni gyógykészítményeket, teákat, a mézet és a citromlevet stb. Közérzetjavító lehet a fény, az illat, vagy egy kellemes szaunázás is. Vigyázz a kilóira, a fürdőruha nem takar semmit. Most a szeszeket is csak mértékkel fogyaszd, igaz a veder is mérték!

   február 21 ? március 20.

Ha megadod partnerednek ? mind munkában, mind érzelmeiben ? azt, amire vágyik, maguktól megoldódnak eddig felhalmozódott problémáid. Forintjaidat viszont hét lakat alatt őrizd! Az erőd megduplázódik, hajlamos leszel túlzásokba esni. Szerelmes vagy, de lehetséges, hogy még csak most alakul a kapcsolat. Jókedvedben vásárolj egy-két csinos ruhadarabot. Ha most ajánlanak üzletet, mondj nemet, mert kétesélyes az ajánlat. Annál inkább legyél éber, mert érkezik egy nagyobb összeg a számládra, nehogy túl hamar megszabadítson tőle egy rossz tanácsadó!  

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen