Heti horoszkóp október 22 – 28.

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Néhány napos szerencsésebb időszak következik be az életedben. A siker, a szerencse, a szerelmi boldogság elérhető közelségbe kerül. Nem kell mást tenned, csak élni a lehetőséggel. Ne legyél türelmetlen, mert most mindent amit szeretnél, meg fogsz kapni idejében. Most csak a fontos mindennapi dolgokkal törődj, és ne akarj versenyt futni az idővel. Egészségügyi vonatkozásban viszont csontrendszeri problémáid jelentkezhetnek. Az ízületek, a térdek területét érinti a fájdalom. Kicsit kényeztesd magad.

 

 

  április 21-május 20.

 

Érdekes módon a környezetedben lévő emberek mostanában lehangoltak, borúlátóak. Neked azonban nem kellene átvenned ezt a viselkedési formát. Vannak helyzetek, amikor szembe kell nézni azzal, hogy semmi sem tart örökké, és nincs értelme újabb próbálkozásnak.  Mindez vonatkozik a magánéletre és a munkára is. Alattomos helyzet alakulhat ki,  ezért ha nem akarod, hogy rámenjen inged-gatyád, most nem szabad válogatni az eszközökben.  A hónap vége felé fordulhat a kocka, ezeket a napokat kell kihasználni, akkor érkezik a megoldás.

 

  május 21 ? június 21.

 

Gyakorolj egy kis önkritikát. Próbáld meg a pozitív jellegű tulajdonságaidat, gondolkodásaidat előnyben  részesíteni, és a negatívumokat hanyagold el. Bátran vállalnod kellene az új dolgokat, de ne makacskodj, mert a szerencsés, új lehetőségekben és dolgokban is sokat árthatsz magadnak, ha kitartasz további elveid vagy elhatározásaid  mellett. Nem tettél meg mindent azért, hogy családod tisztán lássa a szándékaidat, ezért vitába keveredsz és sokan fognak aggódni érted, amit viszont nem akarsz elfogadni és megérteni. Tehát ne makacskodj, fogadd el az őszinte tanácsot és segítséget.

 

   június 22 ? július 22.

 

A héten nagyon fogod élvezni a társasági életet, és  népszerűséged is megnövekszik az emberek között. Rendkívül elfoglalt lehetsz, de mindezek ellenére remekül fogod magad érezni. Mos könnyű lesz veled megtalálni a megfelelő hangot, és szinte mágnesként vonzod az embereket.  Szívesen beszámolsz másoknak elképzeléseidről, csak arra is vigyázz, hogy a mások tanácsait is hallgasd meg és fogadd is meg, mert most mindenki jót akar neked a környezetedben. Mozgalmassá válik az életed ezen a héten, ráadásul a szerencse is melléd áll.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Nagy lelkesedéssel veted magad a munkába, de később viszont még mozdulni sem lesz kedved. Úgy érzed, hogy megérdemelnél egy kis figyelmet, kényeztetést a kedvesedtől. Most ez egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik. Mivel magányosnak érzed magad, utazáson töröd a fejed, de a sors úgy dönt, hogy ott sem találod meg a megfelelő partnert, és a hangulatod egyre jobban lelombozódik. Itt az alkalom, hogy rendbe hozd anyagi dolgaidat, mert ebből később komoly problémáid adódhatnak.  Családi ügyek szempontjából sem kedvező ez a hét, ezek a problémák sok idődet elvehetik.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Megengedheted magadnak, hogy faltörő kosként zúzz szét minden akadályt és ellenállást. Házastársadban és üzleti partneredben is megbízhatsz, nem érdemes tehát visszautasítani mások segítését és jó tanácsait. Sokat köszönhetsz az idős, netán a kimondottan idős embereknek. Egyedül a rokonaiddal, vagy közvetlen szomszédaiddal kell vigyázni, velük szemben legyél  tartózkodó.  Ha kitartó és bizakodó vagy, meg fogod látni a helyes utat az életedben.  Az eredményedet sokan irigyelni fogják, de azzal ne foglalkozz, csak menj előre, mert most van itt erre a legjobb alkalom. Ne hagyd ki.

 

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Most előrébb léphetsz szakmádban vagy hívatásodban, és még elismerésben is részesülhetsz. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgaid, amíg nem próbálod olyasmivel  megetetni a többieket, ami nem igaz. Neked a teljes őszinteség jelent belépőjegyet a sikerhez. Maradj hű önmagadhoz, mindenféle parádézás vagy pózolás nélkül. Bárminek a hamissága a későbbiekben csak  megbosszulná magát. A hét végén tervezz hosszabb kirándulásokat. Szükséged van a mozgásra és a friss levegőre. Tested és lelked egyensúlyba teszi.

 

   október 24 ? november 22.

 

Mostanában teljesen irányíthatatlanná váltál, ez nem hoz jó eredményt sem neked, sem párkapcsolatodnak. A munkahelyeden is forrong a légkör. Elégedetlen vagy mindennel és mindenkivel. Rakd egyenesbe lelki egyensúlyodat, mert különben az egészséged szenvedi meg.  Lelkedben legyen harmónia, mert különben hosszú ideig haragban leszel az egész világgal, aminek csak te látod a kárát. Kicsit eltékozoltad az anyagiakat, vagy rosszul fektetted be, és emiatt most frusztrált vagy. Kapd össze magad, akard és lásd meg másokban és magadban is a jó dolgokat, mert csak így tudod visszanyerni lelki békédet.

 

   november 23 ? december 21.

 

Türelmetlen vagy. Ha valami nem akar azonnal sikerülni, akkor nem látsz a dühtől. Hirtelen kirobbanásaiddal megrémítesz másokat. Próbáld meg higgadtabban kezelni a dolgokat! A forrófejű embereket sehol sem szeretik.  Viszont sok jó tulajdonságod van, miért nem azokat használod fel céljaid eléréséhez? Ha nincs munkahelyed, most keress, és találsz is, hisz remek a munkabírásod, és igen alaposan végzed azt. Keresd az emberi kapcsolatokat, menj közéjük, mert különben hangulatemberré válhatsz. Lesz ettől jobb időszakod, csak ne add fel!

 

     december 22 ? január 20.

 

Csak fizikailag vagy jelen munkahelyeden, gondolataid távol járnak. Lelkileg elkísérted párodat egy hosszú útra, ahová nem szívesen engedted el. Próbálj azért visszatérni egy-egy munka elvégzése erejéig, mert fontos elintéznivalóid vannak, amik többek sorsát is érinthetik. Ez az időszak nagyon jó új barátok szerzésére, vagy a régiek visszahódítására. A régi barátokkal ha ismét felveszed a jó kapcsolatot, lelked megnyugszik, és sokkal jobban fogod érezni magad, mint korábban. Ne legyél büszke, merd elismerni tévedésedet, és a jó dolgok kapui hamarabb megnyílnak előtted.

 

     január 21 ? február 20.

 

Főleg az önálló munkakör felel meg hierarchiát nem tisztelő természetednek. Ha munkahelyeden túl sok felesleges, értelmetlen szabályt akarnak rád kényszeríteni, akkor inkább keress más munkahelyet.  Munkád során  tartsd nyitva a szemed, hogy képes légy kihasználni minden információt és adandó lehetőséget. Lábfájdalmaid lehetnek, ami csupán kis pihenést, vagy fizikoterápiás kezelést igényel. Ettől még mindent el tudsz végezni, nem gátol meg feladataidban. Ne vidd túlzásba az önsajnálatot, mert ezt nem veszik jó néven sem családodban, sem munkahelyeden.

 

   február 21 ? március 20.

 

A magánéletedben végre minden a kívánságaid  szerint alakul. Sajnos az a baj, hogy ez nem sokáig tart, így tehát használj ki minden pillanatot, hogy terveidet valóra tudd váltani. Most kiváló a lehetőség, hogy új utakra térj. A Hold megfelelő állásának köszönhetően, vágyat érezhetsz valami másra. Régen dédelgetett párkapcsolati terveidet most valóra válthatod, de mindig bátorság hiányában szenvedsz. Kapd össze magad, és lépj a tettek mezejére. Ne szalaszd el a kedvező pillanatot, mert akkor ismét sok ideig kell várnod, míg ezen a téren lépni fogsz. Tervezz pároddal szép hosszú gyertyafényes estéket.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen