Heti horoszkóp augusztus 25 – augusztus 31.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Akire vár, ott van a közelében, csak még nem mer kezdeményezni. Tegye meg ön az első lépést! A munkahelyén kellemetlen változás van készülőben. A környezete nem támogatja céljai elérésében, ezért úgy dönt, hogy a jövőben senkinek sem mond el semmit. Magányosnak és kiszolgáltatottnak érzi magát. Jókedve csak a hétvégi bulira tér vissza. Találkozhat olyan személlyel, akivel azonos karakterüek, és akivel a kapcsolata hosszútávú lehet. 

 

Bika ápr. 21 -máj. 20.

 

Ragyogó a hét arra, hogy házasságot kössön, meglévő párkapcsolatát elmélyítse, és még erősebb legyen a szövetség önök között. Nem érdemes viszont vállalkozásba kezdeni, kölcsönt felvenni, a hobbijára sem ajánlott most többet költeni. Gyermeke miatt is nagyobb teher hárul önre, amelyet most nyomasztóbbnak érez. Kétesélyes hét várja. Legalábbis ami a pénzügyeket, a befektetéseket illeti. 

 

Ikrek máj.21 – jún. 21.

 

Hirtelen ragyogó ötlete támad, ámde most nagyon sok múlik a szerencsén. Kipróbál egy gyors meggazdagodást ígérő módszert. Lehet jó, de rossz is a végkifejlet. De amit elveszít az anyagiakban, bőségesen bejön az érzelmi téren. Kényeztetve lenni és kényeztetni. Szintén kétféle esély. Kapcsolata a szülői házzal – már akinek ez  életkor szerint lehetséges, kifejezetten harmonikus. 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Egy általános orvosi vizsgálat nem ártana. Lehet egyszerű vitaminhiány vagy mozgásszegény életmód az oka a gyakori szédüléseknek. Vannak mindenre jó napok és vannak kevésbé ígéretesek. Mostanában úgy érzi, az utóbbiakat pergeti, ezért legszívesebben elbújna a világ elől. Pedig az eltűnési stratégia nem a legkifizetődőbb. Nyisson tiszta lapot az életében, döntse el, hogy mit akar és kivel. Ha minden cselekedetét ennek rendeli alá, véget érnek a szomorú órák.

 

Oroszlán júl. 23 – aug 23.

 

Csípje ki magát, menjen társaságba, és élvezze, hogy minden figyelem önre irányul. Persze ahhoz, hogy ez így legyen, arra is szükség van, hogy egyéni és élvezetes humorával, szórakoztassa a többieket, és ne a sarokban tüntessen némaságával. Azért vigyázzon, nehogy átessen a ló másik oldalára, mert ha gátlástalanul letarolja a társalgást, és minden szava saját nagyságáról szól, biztosan nem ön lesz az est legnépszerűbb résztvevője. Amúgy, ha marad ideje, keressen új munkát. A héten bebizonyosodik, hogy ismét nincs annyi pénz, amennyi önnek elég lenne! Próbáljon uralkodni magán, főleg vásárláskor, mert minden forintot elszórhat!

 

Szűz aug. 24 szept. 23.

 

Régi szeretőjével sokkal több időt tölthet együtt, mint korábban. Gyermeke úgy érzi, tehetetlen egy családi helyzettel szemben, és még ellenáll, nem akarja elfogadni. A héten többet szórakozhat, és mivel szuper szexis lesz, egyszerre sokan tartják önt kívánatosnak. A Vénusz a párkapcsolatára vet nagyon kedvező sugárzást, s főleg akkor számíthat Ámornál protekcióra, ha már nagyon régóta él magányosan. Ha túl mereven ragaszkodok a szabályokhoz, aligha sikerül betartania a határidőket, és anyagi veszteség érheti.

 Mérleg Szept. 24 – okt. 23.

 

Ha összekeveri az érdekeket és az érzelmeket, keserves csalódás érheti. Gondolja még  egyszer végig;  miért is kezdett bele ebbe a kapcsolatba? Lehet, hogy épp abban fog csalódni, akiről a legkevésbé sem gondolta volna. De ön is hozzájárult ahhoz, hogy megromoljon a viszony. Hétvégén mindenképpen mozduljon ki otthonról. Az nem garantált, hogy egyből a nagy Ő-vel találkozik. De az könnyen előfordulhat, hogy az újonnan megismer személy társaságából kerül majd ki leendő társa.

 

Skorpió. Okt. 24 – nov. 22.

 

A Nap a Skorpióban járva mutatja, hogy merész vállalkozásba kezd, és ezzel jót tesz a sejtjeinek. Biológusok szerint hétvégenként így, vagy úgy, megújítja magát az ember. A Nap arra is figyelmezteti, hogy a szívét ne csak „béna” nyugalommal, hanem szép izgalmakkal tartsa rendben. Megvan önnél ez a rend? A Mars-Uránusz szextil valamiféle üres falak hasznossá tételére szólítja. Lehet, hogy albérlőket fogad? Csak ne firkáljon a falra, minrt a grafyttis betyárok. Ők azt írták, hogy „Isten ismeri a szívedet”, alatta meg más írással, hogy a „tiédre meg haragszik, mert telefirkálod a házakat”. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

A Nap-Merkúr konjunkció szerint hétfőn meg fogja valaki kezét, talán mást is. A Plútó jele, hogy extrém partnerre vágyódik, aki valami pluszt is visz az ágyába, persze nem még egy ember, ágyban nincs nagygyűlés. Buja ötletek viszont jöhetnek! Házastársának, vagy annak a személynek, akivel össze kívánja  (kívánta) kötni az életét, komoly gondjai vannak. Nagyon sajnálja őt, igyekszik segíteni rajta, és talán sikerül néhány befolyásos  kapcsolatát mozgósítani, de nem sokat tud tenni érte. Talán azért, mert ő igazán gyenge, és nem képes az életén változtatni.

 Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Ne engedje, hogy egy családtagtól valaki elfordítsa, és a lelki távolság  nőjön  önök között, mert ebbe a másik bele fog betegedni! Ha nemcsak a kíváncsiság vezeti, hanem az őszinte szerelem, akkor igazán semmi akadálya annak, hogy boldog legyen azzal, akit a hétvégi buliban ismert meg. Se pénzét, se ötleteit ne bízza  olyan emberre, akit felületesen ismer. A kockázatos vállalkozás nem önnek való. A barátai nagyszerű békekövetek lehetnének, ön és a kedvese között, ha nem titkolná a bánatát.

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Imádja a kihívásokat. Úgy érzi: a mostani világban csak akkor érhet el valamit, ha nem számít senkire. Pedig a következő hetekben épp a közös munkából származna kiugróan jó jövedelme. Külföldi utazás tartja izgalomban, ahol majd remekül érzi magát, annak ellenére, hogy meg kell küzdenie kommunikációs és közlekedési problémákkal.A házasságoknak, régi együttéléseknek jót tesz a néhány nap külön töltött idő. A munkában nehézségek várhatók, előfordulhat, hogy olyan személy kritizálja meg, akiből árad az irigység, vagy aki nem ért ahhoz, amit ön csinál.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Gyermekével ne beszéljen indulatosan, mert ez irritálja őt! Aki a jegy szülöttei közül munkahely váltáson töri a fejét, vagy általában munkát keres, jó eséllyel pályázik. Eszébe jut valami egészen ragyogó ötlet és azzal rukkol elő. Általában sokat beszél, ami ezekben a hetekben különösen hasznosnak bizonyul. Jó néhány barátot, pártfogót talál azzal, hogy nyitottnak, szimpatikusnak mutatkozik. Könnyen elképzelhető, hogy beválasztják valamilyen bizottságba.      

 

 

 

 

 

 

   

 

 

   

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen