Heti horoszkóp május 7 – 13.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Nagyot léphetsz előre ezen a héten, ha megfogadod a jóakaróid tanácsát. Azért néhány olyan döntést is meg kell hozni az életmódodat illetően, melyekről azt hitted, egyszer már letudtad őket. Most van itt az ideje, hogy feleleveníts egy olyan párbeszédet, melynek végén látszólag nincs mindkét fél számára elfogadható konklúzió.  Ne vonakodj, tedd meg ezt a lépést, és minden vitát zárj le, mert lehet, hogy később megbánod ha elmulasztod. Vigyázz, nehogy visszakapd a sorstól, amit Te mások számára  hibásan követtél el.

 

 

  április 21-május 20.

 

Ez a hét a múlt áttekintésére legalább olyan fontos, mint az előretekintés. Addig, míg nem rendezed családtagjaiddal viszonyodat, addig az előrelépés sem sikerülhet. Ha rendezed kapcsolataidat, később el sem fogod hinni, mennyi jó lehetőségtől fosztottad meg magad, ami a későbbiekben nyilvánvalóvá válik számodra. A családi beszélgetések kapcsán legyél türelmes és próbáld elfogadni, hogy az igazság nem mindig a Te oldaladon van. Itt az ideje, hogy tedd rendbe pénzügyeidet és csökkentsd az adósságodat, és igyekezz hatékonyabban beosztani a rendelkezésedre álló forrásokat.

  május 21 ? június 21.

 

Egymásnak ellentmondó kozmikus üzenetek pezsdítik fel a kommunikációt, ugyanakkor arra csábítanak, hogy vonulj vissza. Mostanában sokszor érezted azt, hogy mindenben neked van igazad. Értékeld át a dolgokat és lásd be, hogy ha nagy többségében a Te igazad a valós, azért nem vagy tévedhetetlen. Mint említettem, vonulj vissza és csendes szemlélőként várd ki, mi fog veled történni a héten. Nagy baj, nem történhet, de érdekes következtetésre juthatsz. A barátaid a szokásosnál is közelebb állnak hozzád és egy nagy tervedben támogatnak, sőt a kivitelezésben is segítségedre lesznek.

 

   június 22 ? július 22.

Új ötletekkel állsz elő a héten, amit családtagjaid nem vesznek jó néven. Ne engedd,  hogy eltérítsenek utadról, mert később bebizonyosodik, hogy neked volt igazad. Azért ne lőj túl  a célon, mert a tervednek komoly anyagi vonzata is lehet. Kevés összeggel is tudsz most nagyot „kaszálni”, ha jól kalkulálsz. A hét végén viszont kicsit szeretnél kilépni a reflektorfényből, és keresni valami csendes helyet, ahol békén hagynak. Nem fogsz teljesen eltűnni a színről, de minden alkalmat megragadsz, hogy kilépj a hétköznapok taposómalmából.

   július 23 ? augusztus  23.

 

Új lehetőségek nyílnak előtted a héten, csak rajtad áll, hogy sikerül-e profitálnod belőlük. Előbb azonban el kell döntened, hogy mit is akarsz, anélkül ugyanis nem vághatsz neki a jövőnek. Most kellő önbizalommal vértezheted fel magad, hogy feljuss a csúcsra. Vigyázz, mert ha elszámítod magad, az is könnyen lehet, hogy a múlt egyik árnyát is az utadba sodorja a sors. Ráadásul, csak akkor enged tovább a terved megvalósulásában az élet, ha sikerül kijavítanod a múltban elkövetett hibákat, és átalakítod  terved gyenge pontjait.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Szakmai céljaid átértékelése a legfontosabb ebben a hónapban. Munkakapcsolataid komplikáltabbá válhatnak, az anyagi elismerés pedig csökkenhet, aminek hatására kacérkodni kezdesz  a munkahelyváltás gondolatával. Annyira inspirálóan hatnak rád  egy másik hivatásról szőtt álmaid, hogy teljesen elveszítheted érdeklődésedet az előtted tornyosuló feladatok iránt. Jól gondold át a dolgot, hogy tovább akarsz-e lépni más munkaterületre?! Egyébként a héten a pároddal is több vita lesz, mint korábban. Vigyázz, ne lőj túl a célon, mert Te húzod a rövidebbet.!

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Felszabadultnak érzed magad, amiért elhárultak előled az akadályok, amelyek mostanáig akadályoztak a haladásban.  Ezen a héten képes vagy tevékenyebb részt vállalni életed alakításában. Az égiek most ismét a múltra irányítják figyelmedet, jelezve, hogy valamit, amit eddig nem intéztél el, most tedd meg. Ne habozz, már elég régóta halogatod ezt a dolgot. Barátaid mostanában visszavonulót fújtak, talán azért, mert Te sem érezteted azt a barátságot, amit korábban? Öntsél tiszta vizet a pohárba, mert később ráébredsz, hogy a barátaidra mindig szükséged lesz.

 

   október 24 ? november 22.

 

A kapcsolataidban csak úgy kapkodod a fejed ezen a héten, hiszen egymásnak teljesen ellentmondó impulzusok érnek: az egyik odavonz, a másik meg eltaszít a hozzád közeli emberektől.  Hogy ennek az oka a te változó vágyaidban vagy a partneredtől jövő vegyes üzenetekben keresendő-e, tulajdonképpen mindegy – a lényeg, hogy légy rugalmas. A párkapcsolatodban most kényszerítve lehetsz arra, hogy meghozz egy  komoly döntést. Egyértelműen kinyilvánulnak vágyaid, de még ha tudatában is  vagy annak, hogy el kell vágni egy bizonyos köldökzsinórt, azért mégis nagyra értékeled az illető szerepét az életedben. A döntés a Te kezedben van.

   november 23 ? december 21.

 

Nem tudod véka alá rejteni lelkesedésedet egy kapcsolat miatt. Egy különleges személy léphet be az életedbe, akit lehet, hogy eddig kétkedéssel fogadtál, de most boldoggá tesz a jelenléte. Apróbb változtatásokat teszel életedben, változtatsz életmódodon, és ez pozitív hatást idéz elő életviteledben.  Viszont munkahelyi dolgaid, kedvezőtlenül hatnak rád, talán egy új kolléga jelenléte, vagy egy főnökcsere megnehezítheti munkahelyi kapcsolataidat. Ne szomorodj el, ez a későbbiekben rendeződik. Most nincs lehetőséged más munkát keresni.

 

     december 22 ? január 20.

 

Miközben személyes kapcsolataid fellendülőben vannak, a munkahelyi viszonyok összetettebbek.  A Nap melege tovább fűti a szerelmedet, arra ösztönöz, hogy megmutasd személyiséged játékos és szeretetteljes oldalát is. Ezen a héten megkönnyíti párod a szívügyekkel kapcsolatos érzéseidet. Megerősítést nyer a nyitottságra való igény mindkettőtök részéről. Szövetségetek olyan önbizalommal ajándékoz meg, melynek köszönhetően könnyebben tálalod az ötleteidet, sőt inspirálni tudsz másokat. Ez egy jó hét, ha nem lősz túl a célon, és okosan alkalmazkodsz.

 

     január 21 ? február 20.

 

Bár két lábbal állsz a földön, és biztos vagy benne, hogy ezen a héten sikereket érsz el, lépj egyet hátra, és gondold át ég egyszer, mi az, amit a legjobban szeretnél, máskülönben lehet, hogy rossz irányba indulsz.  Ez a hét fontos, hogy olyan döntést hozz szakmailag, ami a család minden tagjának jó. Ne ess abba a hibába, hogy csak magadra gondolsz, mert ezzel mint már oly sokszor, most is veszélybe sodorhatod párkapcsolatodat, amit a szíved legmélyén nagyon nem szeretnél. Ha van gyereked, fontos, hogy többet foglalkozz vele, mert nagyon hiányolják a jelenlétedet.

 

   február 21 ? március 20.

 

Ezen a héten biztosnak hitt terveid és értékeid bizonytalanná válhatnak. Váratlan hírekkel, a körülmények hirtelen megváltozásával, vagy oly áttörésekkel szolgálhat, amelyek alapjaiban változtatják meg a jövőről alkotott képedet. Amint friss lendületeddel azon munkálkodsz, hogy terveid megvalósítsd, sajnos akadályokba ütközöl. Ez talán arra figyelmeztet, hogy ismét mérd fel kikre számíthatsz valójában. Most nem sok ember segítségét mondhatod magadénak. Ne csüggedj, mert a Halak jegyű embert a nehézségek edzik, és nem adja fel elképzeléseit. Próbálj lazítani, és erősíteni idegrendszeredet.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen