Heti horoszkóp május 14 – 20.

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

 Az információ önmagában még nem elég, ha nem tudod hatékonyan felhasználni. Beszélj kevesebbet és cselekedj többet, ha igazán  jó eredményt akarsz elérni. A héten jókora adag motivációt és támogatást kapsz az ötleteid számára, így többet  is véghez tudsz vinni, mint eredetileg gondoltad. Azonban a lelki béke távol marad a héten tőled. Próbálj jobban alkalmazkodni, ne gondold, hogy mindig neked van igazad.

  április 21-május 20.

 

A múlt vizsgálata megbánáshoz vezethet. A hasznos felismerések azonban értékessé teszik az emlékezést. Ha kapcsolatban élsz, legyél óvatos, mert a héten elédbe toppanhat a nagy Ő, és régi romantikus emlékeket, nosztalgiát ébreszthet benned. Túlfűtött érzelmekkel teli időszak ez, amikor a harag vagy féltékenység könnyen kitörhet belőled.  Munkahelyeden semmi komoly nem történik, csendesen telik a hét a kollégákkal.

 

  május 21 ? június 21.

 

Bár életed felvett egy bizonyos ritmust, ne kényelmesedj el, állj készen terveid újragondolására, amikor a tempó felgyorsul.  Erre a tempóra még várnod kell, de légy türelmes, mert később olyan sikeres időszakod lehet, ha komolyan veszed a terveidet, hogy hónapokig kamatoztathatod a jó ötleteidet. Kisebb zavaró dolgok  lépnek be a hét közepétől, ami a család nyugalmát veszélyezteti. Gondold át jól a dolgot, van amiből engedned kell, de van amitől semmi sem tántoríthat el.

 

   június 22 ? július 22.

 

Kifogysz az eredeti ötletekből, de nem kell kétségbeesned, önmagadba nézve megtalálhatod a keresett válaszokat. Nagyon fontos, hogy megtaláld a helyedet, mind munkád, mind szerelmi téren. Újra át kell gondolnod, mit vársz kapcsolataidtól, és át kell értékelned hosszú távú terveidet. Most az elviselhetetlenségig fokozódhat érzékenységed, és legszívesebben elmenekülnél egy olyan bolygóra, ahol át tudod gondolni alaposan a dolgaidat. Tedd azt!  A hét végén menj el pihenni.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

 A kitartó előrenyomulás helyett tarts inkább egy kis stratégiai szünetet, hogy felfrissítsd a testedet és újraéleszd a lelkesedésedet. Lendületed kifulladni látszik, ezért ideje visszapillantanod egy korábbi kapcsolatra, hogy újraértékeld, mit nyertél, illetve veszítettél a szakítással, hátha arra jutsz, hogy érdemes még egy esélyt adnod egy régi szerelemnek. Munkádra figyelj jobban oda, mert lehetséges, hogy viharfelhők közelednek.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

Hosszú távú céljaid szem előtt tartása segít meglépni azokat az apró változtatásokat, melyek növelik az esélyét céljaid elérésének. Partnered vagy egy munkatársad meglepő hírrel szolgál. Talán kell némi idő, hogy felocsúdjál, de így legalább lehetőséged nyílik más irányú érdeklődésed kielégítésére. Annyi szakmai lehetőséget kínálhat fel a sors, hogy azt sem tudod, melyiket fogadd el. Már éppen itt az ideje, mivel pénztárcád és türelmed is eléggé apadni kezdett.

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Élvezni az adott pillanatot komoly kihívást jelent, ha állandóan azon morfondírozol, mit hoz a jövő. A héten figyelj oda, mert olyan pénzügyi problémáid lehetnek, amely komoly problémát okozhat akár párkapcsolatodban is. Ne élj vissza azzal, hogy esetleg több pénzt teszel a közös kasszába, mert a párod erről nem tehet. Beszéljétek át a dolgokat higgadtan. Az anyagi probléma érzelmi konfliktusokkal is együtt jár, de a hét végére normalizálódik a helyzeted, mivel egy újabb kihívás a jövő felé fordítja figyelmedet.

 

   október 24 ? november 22.

 

Ha erőlteted egy érzelmi probléma megoldását, nem biztos, hogy eljön a remélt megkönnyebbülés. Hagyd, hogy a megérzéseid vezéreljenek és mondják meg, mikor kell lépned. Ellenálló képességed gyengülhet, hogy megeméssz egy bonyolult kapcsolati kérdést.  Olyan terveket szövögetsz, melyek teljesen ellent mondanak a tényeknek. Ne tedd, maradj a realitás szintjén. Dolgaid csak később valósulnak meg, és a sikerekre is várnod kell egy darabig.

 

   november 23 ? december 21.

 

Ne akard megváltoztatni partneredet, inkább légy hálás a támogatásáért, és fogadd el olyannak, amilyen. Újra fellángolhat egy régi szerelem, vagy új lendületet kaphat a jelenlegi.Ezen a héten vagy sokat kell várnod az élvezetekre, vagy rá kell jönnöd, hogy elérhetetlen távolságban vannak tőled. Szerencsére józan eszed segít abban, hogy óvatosan  közelíts a kérdéshez, és minél reálisabbak az elvárásaid, annál valószínűbb  a beteljesülés.

 

     december 22 ? január 20.

 

A magánéletedből származó élvezetek nem csak  a szórakozásodat szolgálják, hanem a munkahelyi stresszt is enyhítik.  Viszont figyelj oda a héten az emberek viselkedésére, mert pletykák kereszttűzébe kerülhetsz.  Ne adj a véleményükre, ne szállj szembe velük, mert most nem tudod kimagyarázni magad. Hagyd későbbre a dolgot, majd rájönnek, hogy nem volt igazuk. Az égiek türelemre intenek.  Arra összpontosíts, hogy vizsgáld felül szakmai kapcsolataidat, és végezd el a szükséges kisebb módosításokat, hogy legalább a munkahelyi feladataidat kézben tudd tartani. Lesz ettől sokkal jobb heted is.

     január 21 ? február 20.

 

Figyelj oda, mi történik, amikor minden tökéletesnek tűnik, mert ilyenkor vagy a  leginkább hajlamos rosszul megítélni a helyzetet. Ez a hét arra szolgál, hogy tetteid következményét reálisan mérd fel, és lépj belátásod szerint, de vigyázz, mert mostanában lehet, hogy túl lőttél a célon. Ezt sem partnered, sem munkatársaid nem akarják tolerálni. Gondold át dolgaidat és változtass úgy, hogy neked is, és a körülötted élőknek is megfeleljen. Ha nagyon akarod meg tudod oldani és lényegesen könnyebb időszak vár rád.

 

   február 21 ? március 20.

 

Oly messzire tekintesz a jövőbe, hogy hajlamos vagy megfeledkezni a jelenről. Mindazonáltal a ma megtett apró lépések azok, amelyek hozzásegítenek álmaid eléréséhez.  Itt a lehetőség, hogy lépj  túl a múlthoz való görcsös ragaszkodásodon. Kicsit elfáradtál és ezért érzed magad lelkileg is mélyponton. A dolgok nem vezetnek rossz irányba, csak bízz magadba és legyél türelmesebb. Családi ügyek terén nem ígérhetek sok jót, de ez is megoldódhat a hét végére.  Nem olyan rossz az egész éved, hogy most ennyire szomorú légy. Az tény, hogy  most rosszabb időszakod van.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen