Heti horoszkóp április 30 – május 6.

 

 

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Konfliktus lehetősége lóg a levegőben. Mostanában nem akarod észrevenni a veszélyes helyzeteket sem a családodban, sem a munkahelyeden. Figyelj oda a családod tagjaira, sőt a bővebb családra is. Talán fel kellene keresni régen nem látott rokonaidat.  A munkahelyen viszont az akar hátba szúrni, akiben eddig legjobban bíztál. Legyél óvatos. Anyagi helyzeted javulást mutat, de most hajlamos vagy többet költeni, a több jött, több mehet elv alapján. Ez rossz taktika.

 

  április 21-május 20.

 

Komoly torlaszokat emelsz magad elé. Egy elutasítás, némi akadály, még nem jelenti a világ végét. Kapd össze magad, dobd félre a mostanában kialakult rossz hangulatodat,  és mindent rendbe tudsz hozni. Ha van gyereked, figyelj jobban oda rá, mert nagy szüksége van a társaságodra és tanácsaidra. Ha nincs, akkor arra figyelj, hogy barátaiddal jobban ápold a kapcsolatot, mert ők is szeretnének több időt tölteni veled.  Anyagilag nem vagy a toppon, de nincs is miért búslakodnod. Lesz ettől még több jövedelmed is.

 

  május 21 ? június 21.

 

A változás feltartóztathatatlan hulláma söpör végig az életeden. Ösztönösen tudod, hogy ezúttal nem csukhatod be a szemed. Állj a sarkadra és beszéld át gondodat, rossz megérzéseidet a tágabb családoddal, mert most ez több emberre is tartozik. A megérzéseid helyesek, harcold ki igazadat. Most nem aratsz nagy tetszést, de a későbbiekben rájönnek, hogy neked volt igazad. Csak úgy tudod nyugalmadat és családi békédet fenntartani, ha most tisztázod a nem tetsző dolgokat. Ha kitartasz elhatározásod mellet, meg tudod nyerni családtagjaid egyetértését.

 

   június 22 ? július 22.

 

Gyors gondolkodásod és a közeledben élők lassúbb gondolkodása nehézzé teszik számodra ezt a hetet. Nem akarják elfogadni véleményedet, és azt gondolják, hogy csak szeszélyből akarsz másként cselekedni. Meglátásod jó, tedd  a dolgod,  és siker koronázza döntésedet. A hozzád közelállók viszont megbékélnek, mikor észreveszik, hogy a Te döntésed volt a jó. A jó hangulat a hét végére visszaáll és nyugodtan pihenhetsz, vagy szórakozhatsz. Rossz hangulatod oly gyorsan repül el, mint ahogy jött.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Üvöltésed messzire hallatszik, mert Te vagy az” Oroszlán, a dzsungel királya”, és ezt mindenkinek a tudomására hozod ezen a héten. Nem biztos, hogy csak hangoskodással érheted el azt amit akarsz. Jobban jársz, ha a meggyőzéssel kezded, mint erőszakkal. Az utóbbival nem jutsz semmire, esetleg arra, hogy még több ellenséget szerzel. Vigyázz a pénztárcádra is, mert csak úgy sétálnak ki belőle a súlyos bankók. Tartalékolj későbbre.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Elképzelhető, hogy vállalnod kell legutóbbi fellángolásod következményeit. Vitába bocsátkozni egy potenciális szövetségessel csak akkor okos dolog, ha ez segít újragondolni pozíciódat. Ha el tudod kerülni a személyeskedést, és kizárólag a tényekre összpontosítasz, akkor megéri vállalni a kockázatot. Egy koncepció ízekre szedése nem feltétlenül rossz, mert újjáépítve sokkal hatékonyabb lehet, mint eredeti formában. Vigyázz jobban egészségedre, mert a mostani sok idegeskedés sokat árt egészségednek. Gyomor problémád lehet, melyet nehezen viselsz.

   szeptember 24 ? október 23.

 

Remek hét arra, hogy kitakarítsd a házadat, és megszabadulj a feleslegessé vált tárgyaktól vagy nyomasztó érzésektől. A változtatás néha nehéz, de nem lehetetlen, sőt szükséges.  Valaki bizonytalanságot szeretne csempészni az életedbe, de ezt gyorsan átlátod, és megteszed a neked fontos és védő lépéseket. A hét végét már békességben töltöd családoddal, és nagyon jól  fogod érezni magad. Összességeben jó ez a hét, volt már ettől rosszabb is.

 

   október 24 ? november 22.

 

Ezen a héten nem ártana megbeszélni pároddal és gyerekeiddel a köztetek álló nézetkülönbségeket. Hosszú ideje zavarnak bizonyos dolgok, amit cipelsz lelkedben, de a vita elkerülése miatt nem tártál fel. Most itt a lehetőség, hogy  tisztázd a neked nem tetsző dolgokat. Sokkal jobban sikerül, mint ahogy tartottál tőle. Végül is békésen végződik a dolog és a hét közepétől nyugalom lesz otthonodban. Ha van munkád, akkor jobb lehetőségre találsz, ha viszont nincs, munkalehetőség a láthatáron.

 

   november 23 ? december 21.

 

Fordíts nagyobb gondot fizikai állapotodra, különösen az étrendedre és a testmozgásra. Lelki állapotod is kívánni valót hagy maga után, ezért most jól tennéd, ha pár napra elutaznál és édes semmittevéssel töltenél egy pár napot. Időt adva magadnak átgondolni az elmúlt eseményeket és újratervezni a közeljövőt. Új dolgok várhatók életedben, amit ha okosan reformálsz meg, csak jó dolgok következhetnek elég hosszú időn át. Sok sikert.

 

     december 22 ? január 20.

 

Egy sorsdöntő irányváltásnak köszönhetően végérvényesen szakíthatsz a múltaddal, hála az égieknek. Sok probléma után végre előtted a lehetőség, hogy bátran szállj szembe azokkal, akiktől eddig függtél. Bátor lépéssel be tudod bizonyítani, hogy meg tudsz állni a saját lábadon, és nem szorulsz mások segítségére. A szerelemben még nem teljesedik ki minden pozitív elképzelésed, de türelem, az idő neked dolgozik.

 

     január 21 ? február 20.

 

Ha belátnád, hogy mos túlmentél minden határon, akkor még visszafordítható lenne a konfliktusod a családban. Vitába kerülsz pároddal és a testvéreddel, sőt a bővebb rokonsággal is. Légy óvatos, mert ha nem tudsz kompromisszumot kötni, -ha párkapcsolatban élsz-, akár még válásveszély  is fenyegethet. Ne halogasd a dolgot a hét végéig. Problémád megbeszélésére a legalkalmasabb nap a kedd. A dolgok jóra fordulhatnak, ha okos vagy.

 

 

   február 21 ? március 20.

 

Nagyon sok munkát vállaltál fel, és emiatt  leterhelted magad. Nincs időd családodra, szeretteidre, ami a lelkedben még több terhet ró rád. Lassíts, végy  vissza a tempóból, mert egészséged, főleg idegállapotod kárára megy a dolog. Pár napot pihenj, tedd félre a munkát, az meg fog várni, nem annyira határidősek azok a dolgok, mint ahogy azt te gondolod. Viszont fantasztikus pénzkereseti ötleteid radikális változást hozhatnak a karrieredben. Sikeresen alakulhat terveid megvalósítása, így biztos alapokról indíthatod a hetet.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen