Heti horoszkóp április 23 – 29.

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Nem kell titkolnod lelkesedésedet, mert valaki segítségedre lesz, aki arra buzdít, hogy bátran folytasd az elkezdett munkád. Ha lesz is olyan, aki ellenzi, Te csak menj az utadon, mert a siker a küszöbön van. Nem fogják ugyan ingyen adni munkád gyümölcsét, de ha nem adod fel, és okosan csinálod, sok évre megalapozhatod jövődet.  Sok sikert.

 

  április 21-május 20.

 

Könnyen elveszítheted a kapcsolatot a realitással, és pénzügyekben, vagy párkapcsolatban is átverhetnek. Egészen addig kellemes érzés szerelemről és pénzről fantáziálni, amíg nem hozol pusztán reményekre alapozott döntéseket. Viselkedj bátran, de ne ostobán. Kapcsolataid helyes kezeléséhez mind a munkahelyen, mind a magánéletben elengedhetetlen, hogy tudd mikor kell előrenyomulni, és mikor nyugton maradni.

 

  május 21 ? június 21.

 

Állj készenlétben, mert bármikor megkaphatod az engedélyt terveid megvalósítására. Kreatív periódusodat éled, de légy óvatos, mert olyan meggyőző vagy, hogy saját magadat is át tudod verni. Ha mások kedvére is próbálsz tenni, akkor észreveszed, hogy számodra is sok segítő jelentkezik. Közös munkával jó eredményeket érhetsz el. Vigyázz azért, ne szaladjon el veled a ló!

 

   június 22 ? július 22.

 

Titkok és mélyen eltemetett dolgok kerülnek felszínre. Ásd őket elő, mert nem jársz rosszul, mivel most megkapod a lehetőséget, hogy szembenézz egy régi problémával, majd végleg magad mögött hagyod azokat. Tehát ha ezeket a dolgokat elrendezed, egyre jobb lesz a heted. Felpezsdül a társasági életed, különösen akkor, ha tolerálni tudod a másképp gondolkodó emberek véleményét is.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Igyekszel rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a világot. Ez nem biztos, hogy most jó dolog. Családodban valaki bajban van, talán beteg és a Te segítségedre vár. Segíts neki, nehogy később megbánd, hogy elmulasztottad a segítséget. Maradj higgad, mert csak így tudsz logikus döntést hozni. Anyagi kiadás várható, amire korábban nem számítottál. Ez a hét érzelmi szempontból sem a Te heted.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Ne engedd, hogy jó szíved objektív értékítélet útjában álljon, ha emberekről, vagy pénzről van szó, mert ezen a héten a behízelgő emberek vehetnek körül. Szerelmesnek lenni édes állapot, de érdemes előbb belekóstolni az életbe, mielőtt megrendelnéd az egész fogást. Romantikus napok következnek, de légy óvatos, mert zavarnak a tisztánlátásban.  Ha mások iránti kedvességed vagy  az élvezetek hajszolása túlzásokra ragadtat, megfizetheted az árát.

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Te is érzed, hogy valami nem stimmel a héten. Nem érzed jól magad a bőrödben. Döntened kellene végre egy fontos ügyben, amit már hónapok óta halogatsz, de nincs merszed véglegesen állást foglalni. A mostani döntésed az égiek szerint kedvező lenne számodra, tehát lépj, és végre megoldod a nyomasztó teher letételét. Vendégek várhatók, aminek nem igazán örülsz, mert nem találsz közös hangot velük. Legyél toleráns.!

 

   október 24 ? november 22.

 

Hagyd, hogy a képzelőerőd csatangoljon a héten, hiszen még a legelvadultabb ötletekből is profitálhatsz. Még egy lehetetlennek látszó koncepcióból is hatékony dolgokat hozhatsz össze, amivel kicsit feldobhatod a heti rutinodat. A hét közepétől a benned levő feszültséget vezesd le valamilyen fizikai munkával, és így nem másokon „vered” le bosszúságodat, vagy felidegesítenéd magadat. A hét végét vendégségben töltheted, ahol jól érzed magad.

 

   november 23 ? december 21.

 

Ez a hét kiváló alkalom barátaid és munkatársaid igényeinek jobb megértésére, illetve arra, hogy vágyaidat összehangold a körülötted élő emberekével, és könnyebben ki tudd mutatni érzéseidet. Felszabadulnak benned a gátlások, és szabadon el tudod mondani , amit akarsz, de lehet, hogy nehézségekbe ütközik megkülönböztetni ábrándjaidat a valóságtól. Légy korrekt másokkal, még ha igényeid különböznek is az övéktől.

 

     december 22 ? január 20.

 

Miközben Te egy jól meghatározott terv szerint haladnál, egy partnered, kollégád vagy barátod figyelme más irányba terelődik. Nem tudod  hogy is állsz egy szerelmet illetően. A helyzet nem olyan rossz, mint ahogy azt Te gondolod. Légy türelmesebb, az idő Neked dolgozik. Családod miatt feszült idegállapotba kerülsz. Nem tudod könnyen kezelni a kedvezőtlenül alakuló helyzetet. Aggodalmaskodsz egy szeretett ember miatt, aki most nincs jól, az egészségi állapotát illetően. Tegyél meg érte mindent, és higgy a sorsban.

 

     január 21 ? február 20.

 

Az égiek arra hívják fel figyelmedet, hogy eltérnek igényeid a realitástól. Most nem az álmodozás korát kellene élned, hanem teljes összpontosítással a jövőd megalapozásán kellene dolgoznod. Van több lehetőséged is, hogy miben és hogyan dolgozz, vagy vállalkozz, de nagyobb a félelmed, mint az akaratod. Kapd össze magad és végre hozd meg a döntést, mert különben veszélybe kerülhet pároddal és családoddal a viszonyod, amiben Te leszel a hunyó. Nagyszabású kulturális célokat tervezel, ezt viszont nagyon szeretnéd sikerre vinni. Tedd!

 

 

   február 21 ? március 20.

 

A héten az örömök újabb formáit fedezed fel. Kedélyed egyre jobb lesz, de azért óvatosságra is kell inteni Téged.  Sok terved van, de vigyázz, a bőség zavarában ne hogy kicsússzon  kezed közül a lehetőség. Akkor jársz el a lehető legjobban, ha elengeded az ügyet és továbbállsz,  nem pazarolod a figyelmedet arra érdemtelen emberekre. Bár kevesebbel is beéred, mint amennyit megérdemelnél, de  így bizonyos konfliktusokat  elkerülhetsz. Ez a hét azért hoz pozitív meglepetést számodra.  A hét vége kifejezetten kellemesnek ígérkezik.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen