Heti horoszkóp április 16 – 22.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Munkahelyeden jól alakulnak a dolgok. Ha esetleg nincs munkád, most menj elébe, mert szembejöhet veled egy munkalehetőség. Párkapcsolatodat ápold jobban, mert unalmassá válhat a másik félnek és ne csodálkozz, ha máshol keres vigaszt a párod. Hajlamos vagy túlságosan belelkesedni, amikor jól alakulnak a dolgaid. Lassíts, nehogy idő előtt elfáradj. 

 

  április 21-május 20.

 

Ezen a héten biztosítva van számodra, hogy maximális erőbedobással folytasd az eddig megkezdett feladataidat. A családoddal viszont jobb kapcsolatot ápolhatnál. Szakíts időt a rokonság meglátogatására, mert még később szükség lehet a segítségükre és a szeretetükre. Azért nem kell túlzásba vinned, csak úgy szépen, módjával. Felesleges a múltban kapaszkodni, ha semmi okod nincs rá, de ha energiát fektetsz régi tervekbe, vagy szerelmi viszonyokba, azzal új életet lehelhetsz beléjük.

 

  május 21 ? június 21.

 

Pillanatnyi megnyugvás következik felfokozott tempójú életedben. Állj meg, gondold végig eddigi dolgaidat és lassíts. Találd meg belső békéd, és az utadat, ami a legmegfelelőbb számodra. Bölcs dolog feltöltődni, ha a stressz kiszívja belőled az energiát, de vigyázz, nehogy könnyelműen elszalassz egy kínálkozó lehetőséget életkörülményeid javítására.

 

   június 22 ? július 22.

 

Próbálj objektíven tekinteni az érzéseidre, és az így szerzett benyomások új lehetőségeket nyitnak számodra otthon és a munkahelyen. Ez a hét kiváló alkalom  új projekt beindítására.  A múlt elengedése a sikeres jövő kulcsa. Fejezd be amit lehet, és szabadulj meg mindentől, amin már nem tudsz javítani.

 

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Ez a hét sok bizonytalanságot hozhat számodra. Nem tudod biztosan, hogy mibe is kezdjél bele, és hogyan is kellene viselkedned a barátaiddal, családtagjaiddal. Jobb ha ezt a hetet, hagyod csak úgy elmenni és nem tervezel. Bármilyen lelkessé is tesznek kezdeti sikereid, ne feledkezz meg arról, hogy álmaid valóra váltásához sokat kell még dolgoznod.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Hallgass a megérzéseidre, és haladj a saját tempódban. Most ne fogadj el tanácsot senkitől, tedd lassan és óvatosan a dolgodat. Légy elnéző önmagaddal. Az eredmények és az elismerések jóval azután is motiválni fognak, hogy a kritika elveszítette a hasznát és önsorsrontóvá vált. Nyugalom, jön még sokkal jobb időszakod, csak a belső hangra figyelj!

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Ha tanácstalan voltál, most lehet egy olyan időszakod, amikor tiszta vizet önthetsz a poharadba. Erőss akarattal szilárd alapokat teremthetsz az újrakezdéshez. Nehéz dönteni, ha nem állnak rendelkezésedre a szükséges információk. Ellenőrizd többször is a tényeket, mielőtt döntenél a következő lépésről.

 

 

   október 24 ? november 22.

 

Valószínűleg megbízható emberrel találkozol, aki új, okos irányt mutat.  Jó lenne hallgatnia a tanácsára, mert életed  gyökeresen változna, és egy szebb jövőkép felé haladhatnál. Lehet, hogy a gyakorlatias emberek nem izzítják fel benned  a szenvedély lángját, de nagyon fontosak lehetnek érzelmi és anyagi biztonságod szempontjából.

 

   november 23 ? december 21.

 

Ne szakíts egészséges szokásaiddal. Vedd komolyan szervezeted jelzést, hogy most kisebb gond jelentkezhet. Látogasd meg háziorvosodat, csupán csak azért, hogy megerősítse, nincs komoly baj, csak a lelked fáradt el kicsit. Nyugodj meg, vegyél mély levegőt. Új irányba haladsz, és kevesebb akadály tornyosul előtted az úton, de ne felejtsd el, hogy így is időbe telik, mire lendületbe jössz.

 

     december 22 ? január 20.

 

Összecsapnak az értékrendek. Miközben te egy jól meghatározott terv szerint haladnál, egy partnered, kollégád, vagy barátod figyelme más irányba terel el. Gondol át, hogy melyik irány a megfelelő neked.  Nem számít, milyen izgatottan haladsz egy új, építő jellegű irányba, ha erőlteted magad, akkor  sem érsz oda hamarabb. Biztos, hogy jó az általad választott út?

 

     január 21 ? február 20.

 

Összpontosíts a részletekre és álmaid a megvalósulás felé vezetnek. Vonzónak tűnhetnek a romantikus álmodozások, ám össze is zavarhatnak. Nem lesz könnyű saját igényeidet összhangba hozni párod vágyaival. Mindegy milyen kaotikusnak is tűnik az életed, nyitott szívvel várd a sarkon túl megbújó csodálatos élményeket.

 

   február 21 ? március 20.

 

Ez a hét, sőt ez a hónap sem hoz rossz dolgokat számodra. Talán több és jobb munkát szeretnél, mint most van, de ne aggódj ez csak átmeneti állapot. A megtakarított pénzed okosan fektetted be, és most ennek a leszüretelése következik. A csendes szemlélődés és a hozzád közel állókkal folytatott gyümölcsöző beszélgetések által olyan információkhoz jutsz, amelyek segítségével teljesebb életet élhetsz.

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen