Heti horoszkóp április 9 – 15.

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Azt jelzik az égiek, hogy távolabbi célok érdekében kezdj el dolgozni valakivel, akiben megbízol. Remek ötleteket gondolhattok ki, és még akkor is kezdjetek bele, ha viccesnek gondoljátok. Tervetek sikerülni fog. A családi kapcsolatodba több energiát fektess, mert mostanában nem volt rá időd, vagy talán hangulatod nem  volt vált hozzá…. Hidd el, a munkádat is könnyebben végzed, ha a családban rendben mennek a dolgaid. Az ünnep alatt lazíts és tedd azt amit szeretnél, és nem azt, amit elvárnak tőled.

 

  április 21-május 20.

 

Rugalmasabb hozzáállással több pénzhez juthatsz. Az előző befektetésed nem volt sikeres, ezért a hangulatod és a kedved nem igazán jó. Bízz magadban, mert siker koronázza az elkövetkező időszakodat. Azt senki nem mondja neked, hogy mindig minden sikerül, de sokkal jobb lehetőségek várnak rád, mint korábban. Igen feszült vagy, lazíts és engedj szabad utat új ötleteidnek. Partnerkapcsolatodban légy körültekintőbb, mutasd ki jobban szeretetedet, mert csak így tudsz párod megelégedésére tenni. Gyerekeddel légy megértőbb és menjetek többet közös sport programokra.

 

  május 21 ? június 21.

 

Valószínűleg leterheltnek érzed magad mostanában. Próbáld elengedni a múlt problémáit és ne csinálj a bolhából is elefántot. Munkahelyi kapcsolatod úgy tűnik rendben, a fizetésed mostanában akkor sem lesz jobb, ha elégedetlenkedsz. Engedd át magad az édes semmittevésnek, abban a kevés szabad idődben ami van. Csinálj közös programot családoddal, akár a tág családdal is, és lazulj el. Most az a legfontosabb feladatod, hogy idegeid kisimuljanak. Édes semmittevést a hétre…….

 

   június 22 ? július 22.

 

Ismét az otthoni ügyek kerülnek előtérbe. Mostanában sokat elégedetlenkedsz, és úgy érzed téged mindenki bánt. Ez nem így van, csak leterhelt vagy, és érzékenyebben tűröd a kritikát. Próbáld „összetrombitálni” családod tagjait és egy nagy beszélgetés keretén belül rendezzétek a félreértéseket.  Rá kell ébredned, hogy a mások véleménye is lehet értékes, és nem mindig te látod jól a dolgokat. Adj szabad kezet a gyerekeidnek is, és minden ismét a rendes mederbe kerül. Köss kompromisszumot!

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

Bár most életed szekere sokat lendül előre, de még mindig vannak megoldásra váró feladataid. Családod talán új kis jövevénnyel bővült? Fogadd őt szeretettel, de ne gondold azt, hogy csak te tudod vele kapcsolatban jól csinálni a dolgokat.  Családon belül ne érezd azt, hogy mindent neked kell megoldanod, mert ezt nem fogadják tőled jó néven. A munkahelyeden legyél óvatosabb, mert a korábban gyengébben végzett dolgaidat a fejedre fogják olvasni. Munkádat végezd figyelmesebben és légy kitartóbb.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Pénzügyi gondjaid támadhatnak ezen a héten. Kicsit elszámoltad magad, nem jöttek be a munkával kapcsolatos anyagi javadalmazások. Vegyél ki a pénztárcádból annyi pénzt, amennyi nagyon szükséges, és a tárcát dugd el olyan jól, hogy ebben a hónapban már ne találd meg, mert szükség lesz később a tartalékodra. Párod melletted áll, segít a gondjaid megoldásában. Legyél sokkal türelmesebb hozzá, hisz Ő neked csak jót akar. Ha teheted a héten sétálj nagyokat és csökkentsd a feszültséget. Lesz ettől sokkal jobb időszakod is.

 

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Ideje megoldanod egy problémát, amit már nagyon régen tologatsz magad előtt. Ez a család érdeke is, de te valami miatt tartasz tőle. Ne tedd, lépj a tettek mezejére, és ha megoldottad, meglátod megnyugszol. Fontos, hogy megőrizd objektivitásod, és mindenki megelégedésére végezd el a rád nehezedő feladatodat. A hét vége már sokkal könnyebb lesz, tervezz egy hosszú hétvégét, ahol kifújhatod a gőzt, ami szerdán és csütörtökön úgy rád telepedett. Nincs miért aggódnod, mert sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint ahogyan azt te látod.

 

   október 24 ? november 22.

 

Régi álmok és halvány emlékek kerülnek fókuszba. Úgy érzed, mintha új dolgokat tudnál megvalósítani, ami nagyban befolyásolja belső békéd nyugalmát is. Ha komolyabb beruházást tervezel, légy óvatos, mert a most könnyebben jött pénz, elég könnyen is kicsúszhat a markodból. Tervezd meg alaposan az elgondolásodat és közösen dönts a pároddal. Másokat ne engedj beleszólni életedbe, mert nem biztos, hogy jót akarnak neked. Talán itt az idő, hogy kicsit közösen mozduljatok ki pároddal, legalább egy 1 napos kirándulás erejéig.

 

   november 23 ? december 21.

 

Szerencsére álmaid nagy hatással vannak rád, és képes vagy beépíteni őket mindennapi életedbe. A barátok, a remények és a kívánságok háza most rád ragyog, és minden elképzelésedet kivitelezheted, ha kis munkát és odafigyelést fordítasz rá. A baj csak az, hogy időnként magadban sem bízol és nem akarod elhinni, hogy sokkal jobban is  alakulhatnak a dolgaid. Bízz magadban és meglátod, sokkal jobban érzed magad a „bőröd”-ben.

 

     december 22 ? január 20.

 

Lassan beindulnak a dolgaid, amiket célul tűztél ki. A hirtelen jött ötleteid jó dolgokkal kecsegtetnek. Igyekezz a megtervezett feladatokat mielőbb átültetni a gyakorlatba, és akkor boldog leszel. Ne félj attól, hogy elutasítanak, mert ez most nem következik be, csak Te gondolod ezt. Légy bátor, és boldog hét vár rád. Anyagi helyzeted lehetne jobb  is, de mostanában már megszoktad, hogy annyit költs, amennyid van. Az anyagiakban bővelkedő időszakodra még várnod kell egy jó ideig.

 

 

     január 21 ? február 20.

 

Készen állsz valami új dolog megvalósítására, amitől eddig féltél. Ha határozottabbá válsz, és elmondod terveidet, talán nagyobb segítséget kapsz, mint azt valaha is remélted. Vond be terveid megvalósításába párodat, családtagjaidat, talán még tágabb családi körben is oszd meg gondolataidat.  Új vagy sokkal komolyabb dolgok felé irányíthatod munkádat, amelyből anyagi sikert remélhetsz. A családi kapcsolatodat viszont rendezd, mert mostanában sok vita van köztetek, ami nem jó, mert eltávolít titeket egymástól. Légy megfontolt és határozott.

 

 

   február 21 ? március 20.

 

Kitűnő ez az időszak szakmai kezdeményezésekre, ígéretes ügyfelekkel való új ötletek megosztására és a jelenlegi együttműködések felfrissítésére. Ha szingli vagy és társat keresel, itt az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást. Átláthatóvá vállnak ötleteid, és másoknak is könnyebben fel tudod azokat vázolni. Az otthonod közelében öröm és kellemes érzések várnak rád. Használj ki minden pillanatot, mert ritkán fordul ilyen jó dolog veled elő. Itt a lehetőség, ne habozz!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen