Heti horoszkóp április 2 – 8.

 

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Hosszú ideje vagy tétlenségre kárhoztatva, de most készülj fel, mert  úgy tűnik, az élet visszaadja mindazt amit elvett. Korábban akadályokba ütköző terveid kezdenek lendületbe jönni. Azért ne bízd el magad, minden „lépésedet” gondold át alaposan és a lehető legjobban dönts. Tudod, a döntés mindig a Te kezedben van,  az égiek az irányt mutatják meg. Egészséged rendben, akaraterőd a csúcsponton, tehát csak a munkabírásod kell ösztönöznöd. Remek hétre számíthatsz, ha okosan választod meg a célt.

 

  április 21-május 20.

 

Az április különleges számodra, mert a Nap ebben a hónapban lép be kedves és érzéki csillagjegyedbe. Ha okosan és kitartással végzed a dolgaidat és hallgatsz a bölcs tanácsokra, ragyogó jövő elé nézhetsz. Most az árnyékból kiléphetsz a gyarapodás és a változás fényébe. Lendületed további támogatást kap, és kilépsz letargikus állapotodból. Kérlek, higgy a dologban és akkor  boldogság , valamint  gyarapodás tölti el egy jó darabig az életedet.  Egy könnyebb időszak következik, amikor az érzelmek és az önkifejezés szabadsága lehetővé teszi, hogy megvalósítsd ötleteidet.

 

  május 21 ? június 21.

 

Ez a hét meghozza korábbi erőfeszítésed anyagi és erkölcsi elismerését, melyre régóta vársz. A Vénusz a pénz és a szerelem bolygója, belép a csillagjegyedbe, amitől egy csapásra jobb lesz a közérzeted, és pozitív visszajelzéseket is könnyebben kapsz másoktól. Be nem teljesedett vágyakkal kapcsolatos aggályok vannak benned. Ezeket rázd le magadról, mert a sors keze segít eligazodni ezekben a napokban, és minden rendben lesz körülötted, csak na akarj mindig többet, mint amennyit kaphatsz. Légy boldog és élvezd az édes „semmittevés” kellemes hatását.

   június 22 ? július 22.

 

Ezen a héten gondold át még egyszer a vágyakkal kapcsolatos dolgaidat, elképzeléseidet.  Gondold át párkapcsolatodat, különösen a párválasztás szempontjából. Rád is igaz az a mondás, hogy „nem minden arany, ami fénylik”. Ha úgy érzed, nehéz a kapcsolat amelyben élsz, próbáld átbeszélni pároddal, és ha nem sikerül egyetértésre jutnod, lépj egy másik irányba. Arra is figyelmeztetnek a bolygók, hogy továbbtanulás terén sem lenne szabad késlekedned, mert a most befektetett szellemi munka később búsásan meghozza eredményét.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

A múltidézés időszaka véget ért. Ha átértékelted világnézetedet, rendbe tetted pénzügyeidet, és legfontosabb kapcsolataidat, készen állsz arra, hogy magabiztosan folytasd utadat.   De még ha akadnak is befejezetlen ügyeid, ez a hét mindenképpen fordulópontot jelent számodra, és új irányba indíthat el. A jövő már a küszöbön toporog, és megújulva nézel szembe a másfajta kihívásokkal. Bölcsen és főleg okosan  dönts, mert különben a biztató jelek a visszájára fordulhatnak, amit gondolom Te sem szeretnél.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Ezen a héten ötleteidet magabiztosan tudod tálalni. Előrelépés várható mind munkahelyeden, mind családi helyzetedben. Itt a lehetőség, hogy a korábbi sérelmeidet rendezd, és új erővel indulj a hétnek. Párkapcsolatodban légy kicsit óvatos, ne akarj mindig „okosabb” lenni párodnál. Észre sem vetted, hogy milyen sokat megsértetted. Ugyan ez volt a helyzet a munkahelyeden is. Tudsz Te alkalmazkodni, csak az a gond, hogy néha azt gondolod, tőled senki sem lehet okosabb…..  Érdekes a helyzet, mert egyik bolygó viszont azt jelzi, hogy légy rámenősebb, ha céljaidat el akarod érni. Lehetővé válik, hogy új területeket és készségeket fedezz fel szakmai életedben, ha megvan benned az a kellő rugalmasság ahhoz, hogy több projekten is dolgozz egyszerre.

 

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

Visszanyered önbizalmadat és új ösvényt vágsz magadnak. Megerősödik céltudatosságod, és korábban nem sejtett energiák szabadulnak fel benned. Itt a lehetőség, hogy fel add a járt utat a járatlanért, mert a járatlan út új lehetőségeket tartogat számodra.  Ne habozz, lépd meg azon dolgodat, amit már hosszú ideje tervezgetsz, de eddig nem akartál megtenni. Ne add fel akkor se, ha ok nélkül levertnek vagy fáradtnak érzed magad. Életenergiád és tisztánlátásod visszatér, amint a Mars eltávolodik a zavaros Neptunusztól, és végigszáguld a hónap második felén. Jó úton jársz……….

   október 24 ? november 22.

 

 Úgy érzed, az év végre  beindul számodra is. Képtelen voltál az életedet sínre tenni. Most itt a lehetőség, előtted a sin, csak vigyázz, ne hogy vakvágányra fuss.! Anyagi helyzeted javulóban van, de az égiek azt jelzik, hogy előre nem látható kiadásaid lesznek. Ha teheted tartalékolj és gondolj a rosszabb napokra. Ha munkahelyet szeretnél váltani, most itt a lehetőség, ha viszont nem dolgoztál, most itt az idő, hogy találj munkát. Nézz körül és ne menj el a lehetőségek mellett.

 

 

   november 23 ? december 21.

 

Végre most learathatod az elmúlt néhány hónap erőfeszítéseinek gyümölcsét. Változékony nálad a szív szava. Most viszont megkaphatod a lehetőséget, hogy dönts, és a párkapcsolatodat tedd rendbe. Oly régóta szeretnéd már ezt a dolgot a lehető legjobban elrendezni, de családod tagjai mindig közbeszólnak, és Te rájuk hallgatsz és nem a szívedre. Légy határozott és a döntést vedd a kezedbe! Ha jól döntesz, hosszú ideig boldog lehetsz.  Munkahelyeden is jól alakulnak a dolgaid, ismét megerősítheted munkahelyi pozíciódat, és nekiláthatsz terveid megvalósításához.

 

 

     december 22 ? január 20.

 

Ezen a héten, esetleg ebben a hónapban végre eljött az ideje, hogy végérvényesen lezárj egy régi ügyet. Azért ne kapkodj, gondold át többször a dolgot, hogy hogyan „tálalod” az illetékesnek további elképzelésedet. A sors úgy akarja, hogy mindenképp jó eredménnyel zárd le ezt a régmúltat. Remélhetőleg sikerül tisztáznod néhány félreértést, és készen állsz a friss ötletek és információk befogadására.  Úgy tűnik, munkahelyi problémáid is megoldódnak. Elismertséged  kulcsa most a kollégákhoz és munkahelyi rendszerekhez  való alkalmazkodásod sikerében rejlik.  Most jó lenne, ha mások igényeit is figyelembe vennéd, mert Te inkább a magad útját járod, és ez nem mindig sikeres.

 

 

     január 21 ? február 20.

 

Egyik pillanatról a másikra eltűnnek az akadályok, amint megszabadulsz azoktól a korlátoktól, amelyek eddig visszatartottak. Talán nem biztos, hogy jó dolog közös vállalkozást vinned, vagy most valakivel közös munkát folytatnod. Állj a saját  lábadra, légy önálló és sokkal bátrabb. A magánéleted területén is felgyorsulnak a dolgok. Előfordulhat, hogy testvéred, testvéreid, vagy szüleid kötötték meg a kezed, amit eddig tűrtél, de most itt az idő az önállóságra. Gondold át eddigi tevékenységed és lép egy másik irányba. Ha van bátorságod, és kimondod véleményed, lehet, hogy rövid ideig haragosaid lesznek, de a saját életed minőségi javulást fog mutatni.

 

   február 21 ? március 20.

 

Ha mostanában eredménytelenül hajtottál, most készen állsz a változtatásokra. Az információ is szabadabban áramlik. Úgy tűnik, hogy pont kerülhet fontos, félbehagyott beszélgetések és eddig befejezetlen  feladatok végére. Most megtudhatod hogyan tudsz a gyakorlati elvárásoknak megfelelni, miközben az álmaid megvalósításán dolgozol.  Aknázd most ki a párkapcsolataidban rejlő lehetőségeket úgy érzelmileg, mint anyagilag. A korrektség kétélű kard, ezért ügyelj rá, hogy igazságosan bánjanak veled, és ne csak Te légy az, aki kompromisszumokat köt.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen