Heti horoszkóp március 26 – április 1.

 

 

 

  Március 21 ? április 20.

 

Ezen a héten egyensúlyra kell törekednek saját és partnered célja között, mert párkapcsolatodban különben komoly viták várhatóak. Legyél most te az engedékenyebb. Nem ér meg annyit a dolog, hogy hetekig vitázzatok. Ha jól döntesz, és a békülékenyebb oldaladat mutatod meg, akkor elvíselhető lesz a heted. Tedd ezt, mert a munkahelyeden is piszkál most a főnököd, és ez már kicsit sok számodra. A hét vége felé enyhül a nyomás, és talán még egy jó baráti találkozás is összehozható, ahol  őszintén tudsz beszélni érzéseidről anélkül, hogy mást hibáztatnál a kialakult helyzetért.

  április 21-május 20.

 

Sokkoló hatás alá kerülsz. Talán még magad sem érted, hogyan keveredtél ebbe a helyzetbe. Úgy gondolod, hogy életed kilépett a megszokott medréből. Nem kell ennyire tragikusan felfogni a dolgot.  Vegyél mély levegőt, számolj el százig és gondold újra, hogy mit és hol rontottál el. Ha őszinte vagy magadhoz rá fogsz ébredni, hogy nem mindig neked kell, hogy igazad legyen. Nem olyan fekete a menyasszony mint ahogy látod. A család melletted áll, és ők megkönnyítik a helyzetedet. Nyugalom, a következő heted már sokkal jobb lesz. Talán egy tavaszi pár napos pihenést is be fogsz tudni tervezni  áprilisban.

 

  május 21 ? június 21.

 

Soha jobb hetet. Gördülékenyen mennek a dolgaid. Munkahelyi konfliktusod szépen rendeződött. A családban is szent a béke. Még egy kicsit több pénzmag is csurdogál hozzád, mint korábban. Gyereked körül minden rendben. Itt az idő, hogy a hét végén felkerekedjetek, és tegyetek egy nagy kirándulást. Séta közben megnyílnak a lelkek és jót tudtok beszélgetni minden eddig ki nem mondott dolgokról is. Vidám, boldog hetet.

 

   június 22 ? július 22.

 

Annyi sok szívességet tettél már ismerőseidnek, rokonaidnak, hogy joggal gondolod, most visszakérhetsz belőle. Azt azonban jól gondold át, hogy ezt kitől kérheted. Nem mind arany ami fénylik, mondja a közmondás. Nem biztos, hogy az a legalkalmasabb ember, aki a szemedben „hízeleg” . Kisebb anyagi probléma elé nézel, amit csak baráti vagy rokoni segítséggel tudsz megoldani. Kérj segítséget bátran, mert sokkal előbb vissza tudod fizetni, mint azt gondolod. Csak úgy szépen becsurdogál a pénz a pénztárcádba. Talán fizetésemelést vagy jutalmat kapsz? Mindegy is, az a lényeg, hogy jövedelmed hamarosan több lesz.

 

   július 23 ? augusztus  23.

 

A hosszú hétvégén alaposan kirúgtál a „hámból”. Lapos pénztárcával kezded a hetet. Fogd vissza magad, ne költekezz, mert a sárga csekkek még nincsenek kifizetve. Találsz ugyan megoldást a dolog enyhítésére, de nem igazán a legjobbat. Mivel ezt te is jól tudod, ezért hangulatod is nyomott és a családban is feszültséget generálsz. Ülj  le, készíts számvetést és a következő hetekben húzd összébb a nadrágszíjat. Vigasztaljon az, hogy a munkahelyeden rendben mennek a dolgok, és szívesen mész dolgozni. Egészséged körül is minden rendben van, egy kis megfázást kivéve, amit pár csomag papír zsebkendővel megoldasz.

 

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Megszabadulsz kételyeidtől és mindent derűsebben látsz. Ettől a hangulatod is  sokkal jobb  lesz, amit a családod tagjai és munkatársaid azonnal észrevesznek. Tehát ezen a héten szép kerek a világ körülötted. Igyekezz tartani ezt az egészséges optimizmust sokáig, mert a csillagok állása szerint mostanában nem is várható csak jó, de legalább is elfogadható dolog veled. Engedd el magad, társaddal  szervezz egy szép gyertyafényes vacsorát, ez jót tesz kapcsolatotoknak. Gyerekeiddel, ha vannak egyik nap a héten egy féktelen, boldog napot tölts el. Sikert neked a szép dolgok megvalósításához.

 

   szeptember 24 ? október 23.

 

A bolygók azt jelzik, hogy elegendő elszántságot és energiát érzel ahhoz, hogy egy lehetetlennek tűnő problémát kiválóan  megoldj. Édes lesz az örömöd, és ezt a kellemes érzést szívesen megosztod másokkal is. Baráti látogatók érkeznek, ahol remek házigazdaként állsz helyt. Felkínálnak egy lehetőséget, ami a nyári üdülésedet befolyásolhatja. Ne habozz, fogadd el, mert olyan kedvező alkalom lehet, ami soha többé nem tér vissza.  Az anyagiak miatt nem kell aggódnod, mert nem rengeti meg pénztárcádat, az nem marad lapos. Már előre tervezd meg a nyári szép napok  eltöltését.

 

   október 24 ? november 22.

 

Úgy tűnik, ez nem a te heted. Minél jobban erőlködsz, annál távolabb kerülsz a céljaid elérésétől. Valami kis porszem került a gépezetbe és ez felrúgja korábbi terveidet. Emiatt feszültség van a családban is, amit nem is olyan könnyen tudsz megoldani. Azért próbáld lazábban venni a dolgokat, mert az idegeid sem fogják bírni a terhet, és ha lerobbansz, ezzel még csak tetézed a nem jó állapotot. Bízz abban, hogy ez csak átmenet, és pár hét alatt sikerül mindent elrendezned, és újra kisüt rád a nap, minden melegével.

 

   november 23 ? december 21.

 

Nem könnyű egészséges nézőpontot felvenned. A bolygók arra inspirálnak, hogy ötleteidet az azonnali pénzkereset vagy a „világmegváltás” szolgálatába állítsd.  Ráébredsz, hogy nem tudsz mindent megoldani. Saját negatív gondolataid, illetve az idő, vagy a pénz szűkössége keresztülhúzhatja számításaidat. A tanulság az, hogy állítsd fel a fontossági sorrendet, és szabadulj meg a céljaid elérésében akadályozó, szükségtelen nehézségektől. Egészséged rendben, így a feladat nem lesz nehéz, csak kitartásod legyen.

 

     december 22 ? január 20.

 

Apróságok miatt előfordulhat,  hogy kisiklanak a nagyobb terveid. A részletek ellenőrzése viszont helyrebillentheti a hitelességedet, ám a pontatlan megfogalmazásaidnak köszönhetően újból el is veszítheted azt. Hasznos lehet, ha kicsit csiszolsz a terveiden, hiszen ez hozzásegít a nehezen érthető koncepciók értelmezéséhez. Fantasztikus problémamegoldó készséggel rendelkezel, amit még tovább tudsz fejleszteni. Viszont most nehezen tudod megértetni magad partnereddel. Légy türelmesebb! Bölcsebben cselekszel, ha bizonyos feladatokat későbbre hagysz.

     január 21 ? február 20.

 

 Itt a tervezés ideje. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy jelenlegi forrásaidat és készségeidet felmérve feltérképezd a jövődet, és kristálytisztán megfogalmazd, mi az amit szeretnél.  A lényeg, hogy nehezen méred mos fel, mennyi energiára van szükséged a közeljövőben tervezett dolgaid elvégzésére. A végső megoldás keresése helyett most inkább a jelenre koncentrálj, és hagyd hogy a dolgok maguktól megoldódjanak. Kisebb megfázás leüthet a lábadról pár napra, de semmi komoly betegség nem várható. Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt és legyél sokat a szabadban.

 

   február 21 ? március 20.

 

A zavaró körülmények elhárítása után képes vagy áttekinteni prioritásaidat, és arra is rájössz, hogyan vedd ismét kezedbe az irányítást a magánéletedben és szakmai területen is. A szenvedély arra sarkal, hogy markánsan hangot adj az elképzeléseidnek, és odafigyeléssel meg is valósítsd azokat. Tudatos dolog ezen elhatározásod, amitől semmi és senki nem tud eltántorítani. Most másképp állsz bizonyos dolgokhoz, ami sikerre viszi terveidet. Előzékeny természeted innovatív, független és pimasz cselekedetekre sarkalhat, amit egyre inkább el szeretnél téríteni a megszokott forgatókönyvtől. Tedd azt, ha jónak találod.


 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen