Heti horoszkóp március 19 – 25.

 

 

 

  Március 21 – április 20.

 

Igyekezz nagyobb távlatokban gondolkodni, és ne csak a rövidtávú célok elérése motiváljon.  Most olyan jó a csillagállásod, hogy az jó szerencsét jövendöl számodra, ha hajlandó vagy a kezdeti lelkesedés elmúltával is folytatni a kemény munkát. Vigyázz, mert könnyen olyat mondhatsz, amit később megbánsz, valószínűleg  ugyanazt a vitát éleszted újra, amit már korábban lezártál. Ezúttal azonban sokkal nagyobb gondot okozhatsz vele, mint gondolnád. Itt az ideje, hogy zárd le a múltat, és új fejezetet nyiss az életedben.

 

  április 21-május 20.

 

Melléd áll a szerencse. A hátrányokból is előnyt tudsz kovácsolni, ha odafigyelsz a dolgokra. Lehetőséged nyílik rá, hogy megmutasd tehetséged a munkahelyen és kívánatos tudj lenni otthonodban a  partnerednek. Lehetetlenek tűnő feladatokba is érdemes belevágni, mert így rátalálhatsz a benned szunnyadó erőre és önbizalomra, ami szinte bármilyen akadály legyőzésére alkalmassá tesz. Ha korábban vitába szálltál családtagokkal, rokonokkal, most itt az alkalom a nagy kibékülésre. Tedd meg, ne habozz, ez a legmegfelelőbb alkalom.

  május 21 – június 21.

 

Sajnos, most a saját bőrödön fogod tapasztalni Murphy törvényének igazságát: „ami elromolhat, az el is romlik.” Ez mind a családban mind a munkahelyen érezhető lesz, de nagy megnyugvásodra, nem tart sokáig, inkább te problémázol rajta hosszabb ideig a kelleténél. Ha nem vagy hajlandó hosszútávú céljaidat korrigálni, akkor zsákutcába futhatsz mind érzelmi, mind anyagi téren. Biztos észrevetted már, hogy anyagi helyzeted mostanában nem áll biztos lábakon, vagy inkább az a jó meghatározás, hogy nem költhetsz annyit el mint korábban, ha tartalékot szeretnél képezni. Légy óvatos!

 

   június 22 – július 22.

 

Lelkesedésed tovább fokozza becsvágyadat, és megtisztítja előtted  a sikerhez vezető utat. Olyan önfeledt időszak ez, amikor elmosódik a unka és a szórakozás közötti határvonal. Használd ki a hetet, lazíts és érezd jól magad akár a kollégák, akár a baráti társaság, akár a család körében. A gondolataid gyorsabban száguldanak, mint a világ, és az események képtelenek lépést tartani az elvárásaiddal. Higgadj le, el kell még intézned néhány dolgot, mielőtt nagy horderejű dolgokban véglegesen döntenél.

 

   július 23 – augusztus  23.

 

Akad olyan ember aki szeretné keresztülhúzni számításaidat, de ez nem fog sikerülni, mert lesz olyan jóakaród, aki segít szakmai előrehaladásodban, sőt talán még előléptetést is ígér. Nem csak ígér, de segít abban, hogy elérd régóta vágyott terved megvalósítását. Talán még fizetésemelést is ígérnek az égiek, aminek a család még jobban fog örülni, mint te. Azért ne bízd el magad, mert a magasabb beosztással jóval több és felelősségteljesebb munka is jár. A hét végén vendégek érkezése várható, ami viszont nem tölt el nagy örömmel. Azért ezt ne mutasd ki előttük!

 

   augusztus 24 – szeptember 23.

 

Egy elmélyült beszélgetés lehetővé teszi  egy régen megromlott kapcsolat újraélesztését. Vége learathatod lelkesedésed és kitartásod gyümölcsét. A hét végén kifejezetten azt jelzik a csillagok, hogy ha fiatal vagy menj házibuliba, ha túl vagy a negyvenen, akkor baráti társaságban töltsd el az időt. Rád is fér már egy kis kikapcsolódás. Nagy lehetőségek előtt állsz, amihez felkészíted tested és lelked, hogy új és friss erővel állj a kihívás elé. Tölts most minél több időt családoddal is. Nagyon fogjátok szeretni, és élvezni a közös együttlétet.

 

 

   szeptember 24 – október 23.

 

Bármit teszel ezen a héten, annak hosszú távon nagy jelentősége lesz. Tehát többször is gondold meg, hogy mit akarsz tenni.  Ha vállalkozás beindítására gondolsz, tanácsos bevonni egy lelkes társat  is. A tavaszi napéjegyenlőség mindig kiváló alkalom az újrakezdésre. Arra azonban vigyázz, hogy az új dologhoz, csak úgy fogj bele, ha megvan rá a pénzed, mert hitel felvétele nem tanácsos. Talán ezért is fontos egy társ bevonása, mert ketten az anyagi erőforrásokat is meg tudjátok teremteni. Igyekezz ügyes és kitartó lenni!

 

   október 24 – november 22.

 

Stresszessé tudják tenni családtagjaid mostanában az életedet. Nem akarják meghallani amit mondasz, és nem is értenek veled sok esetben egyet. Anyagi gondjaid miatt is vitatkoztok, ami neked nem esik jól, mivel valóban ügyesen igyekszel „forgatni” a pénzedet. Vita támadhat a családban abból is, hogy kinek mi az értékrendje, és nem tudtok egyetérteni a pénz hasznos befektetése kapcsán.  Tedd félre sérelmeidet, hagyd, hogy elsimuljanak a dolgok. Vigyázz jobban az egészségedre, keresd fel orvosodat, mert a betegség kerülgeti a testedet. Talán ízületi bántalmak gyötörnek, de az is elképzelhető, hogy elfáradtál és kicsit regenerálni kellene lelkedet is.

 

   november 23 – december 21.

 

Olyan jó a bolygóállásod, hogy bátran kezdeményezhetsz új dolgokat. A siker melléd szegődött és a héten  nem hagy el. Tehát addig üsd  a vasat, ameddig meleg; mondják a bölcsek. Ha párkapcsolatod kissé összekuszálódott, akkor most itt a kedvező alkalom a rendezésre. Munkahelyeden is tisztázhatod  a korábban kialakult ellentéteket. Ezt a hetet azért találták ki számodra, hogy minden gondod elintézd és az eddig redőzött homlokod kisimuljon és újra tudj mosolyogni, sőt nevetni. Üröm az örömben, hogy fenyeget az influenza, de most még ezt is könnyen átvészeled. Fogyassz sok folyadékot és természetes eredetű vitaminokat.

 

     december 22 – január 20.

 

Ezen a héten ismét előkerülnek a régi szerelmek, és nem tudod mit tegyél. A legegyszerűbb lépes ilyenkor az a  megoldás, hogy  hallgass a szívedre, és akkor minden a helyére kerül. Elképzelhető, hogy akit te igazán szeretsz, az már nem ragaszkodik oly mértékben mint eddig, de az, akit viszont te szeretnél vissza utasítani, az meg nem „tágít” mellőled. Ne  kapkodj el semmit, te sem vagy tisztában az érzéseiddel. Hagyj időt magadnak is a másik félnek is. Anyagi helyzeted még mindig nem „rózsás”, ez még egy ideig így is marad. Vigasztaljon az a tudat, hogy mint eddig mindig, most is okosan megoldod anyagi gondjaidat, még akkor is, ha nagyon nehéz.

 

     január 21 – február 20.

 

Ez egy izgatott, ugyanakkor egy furfangos időszak.  Azt érzed, hogy tele vagy energiával, viszont még sem tudsz úgy haladni a munkáddal, mint ahogy szeretnél.  Ezért a héten a szokásosnál ingerültebb leszel, és ez kihat a családi kapcsolataidra is. Gyereked, gyerekeid is észreveszik ezt a változást és nehezményezik is. Kettős érzés uralkodik el rajtad. Szeretnéd kezedbe venni az irányítást a munkáddal kapcsolatban, a családban viszont engedékenyebben akarsz viselkedni.  Próbálj lehiggadni és tudatosítani magadban, hogy ez az időszak nem sokáig fog tartani és minden segítség nélkül „csak úgy” helyre áll a régi rend.

 

   február 21 – március 20.

 

Ezen a héten akár egy olyan érzelmi maratont is lefuthatsz, amely konfliktusként indult, és egyetértésben teljesedik ki. A stresszt a Halakban lévő akaratos Nap szembenállása okozza a Szűzben idéző  türelmetlen Marssal. Nehezen találod a helyed, a feszültség a tetőfokára hág, –  de mint tudod, téged a probléma, bár milyen különlegesen hangzik is, – edz és erősít. Mint mindig, most is túl leszel ezen a nehéz állapoton és később mosolyogva gondolsz erre az időszakra. Próbálj lazítani, nagyokat sétálni, mert mind fizikai, mind érzelmi állapotod mielőbb erősítened  kell, mert nagy kihívások elé nézel, és nagyon helyt kell állnod a közeljövőben. A hét végén ha teheted, utazz el és élvezd az édes semmittevést.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen