Heti horoszkóp március 12 – 18.

 

 

 

 

               Kos március 21 ? április 20.

 

Ha hagyod, hogy türelmetlenséged felülkerekedjen eltökéltségeden, akkor romba döntheted eddigi vágyaidat. Az a fontos, hogy ne kapkodj, várd ki a megfelelő    időt, és akkor kezdj bele abba a projektbe, amit már elég rég óta szeretnél elkezdeni. Nyugodj meg, kitartásodat siker fogja koronázni. Kicsit vigyázz jobban egészségedre, mert nem csak egy megfázás fenyeget, hanem valamilyen gyulladás, akár fül, vagy arc. Ha észleled a betegség jeleit fordulj orvoshoz, mert így megelőzheted a nagyobb bajt. Magánéleted mostanában rendezett.

 

  Bika április 21 ? május 20.

 

Melléd áll a szerencse. Úgy tűnik, hogy a hátrányokból is előnyt tudsz kovácsolni. Lovagold meg ezt az időszakot,  tervezz és dolgozz sokat,  még akkor is, ha a családodtól kell elvenned időt. Értesd meg velük, hogy a mostani munkasikered anyagi hasznát ők is élvezni fogják. Azért szánj legalább heti 3 alkalommal időt edzőteremre, hogy kiengedd a gőzt. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor jógázz otthon. Ez az időszak mindenképp arról szól, hogy megalapozd jövőbeni jobb anyagi helyzetedet.

 

 

Ikrek május 21 – június 21.

 

Úgy érzed magad, mint egy teniszlabda, amit ide-oda ütögetnek. De a nemleges választ nem vagy hajlandó elfogadni. Mostanában lelkesedésed nem visz előbbre, ami miatt lelombozódsz. Ez az időszak nem fog sokáig tartani, mert hamar rájössz, hogy a dolgokért neked kell többet tenned és alkalmazkodnod az élet adta nehézségekhez. A munkahelyen kialakult nehézségeket azonban kárpótolja környezeted, akik melletted állnak és bátorítanak. Most az a feladatod, hogy minél több időt tölts  szeretteid között, és élvezd, hogy velük különböző programokat szervezel.

 

  Rák június 22 ? július 22.

 

 

Az otthoni kihívások fokozott összpontosítást igényelnek, de végül sikerül elérned a kívánt eredményt, ha tudod, mit akarsz, és hajlandó vagy tenni is érte.  Élénk viták várhatók a családban, de most ne köss kompromisszumot, ne hagy eltéríteni magadat az eltervezett utadról. Családod nagyon hamar megérti, hogy most a te utad a járhatóbb. Azért hét végére már enyhül a nyomás és a hét végét, sőt már a hét középét is a családnak szentelheted. Használd ki velük a hosszú hétvége adta lehetőségeket. Sétáljatok nagyokat, esetleg sportoljatok valahol közösen.

 

Oroszlán július  23 ? augusztus 23.

 

Tele vagy ragyogó ötletekkel, de ezen a héten nem tudod megvalósítani őket. Hogy miért nem? Azért mert nincs meg hozzá a megfelelő anyagi fedezeted. Mindenben gondolkodhatsz, hogy anyagiakhoz juss, csak abba nem, hogy hitelt vegyél fel, vagy kölcsön kérj.  Ez megnehezítené a jövőbeni életedet és a pénztárcád hosszú ideig nagyon lapos lenne. Talán egy rokon, vagy jó barát közös vállalkozása a megoldás? Ez sem tuti recept, de át lehet gondolni, nagyon alapos megfontolás után szabad csak  elkezdeni valami új dolgot. Szerencseszámaid, ami nem egy lottó ötös beteljesedése, de valami miatt mégis érdekes, ezt neked kell kitalálnod: 1, 26, 32, 42, 79.

 

  Szűz augusztus 24 ? szeptember  23.

 

Az őszinte helyzetértékelés lehet most a feladatod. Fel kell tudd mérni, hogy sem anyagi helyzeted, sem párkapcsolatod nem a legfényesebb. Viszont a bolygók melléd szegődtek és fordíthatsz ezen a dolgon, csak be kell látnod, hogy valamit nagyon elrontottál. A hét második fele már kedvezőbb számodra, csak ne kapkodd el a kivitelezést. Ez amúgy sem jellemző rád, mert mindent alaposan megfontolsz. Tedd ezt most is. A hosszú hétvége alkalmas időpont arra, hogy átrágd a dolgokat. Higgadj le és óvatos átgondolással remek döntésre juthatsz. A pénz és a szerelem értéke érdekes módon most ütközni fog egymással, és döbbenetes felismerésre vezet.

 

 

   Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

 Kedd, szerda környékén úgy alakulhat  a helyzet, miszerint  lehetőséged nyílik arra, hogy valamilyen jó ötlet alapján pénzhez juss. Ez lehet régi befektetésed hozama, vagy valamilyen munka, amire nem számítottál és most itt a remek időszak pénzed gyarapítására. Itt az ideje annak is, hogy olyan döntéseket hozz meg, amin már régóta gondolkodsz, és  amik nagyban befolyásolhatják jövőd alakulását. Egy barátod véleményét is kikérheted abban, hogy elképzeléseid megvalósításának következő szintjére lépjél. Okos döntést, és sok sikert neked.

 

  Skorpió október 24 ? november  22.

 

Sokkal precízebben kell dolgoznod, ha hatékonyan szeretnél másokkal együttműködni. Fogadd el mások tanácsát, sőt kérd is ki véleményüket, mert azt jelzik a bolygók, hogy rövid időn belül olyan pénzhez jutsz, amit korábban már eltemettél, vagy sok ideig még nagyon távoli dolognak tűnt, hogy hozzájuss. Itt a kedvező alkalom arra, hogy a kapott pénzt „megszaporítsd”, és később élvezhesd annak hasznát. Tudod, azt tartja a mondás, hogy pénzt, pénzzel lehet keresni.!? Családi kapcsolataid elfogadhatóak, ne elégedetlenkedj, ne osztogass tanácsokat, mert nem biztos, hogy mindig csak te tudod a „tutit”.

   Nyilas november  23 ? december 21.

Rábeszélő képességed segítségével most meg tudod lovagolni optimizmusodat, ami növeli önbizalmadat és felvértez a nagy dolgok megvalósításához szükséges hatalommal. Kreativitásod arra biztat, hogy engedd szabadjára a benned lévő szabad akaratodat. Gondolataid új területek felé kalandoznak, de ezt most csak tervezgesd, még ne válts tettekre, mert a siker időpontja későbbre tehető. Gondold át többször, hogy mit és milyen újat szeretnél behozni életedbe, és már nincs messze az idő, mikor ebből remek dolgok alakulnak. A hét közepétől tervezz csendes helyen eltöltendő szabadságot és frissülj fel mind lelkileg, mind fizikailag.

Bak december 22 ? január  20.

A jobb és izgalmasabb élet utáni vágyad családi körben krízishelyzetet idézhet elő, illetve arra ösztökélhet, hogy drasztikusan más irányba tereld a karrieredet. Feszült lehetsz és emiatt megromolhat a kapcsolatod barátaiddal, munkatársaiddal, talán még a pároddal is. Próbáld meghallani a neked mondott építő  szavakat, és ne azt gondold, hogy mindenki ártani akar. Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy előretörj, különösképpen a párkapcsolatodban. Nyugalom, ez az idő is elérkezik, de csak akkor, ha a helyén kezeled a dolgokat. Most a Nap és a Vénusz kemény fényszöget alkotnak a szigorú Szaturnusszal, aki jutalmazza a kitartást és a türelmet, ám megtorolja a kapkodást.

   Vízöntő január  21 ? február 19.

Valaki a megmentésedre siet, vagy hasznos tanácsokat kapsz, mint munkahelyi, mint párkapcsolati téren. Fogadd el a jó tanácsot, mert a te javadat szolgálja. A korábban eltervezett dolgaidat még nem biztos, hogy meg tudod oldani, most minden tolódik kissé és a várt siker későbbre tehető. Türelemre int ez az időszak, de egyben azt is jelzi, hogy ha később is, de eléred a kitűzött célokat. Ezt az átmeneti időszakot arra használd fel, hogy többet pihenj, és tölt sok időt a családoddal. Remekül fogod érezni magad a hét végén.

  Halak február 20 ? március 20.

 

A héten központi szerepet kapnak pénzügyeid.  Csodás ötletek birtokába jutsz a pénzkereseti lehetőségnek. Csak az a gond, hogy a még meg sem keresett pénzt, már gondolatban elköltötted. Igaz, nem haszontalon dolgokra, de azért mérd fel jobban a helyzetedet, hogy nem kellene-e takarékoskodni, mivel a jövőben szorult helyzet is jelentkezik életedben, amit csak pénzzel tudsz megoldani. Tehát, ha anyagi helyzeted kissé javuló tendenciát is mutat, azért érdemes lenne kicsit otthonodban pihentetni a nehéz munkával megkeresett pénzedet. A hétvégéd nem lesz szabad, munkával terhesnek ígérkezik, de a következő hetekben azért jut időd pihenésre is.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen