Heti horoszkóp február 20 – 26.

 

 

 

 

  Kos  március 21 ? április 20.

Rád mosolyoghat a szerencse! Élj a lehetőséggel és ne félj elmesélni másoknak is, hogy most boldog vagy. Pénzt kaphatsz valakitől amiért nem kellett megdolgoznod. Talán egy korábbi adósságot kapsz meg, vagy rokonságodból valaki úgy gondolja, hogy ezt megérdemelted. Nem kell azt érezned, hogy ezt viszonoznod kell, mert akitől kapod, az tiszta szívből adja. A héten úgy érzed, hogy elfáradtál és  magányra van szükséged. Tedd azt, legalább esténként vonulj félre, és egy jó könyv és zene társaságában érezd jól magad.

 

 

  Bika április 21- május 20.

 

A héten eluralkodik rajtad a másokon való segítés vágya. Tedd meg, mert „jó tett helyébe jót várj” alapon te is megkapod a kért segítséget másoktól. Vesd bele magad a kihívásokba, mert a terveid valóra válhatnak, amit már oly régóta dédelgetsz. Ha most okosan teszed dolgaidat, a régóta várt siker megjelenik életedben. Ettől vidám és nagyon boldog lehetsz, mert úgy érzed Te vagy a legszerencsésebb mostanában. Kétségeid ne legyenek, mert melléd szegődött a szerencse. Azért a nagy öröm közepette ne feledkezz  meg közeli hozzátartozóidról és barátaidról.

 

     Ikrek május 21 ? június 21.

 

Ésszerűen és nagyon logikusan tudsz gondolkodni, de fontos számodra, hogy valaki ebben támogasson, hogy ezt el is hidd magadról. A karriered építésébe most kezdjél bele minél nagyobb intenzitással, mert az égiek támogatnak. Lehetőséged nyílik, hogy több lábbal állj vállalkozásodban, vagy leendő vállalkozásodban. Ne habozz, most akár kockáztathatsz is. A családban is harmónia  uralkodik, őrizd ennek a nyugalomnak a lángját, ne hagyd kialudni. A hét végére hívj barátokat és beszélgessetek egy jó nagyot.

 

 

  Rák június 22 ? július 22.

 

Az élet nagy dolgai foglalkoztatnak a héten. Talán nem ezt kellene tenned, inkább a családod kisebb dolgaira figyelj oda, mert nincs minden rendben köztük. A hét végén hívd meg őket egy családi ebédre, és talán kinyílik a szelep és mindenki elmondja sérelmeit. Ettől a Te közérzeted is jobb lesz, és úgy érzed, mindent megtettél ami tőled tellett. Iktass be pár nap szabadságot és próbáljatok meg egy több napos  együttlétet gyerekeiddel és unokáiddal. Most nincs nagy gond a munkahelyen, nyugodtan elmehetsz pár napra, senki nem fog a helyedre pályázni.

 

 

  Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

Hatalmas kedvel veted bele magad az élet sűrűjébe, úgy gondolod, hogy most mindent el tudsz rendezni. Azért kapsz egy égi sugallatot, hogy fogd kissé vissza magad, mert még nem érkezett el az az idő mikor nagy terveid valóra válhatnak. Anyagi dolgaidat igyekezd mielőbb rendezni, mert ha nem teszed, később sok problémád adódhat belőle. Most egy barát, vagy egy olyan jóakaród, akire nem is gondoltál, olyan hátszelet ad neked, amivel gondjaid megoldhatod. A hét egyébként elég nyugodt lehet, ha beleviszel egy kis megértést és kedvességet.

 

  Szűz augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Erős kényszert érzel a valakihez való tartozásra. Úgy tűnik, hogy nem látod a fától az erdőt, mert a nagy Ő ott van a közeledben, csak nem akarod észrevenni a  feléd irányuló jeleket. Ne keresd a tökéletes partnert, mert olyan egyszerűen nincs. Elégedj meg azzal a szeretettel, amit kapsz, illetve kaphatsz, ha egyáltalán el akarod fogadni. Esély van rá, hogy a héten kialakuljon egy olyan kapcsolat, ami hosszú éveken át a boldogságodat fogja jelenteni. Anyagiakban most ne törj magasabb célok felé, mert ez még nem az az időszak. Nem is olyan kilátástalan a Te anyagi helyzeted, hogy emiatt a társkapcsolatod veszélybe sodord.

 

  Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

A héten rendkívül sok elintézni való vár rád. Ügyesen és gyorsan meg is oldod azokat, semmi fennakadás, zavaró körülmény nem várható. Írd össze minden elintézni való dolgodat,  és így semmi olyan határidős dolog nem marad el, ami később problémát okozhatna. Ha még munkahelyen dolgozol,  akkor a cégednél valaki kivetheti rád a hálóját. Nem biztos, hogy hagynod kellene, mert a családi fészek melegét felrúgni nem volna célszerű. Ha mégis megteszed, akkor nagyon fontos, hogy tudd, igen nagy erőfeszítésedbe fog kerüli, hogy ezt titokban is tudd tartani.

 

   Skorpió október 24 ? november 22.

 

 Kiváló érzékkel látsz bele a mások dolgaiba és ki is szeretnéd használni azokat. Ne ezt tedd, hanem beszéld át velük, hogy mik azok a dolgok, amiket közösen, a a jó cél érdekében meg tudtok valósítani. Úgy tűnik, hogy gyermekeiddel való viszonyod is szépen alakul, ha távol tartod magad attól, hogy örökösen tanácsokat osztogass nekik. Ha ráébredsz arra, hogy partnerednek is sok mindenben igaza van, és kimutatod szeretetedet, akkor hosszú időre jobbá válik közös életetek. Kellemes heted lehet.

 

  Nyilas november 23 ? december 21.

 

Ha szeretnéd, most itt az ideje, hogy komolyabb összeget fordíts otthonod szépítésére. A régóta tervezett dolgokat megveheted és komfortosabbá alakíthatod a körülötted lévő teret. Ezért hálás leszel magadnak, hogy megtetted, és igen kellemes hétvégét töltesz el, akár egyedül is, az új bútoraid között.  Aztán már arra legyen gondod, hogy a megmaradt pénzedet jól fektesd be, hogy a későbbi időkben  legyen miből gazdálkodnod. Egy kis megfázás ledönthet lábadról, ez ugyan nem veszélyes, mert a siker öröme még a náthádat is feledteti.

 

    Bak december 22 ? január 20.

 

Nagyon fontos, hogy a héten légy nyitott minden dologra. Talán új munkahelyi lehetőség van a láthatáron, vagy ha eddig nem volt munkád, most egy jó ajánlatot kaphatsz. Minden alkalmat használj ki. Gyermekeiddel az eddigi feszült viszonyod is jobbra fordulhat, ha nem akarod mindenáron eljátszani, hogy mindenben te vagy az okosabb. A hét végén talán közös programot is ki tudtok alakítani. Légy befogadóbb és ezáltal a heted és távolabbi napjaid is vidámabbak lehetnek.  

  Vízöntő január 21 ? február 20. 

 

Mostanában nálad, minden a pénz körül forog. Úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítsz neki, mint kellene. Ha nem vagy megelégedett azzal ami van, akkor keress másodállást, de félő, hogy ez a túlmunka a család rovására megy.  Az eddig felépített, viszonylag kellemes családi idillt felboríthatod. Gondolkodj el rajta, hogy megéri ez neked? Néha a kevesebb sokkal több!!  Ha most nem vagy „mohó”, a későbbiekben az égiek segítségével megérkezik a plusz jövedelem.

  Halak február 21 ? március 20.

 

Rendkívül magabiztos leszel a héten, öntudatosan küzdesz céljaidért, és jó esélyed van arra, hogy el is érd azokat. Eddigi áldozat vállalásod másokért megtermi a maga gyümölcsét, és most végre a te életed és céljaid kerülnek előtérbe, hálás emberek segítségét élvezheted.  Anyagi helyzeted is rendeződni látszik, amit oly régóta remélsz. Kiadásaid csökkennek, bevételeid természetesen ezáltal javulnak. A mérleg nyelve most neked játszik. Próbálj pihenni, és élvezd a tél örömeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen