Heti horoszkóp február 13 – 19.

 

 

 

  Kos  március 21 ? április 20.

 

Könnyen megérteted magad mint otthon, mind a munkahelyeden. Ezt már te sem akarod elhinni, hogy ilyen könnyen veszed az akadályokat. Azért ne bízd el magad, mert az, akiben a legjobban bízol,  a háttérben arra vár, hogy mikor tud keresztbe tenni. Gyerekeddel összeütközésbe kerülsz, de most ezt is meg tudjátok beszélni, ha partnernek tekinted, és nem érezteted szülői fölényedet. A hét végére tervezett baráti látogatás lehet, hogy elmarad, mert valami kisebb akadály jön közbe, de ezt is ügyesen átszervezed a következő hétre.

 

  Bika április 21- május 20.

 

Olyan érzésed van, hogy nem értékelik eléggé a munkádat. Nem erről van szó, hanem, hogy korábban könnyebben mentek a dolgok, most viszont zsákutca felé irányítod dolgaidat. Vigyázz, mert tolatva nehezebb a kijövetel az utcából. Vedd komolyan főnökeid és barátaid tanácsát, mert nem akarnak neked rosszat, hisz ők is értékelik korábbi sikeres munkádat. Talán jobb lenne, ha pár nap szabadságra mennél, kiszellőztetnéd fejedet, és új erővel kezdenél neki a kitűzött célnak. Sikerülni fog, de most hosszabb időre, türelemre van szükséged.

     Ikrek május 21 – június 21.

 

Ezen a héten valami azt súgja, hogy csinálj mindent egy kicsit másként, mint ahogy azt korábban eltervezted. Te is gondolkodsz már napok óta, hogy a vállalkozásodban változtatni kellene. Légy bizalmasabb, vonj be ismerősöket a projektekbe és többen sokkal többre haladtok. A vezetés azért mindig maradjon a te kezedben. Ha így teszel, kevesebb panaszt hallasz családtagjaidtól, hogy nem jut rájuk idő, mivel mindig dolgozol. Gondolkodj el azon, amit már  te is elég régóta  tudsz, és változtass!

 

  Rák június 22 ? július 22.

 

Nem találod a helyedet, és tele vagy szokatlan ötletekkel. Gondold át azokat és a hozzád legközelebb állót kezd el megvalósítani. Időközben akadhatnak ezzel problémáid, de ne add fel, mert szorgalmadat és kitartásodat később siker koronázza.  Üzleti kapcsolatok létesítése vagy a feladattal kapcsolatos ötletelés színesebbé teheti a munkádat. Azért ne rugaszkodj el a talajtól, az okos tanácsokat fontold meg, amit közeli ismerőseid adnak. Kilátásban van egy kis megfázás, torokfájás, esetleges ízületi bántalom. Vedd elő a gyógynövény készletedet és okosan használd. Ha eddig még nem vásároltál, vagy nem gyűjtöttél, akkor most itt az ideje, hogy szerezd be.

 

  Oroszlán július 23 ? augusztus 23.

 

 

Előbb beszélsz, mintsem végighallgatnád mások várható reakcióit. Biztos lehetsz abban, hogy partnered, vagy munkatársad nem fogja megtartani magának a véleményét.  Most nem igazán akarod betartani a közös hangot másokkal, pedig jobban tennéd. Senki nem azt vitatja, hogy nem vagy jó szakember, vagy barát, hanem azt, hogy nem vagy hajlandó mostanában empatikus lenni.  Hidd el, hogy most az a legelőnyösebb számodra, ha másokkal együttműködve végzed feladatod. Ez vonatkozik a munkahelyedre és a családodra is. A hét végén viszont kellemes időtöltésben lehet részed. Használd ki a kedvező alkalmat, és akár egy hosszú hétvégét is megszervezhetsz. 

 

 

  Szűz augusztus 24 ? szeptember 23.

 

 

Tarts egy kis szünetet, és pihenj kicsit. Túlhajszoltad magad mint fizikailag, mint szellemileg. Adj magadnak egy kis pihenőt. Ha ezt napközben nem teheted meg, akkor az estéket tedd úgy szabaddá, hogy családod körében kellemesen tölts minden percet. Meglátod, az ők szeretetük és ragaszkodásuk visszabillenti lelki egyensúlyodat, és már nem is fogod annyira nehéznek érezni „terheidet”. Elképzelhető, hogy a hét második felében olyan pénzhez jutsz amire nem számítottál. Az is lehet, hogy kedvező munkát kapsz, igaz, hogy erre rá kell dolgoznod, de anyagilag mindenképp megéri. Gyerekeid hiányolnak, tölts több időt velük.

 

 

  Mérleg szeptember 24 ? október 23.

 

A munkahelyi stressz párkapcsolatodra is hatással van,  amit te is észrevettél. Nagyon szeretitek egymást, ezért gondold át, mivel tudod elűzni „nyűgös” hozzáállásodat a dolgokhoz. A párod kis figyelmességekkel is beéri, most te vagy a hunyó.  Keress fel egy gyógynövény boltot, vásárolj nyugtató teákat és esténkét  teázgatás közben beszéljétek ki a gondokat egymással. Anyagi helyzeted a körülményekhez képest nem is rossz, ezért nem érthető a nagy feszültséged. Ha lehetőséged engedi menj szabadságra és egy téli pihenés is igen jól rendbe hozza kapcsolatotokat, és lehetőséget ad rá, hogy kitörj a hétköznapok szürke egyhangúságából.

   Skorpió október 24 ? november 22.

 

 

Ha valakivel kapcsolatban  bizonytalan vagy, akkor jobb ha beszélsz erről az érintettel. Egy gyanakvás alááshatja a bizalmat, holott elképzelhető, hogy tévesen ítéled meg a dolgokat, vagy valamit nagyon félreértettél. Üljetek be egy kellemes cukrászdába, vagy sétáljatok egy nagyot a szabadban és mindent át tudtok beszélni úgy, hogy senki nem fogja „megégetni” magát, és a béke helyre áll. Most szükséged van egy jó barátra, mert anyagi helyzeted miatt amúgy is padlón vagy. Kapd össze magad, ne hogy depresszióba ess, mert az nem segít. Kérd ismerőseid, barátaid segítségét, akik talán most egy jobb munkalehetőséget is ajánlanak számodra.

 

  Nyilas november 23 ? december 21.

 

Szókimondó hangulatodban vagy ezen a héten. Ebből sértődések, esetleg komoly nézeteltérések lehetnek. Azonban egy ügyes fordulattal humorérzéked segít abban, hogy  pozitívra forduljanak gondjaid a sértettekkel. Rájössz, hogy másnak is vannak gondjai és ők sem mindig  nézik jó szemmel epés megjegyzéseidet. Próbálj megnyugodni, mert a sors olyan fordulatot hoz számodra, amelyben egyre jobban fogod magad érezni. Ez a számodra, jónak mondható fordulat, csak akkor jöhet létre, ha te is nagyon  akarod és dolgozol érte. A jövő neked dolgozik és egész szép jövőképet mutat. 

    Bak december 22 – január 20.

 

 

Családi berkekben heves érzelmi hullámzásokra számíthatsz. Nem mindenki ért egyet terveiddel, netán életviteleddel. Ne menj bele vitákba, tedd a dolgodat úgy, ahogy azt már sokkal korábban eltervezted. Senki se térítsen le utadról, ezt ne engedd meg! Gyerekeddel is problémád adódik, úgy viselkedtek, mintha nem egy nyelven beszélnétek. Vigyázz, csak óvatosan a „kamasz” gyerekkel, mert a kioktatás nem vezet jó irányba. A hét végén valami miatt a hangulatod sokat javul, lehet hogy az anyagi helyzeted is? Csak nem szerencsés leszel valamilyen szerencsejátékban? Próbáld ki, de ne költs rá sokat!

 

  Vízöntő január 21 ? február 20.

 

 

Szellemes és bölcs ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Élvezed a változatos beszélgetéseket, sőt azt gondolod, hogy rég volt az az idő, mikor ilyen komolyan vették ötleteidet. Most az égiek azt jelzik, bátran fogj bele egy vállalkozásba, vagy indíts el egyet, ha eddig nem volt. Arra vigyázz, hogy félúton ne hagy abba, mert ezt te is tudod, hogy erre hajlamos vagy. A sikerhez vezető út néha „görönggyel” van kikövezve. Most remekül haladhatsz rajta, ha okosan dolgozol és nem kíméled erődet.  A Vénusz azt is jelzi neked, hogy érzelmi kapcsolatod remekül alakulhat, ha kész vagy a szívedet kitárva felvállalni sebezhetőségedet.

 

  Halak február 21 ? március 20.

 

 

Hajszálvékony a flört és a harc közti határvonal. Tőled függ, hogy melyiket vállalod fel. Talán egyiket sem kellene, mert csípős megjegyzéseid konfliktushoz vezethetnek.  Inkább próbáld ezt a hetet kis kedvességgel és humorral átvészelni. Anyagi helyzeted viszont kielégítően alakulnak a héten. Egy hivatalos ügy kedvező fordulatot vesz, ami azzal jár, hogy kevesebbet kell fizetned  a hatóságok felé. Ideális ez a hét új pénzkereseti lehetőségek felkutatására, illetve a zabolátlan vágyak spontán megélésére is.

 

 

 

 

 



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen