Heti horoszkóp február 6 – 12.

 

 

 

 

  Kos  március 21 – április 20.

 

 

Párkapcsolati problémád elveszi figyelmedet a mindennapi dolgoktól. Jó lenne, ha a munkádra jobban koncentrálnál, mert viharfelhők közelednek feléd. Valakinek szálka vagy a szemében egy régebbi megjegyzésed miatt. Úgy tűnik, hogy a stressz nem enyhül pusztán az által, hogy próbálsz valakivel beszélni róla. Próbáld nyugtalanságodat bizakodó várakozássá alakítani.  A logika az érzelem fölé kerekedik, okosan bánj érzelmeiddel és gondolataiddal!

 

  Bika április 21- május 20

 

 

Felerősödik benned  a szeretet, az élvezetek és az elfogadás iránti vágy. Ez fokozódik 8-án és 9-én. Látogasd meg régen nem látott rokonaidat, tágabb családtagjaidat, így érzelmeid „kielégülnek”, illetve sok régi sérelmet meg tudtok beszélni és nyugalom szállja meg lelkedet. Észreveszed, hogy sokkal jobban tudod élvezni az örömszerzés különböző módjait. Belső iránytűdben bízz és akkor jó döntéseket hozol. Munkahelyeden most csend uralkodik, talán vihar előtti a csend?  A hétvégi zsémbes hangulatodat tompíthatod, ha sokat vagy friss levegőn, akár egy rövidebb téli túrán.

 

 

  Ikrek május 21 – június 21

 

 

A hét elején leküzdhetetlen vágyat érzel, hogy másokkal is megoszd ötletedet, amin már régóta gondolkodol.  Tedd ezt, most segítőkre találhatsz, talán közös projektbe is belekezdhettek. 7-én az égiek azt diktálják, hogy ne térítsen le senki eltervezett feladatodtól. Szakmai céljaidat mindenképp végre akarod hajtani, ezt segíti makacsságod,  és éles kritikád. Aki magával is kritikus tud lenni, az most okosan látja a dolgokat. Vigyázz, azért nő lőj túl a célon. Kis megfázás veszélye fenyeget, amit erős szervezeted hamar kihever, ha nem feledkezel meg a vitaminokról.

 

  Rák június 22 – július 22

 

 

Képtelen vagy szavakba önteni gondolataidat, érzéseid kifejezése a nyelv korlátaiba ütközik.  A hét reménykedésre adhat okot.  Nehéz ugyan megmaradnod a realitás  talaján, és eloszlatnod a rózsaszín felhőket, de ha sikerül megőrizni objektivitásodat, vágyaid elérhetővé válnak.  Szellemesen sziporkázol a hét végén, kétértelműséget csempészve egy kapcsolatba.  Jó  kapcsolat alakulhat ki egy ellenkező nemű ismerősöddel, amíg hajlandó  vagy  játszani a szavakkal, és nem veszed a dolgot véresen komolyan. Ez most inkább a flört ideje.  Minden egyéb a későbbiekben.

 

  Oroszlán július 23 – augusztus 23

 

 

Viták alakulhatnak ki a  pénzzel kapcsolatos nézeteltérésekből. Valamit okosabban kellene tenned, hogy a pénz ne szóródjon  ki a kezeid közül, pláne ha az nem is a tied.  Valamilyen okból  peres, illetve hivatalos ügybe bonyolódsz, ahonnan többet vársz, mint ami reális. Szállj le a földre és ne legyél mohó.  Párkapcsolatodban az is problémát okoz, hogy az irányításért harcoltok egymással.  Akár így van, akár úgy, fölöslegesen szítjátok a tűzet egymás között, mert pár nap elteltével   már csak nevettek ezen a dolgon. Mindenesetre, ha tiszteletben tartod ellenfeled véleményét, a kiabálásból kulturált  beszélgetés is lehet.

 

  Szűz augusztus 24 – szeptember 23

 

 

Hajlandóbb vagy a kapcsolatteremtés kockázatosabb módját választani és kalandokba bocsátkozni. Vigyázz, mert nagy az esély, hogy alkalmi partnered elszívja minden erődet. Jobb ha most a békés otthoni légkört választod, mert a munkád során sok galiba várható. Vagy a főnökeid nem értenek meg, vagy te nem fogadod el az ők által rád szabott munkát. Most inkább maradj csendben, mert nem biztos, hogy jobb munkahelyet találnál. Gyerekeddel foglalkozz többet és a hét végét, még ha nem is olyan kellemes az idő, szabadtéri programmal töltsétek el. A test edzése jót fog tenni a lelkednek is.

 

 

  Mérleg szeptember 24 – október 23

 

A héten nagyobb figyelmet kell fordítanod mindennapi teendőidre. Légy gyakorlatiasabb, kreatívabb, mert a számításaidat csak akkor érheted el. Új munkahelyi lehetőséggel kecsegtetnek meg, de sajnos ez nem biztos, hogy sikerülni is fog, ezért a nehezen viselt rosszat ne add fel az általad jobbnak vélt bizonytalanért.  Ami a jövődet illeti, tervezhetsz ugyan, de ezek a tervek csak sokkal később realizálódnak. Nem is akkora baj ez, mert így van időd részletesen kidolgozni jövőbeni elképzeléseidet.

 

   Skorpió október 24 – november 22

 

 

Hajlamos vagy vitába keveredni barátaiddal vagy kollégáiddal. Itt az ideje, hogy megváltoztasd munkamódszeredet, ahelyett, hogy a régiek  megtartásán fáradoznál. Frusztrációdat vezesd le egy új szemléletű megközelítés prezentálásával, mely mindenki igényeinek megfelel. Anyagiakban most nem állsz a toppon, de ezért nem érdemes idegeskednek, mert ettől nem lesz jobb, de gondolkodj és ötletelgess valami új és más munkalehetőségen, amit jobban megfizetnek. Elképzelhető, hogy  elképzelésedet siker koronázza.

 

  Nyilas november 23 – december 21

 

 

Ha valaki nem ért egyet munkamódszereddel a munkahelyeden, a probléma megoldásának nem az a legbölcsebb módja, ha elveszíted a fejed. Elképzelhető, hogy azt gondolod kedves vagy másokhoz, miközben ők meg azt gondolják, hogy szavaid bántóak, netán igazán sértőek. Ha nincs egyetértés, beszéljétek át a dolgokat, mielőtt megmérgezitek magatok körül a levegőt. Ezt érzik családtagjaid is, éppen ezért fogd vissza magad, és ha szükséges menj pár nap szabadságra, vagy egy hosszú hétvégére, ahol családtagjaiddal remek programokat alakíthattok ki. Így frissen és megnyugodva indulhatsz a következő hétnek.

 

  Bak december 22 – január 20

 

 

Vigyázz, mert most olyan nézeteltérések részesévé válhatsz, amelyek mögött nem sok tartalom rejlik.  Idegeid kötéltáncot járnak, nehezen viseled el mások kritikáját, pedig már te is tudod, hogy most nincs igazad. Humorérzékeddel viszont elérheted, hogy a heves összeütközéseid is kacérkodássá szelídülhetnek. Nincs időd pihenésre, muszáj annyit dolgoznod, amennyit  csak elbírsz, mert minden forintra szükséged van. Sajnos ez az időszak még eltart egy darabig.

 

 

  Vízöntő január 21 – február 20

 

 

Egy telefonhívás vagy egy levél segítségével tégy pontot egy lezáratlan pénzügyi kérdés végére. Előfordulhat, hogy a problémát nem te okoztad, hanem másvalaki mulasztása okozta a bonyodalmakat. Lehet, hogy nem a megfelelő partnerrel vagy közös vállalkozásban, vagy csak tervezitek a közös munkát, de ő anyagilag kihasznál? Légy  sokkal óvatosabb! Mindenesetre most rajtad a sor, hogy kibogozd a szálakat, amelyek feszültséget teremtettek üzleti kapcsolatodban. Arra azért vigyázz, hogy ezt családtagjaiddal ne éreztesd, hisz ők nem okozói a te gondjaidnak.

 

  Halak február 21 – március 20

 

 

A hét  menetét sehogyan sem sikerül kívánságod szerint alakítani.  Ez nem zavar, de partnered fáradtnak látszik a rögtönzéshez. Még a legszebb szavakkal is csak keveset lehet elérni nála. Nyugtasd  meg, hisz nagy szüksége van a megértő szóra. Lazítsatok,  ne tervezzetek  el semmit előre, így a spontaneitás élménye feldob mindkettőtöket. Ha sikerül kiélvezni minden pillanatot, a  hétvégén sokkal nyugodtabban pihenhettek.  Vigyázz a pénztárcádra, mert vagy váratlan kiadás, vagy esetleges meglopás elképzelhető, de az is lehet, hogy kölcsön kérnek, aztán soha nem kapod vissza.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen