Heti horoszkóp február 27 – március 4.

 

 

 

 

    Kos március 21 – április 20.

 


Nem kapod készen az álmaidat ezen a héten. Meg kell küzdened minden egyes lépésért, amit azért teszel, hogy megvalósítsd őket. Bár többször úgy tűnhet, hogy nincs tovább, azért érdemes azon az úton járnod, amin elindultál. A korlátok csak próbatételek. Az eddigi terveidért küzdened kell, de sikeres lesz, ha ragaszkodsz korábbi elképzelésedhez. Barátaid nem biztos, hogy melléd állnak, talán azért, mert kicsit irigykednek rád? A hét végét tölts a pároddal, vagy családtagjaiddal.

 

    Bika április 21 – május 20.

 

Sokszor úgy cselekszel, hogy nem gondolod  át, milyen következményekkel fognak járni tetteid. Ha az ügyben előre akarsz lépni, akkor jól gondold át, mit cselekszel, és ami nagyon fontos: ne csak saját magadra figyelj! Ez vonatkozik munkahelyi és családi dolgaidra is. Hallgass az okosnak vélt tanácsokra és gondold át őket. Öltözz rétegesen, mert kisebb megfázásra számíthatsz, amit Te nehezen viselsz. A hét végére minden rendeződik és kieresztheted a gőzt egy jó baráti társaságban.

 

   Ikrek május 21 – június 21.

 

Veszteség érhet a héten.  Elveszíthetsz egy olyan személyt, vagy tárgyat, élethelyzetet, amiben biztos voltál, és biztonságot adott neked. De lehet, hogy csak egy illúziótól szabadulsz meg, amit saját magaddal szemben tápláltál. Hajlamos vagy arra, hogy igen megvariáld a   dolgokat, és ez is veszteséghez vezethet. Az egyszerű út mindig járhatóbb, ezt tartsd szem előtt. Mostanában elég sokat idegeskedsz, amit a közeli hozzád tartozók nem vesznek jó néven. Tölts több időt velük, mert nagyon érzik hiányodat.

 

   Rák június 22 – július 22.


Egy lelki segítőd támogat téged abban, hogy megvalósítsd álmaid. Nem konkrét tanácsról van szó, hanem jelekről: figyelj oda minden véletlennek tűnő eseményre, ami veled történik, mert utat mutat. Ha jól értelmezed a jeleket, sikerrel jársz! Használd ki a hetet és tegyél meg mindent azért, hogy a korábban rosszul alakult dolgaidat most ki tudd javítani.   Igyekezetedet siker koronázza, és a hét végén sokkal nyugodtabban hajtod álomra a fejedet. Vasárnap kellemes meglepetés ér, talán egy rég nem látott rokon, vagy barát  látogat el hozzád.

 

    Oroszlán július 23 – augusztus 23.

 

Vedd észre, hogy nem minden arany, ami fénylik! Mostanában elég jól alakult a helyzeted, de most akadályokat sodor eléd a sors. Talán a munkahelyeden, vagy vállalkozásodban kellene rendet tenni, mert elhanyagoltad azt. Papírmunkád legyen naprakész, mert az adóhatóság kopogtathat az ablakodon, és a legapróbb hibát is észreveszi. Talán Te is tudod, hogy az a hiba nem is olyan apró?  Családod is vágyik a szeretetedre, mostanában elhanyagoltad őket, legalább is nagyon kevés időt töltesz velük. Használd ki a hétvégét a családdal való kikapcsolódásra.

 

    Szűz augusztus 24 – szeptember 23.

 

Itt az ideje, hogy keresd fel orvosodat, mert valamilyen kisebb betegség fenyegeti egészségedet. Jobb a bajt még idejében orvosolni, mert a későbbiekben nehezebb lesz. Bélproblémák, esetleges keringési problémák alakulhatnak  ki, ami miatt talán még dolgozni sem fogsz tudni pár napig. Nem kell megijedned, mert időben vagy, és megoldod ezt a gondot. Anyagilag sem vagy a toppon, de ez előreláthatólag igen hamar rendeződik. Okos beosztással pár hét alatt pénzednél leszel. A család apraja-nagyja melletted áll.

 

    Mérleg szeptember 24 – október 23.

 

Ha még dolgozol, akkor most munkahelyed labilissá válhat. Te is észreveszed a kollégák és a főnökök részéről a jelzéseket. Légy „bátor” és még időben beszélj velük. Most minden munkát el kell végezned amit rád bíznak, hogy stabilizáld állapotodat cégednél. Az égiek viszont anyagi szerencsét jeleznek. Sétálj el egy lottózóba és vegyél egy szerencse szelvényt, talán Fortuna melléd szegődik. Gyerekeddel foglalkozz többet, éreztesd vele, hogy mindig számíthat rád.

 

   Skorpió október 24 – november 22.

 

Kissé morózus hangulatban leszel a héten, pedig úgy tűnik semmi okod nincs rá. A család anyagi helyzete gyarapodni fog, gyerekeid rendben vannak. Talán a hosszú téli napok kissé megviseltebbé  tettek, úgy érzed, nincs kedved semmihez.  Hét végén menjetek el egy közös kirándulásra, esetleg töltsetek el valahol egy hosszú hétvégét. A következő hétre hangulatod ismét a régi lesz, és nagy erőbedobással láthatsz az új feladatnak.  Gerinced, derekad fájdogálhat, ezt jól tudod orvosolni az otthoni házipatikádból.

 

   Nyilas november 23 – december 21.

 

Egy sorsszerű találkozás megváltoztathatja az életedet. Ez vonatkozik a munkára és a szerelemre egyaránt. Az égiek most arra hívják fel a  figyelmedet, hogy ragadj meg minden alkalmat, ami az utadba kerül, mert most mindenből jól jöhetsz ki. Akár pályakezdő vagy, netán munkanélkülivé tett a sors, most sikerül munkát találnod, amiben örömödet is leled, nemcsak pénzkeresetről szól a dolog. Ragadd meg az alkalmat, vágj bele, még akkor is, ha úgy érzed, hogy nem kedvedre való ez a munka. Érdekes és izgalmas „kaland” vár rád a munka területén.  Hab a tortán, hogy a szerelmen is rád kacsint a szerencse.

 

   Bak december 22 – január 20.

 

Ha nem vagy párkapcsolatban, most a régóta várt szerelem megjelenik. Vigyázz, ne ronts ajtóstól a házba, csak nyugodtan, óvatosan kezeld  a dolgot. A boldogság mindenképp jelentkezik, csak őszinte szívvel kell várnod. Anyagi helyzeted is mutat némi javulást, de az igazi fellendülésre még várnod kell. Ne csak a lakásod ajtaját, hanem a szívedet is tárd ki minden jó érdekében. A hét végét vidáman töltheted el, ha Te is úgy akarod.

 

    Vízöntő január 21 – február 20.

 

Nem igazán érzed jól magad a bőrödben, pedig nagy gond nincs körülötted. A munkád, amit csinálsz, vagy éppen nem csinálsz nem elégit ki. Itt az alkalom, hogy nézz más munkahely után, vagy a mostani mellé vállalj be valami olyat, amit szíved szerin szeretnél. Ne gondolkodj, vágj bele, amit kigondoltál, vagy éppen most gondolsz rá. Most a szerencsecsillagod melléd szegődik, és ha Te is bízol magadban a boldogság is elér. A barátaiddal a hét végén bulizzatok egy jót.

 

    Halak február 21 – március 20.

 

A hangulatod a héten  „nyomott” lesz. Nem igazán van komoly oka, talán a hosszú tél nyomta rá bélyegét erre a labilis idegállapotra. Kapd össze magad, rohamosan érkezik a tavasz, ezáltal a napsütés a lelked is megmelengeti. Munkádban és párkapcsolatodban jó dolgokra számíthatsz. Kezedben és szívedben a lehetőség, hogy megteszed-e. ?! Ha családban élsz, hívd meg szűkebb családtagjaidat egy kellemes vasárnapi ebédre. Meglátod remekül fogjátok érezni magatokat.  Ha a nagy Ő-re vársz, az a kertek alatt van, sétálj elé és éreztesd vele, hogy mennyire szereted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen